Skip to main content

Operahelg i Oslo

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Bli med på en kulturell vinterhelg i Oslo, hvor vi skal nyte forestillinger i Operaen. Vi kombinerer en operaforestilling på fredagen med en operaforestilling på lørdagen. Resultatet blir en helg fullt med kulturelle og musikalske opplevelser. Prisen inkluderer fly, hotell og billetter til forestillingene.

Kort om Den norske opera

 • Kleskode: noen pynter seg, men det er ikke et krav. Kle deg som du vil!
 • Mat og drikke: det er to restauranter i Operaen. Argent restaurant (plassert ved Scene 2) og Sanguine Brasserie, hvor du kan få både lunsj og middag. På sommeren er det uteservering ut mot fjorden. I tillegg er det barer utenfor Argent, og på 1. og 2. balkong. Det kan være lurt å bestille pausebevertning på forhånd.
 • Garderobe: ubetjent og alt henger på eget ansvar, men det trekkes ned et forheng under forestillingen.
 • Hva skjer hvis jeg kommer for sent? Forestillingene begynner presis, og dørene stenges både av hensyn til publikum og til kunstnerne på scenen. Du kan imidlertid følge forestillingen på monitor på 1. balkong til pausen.
 • Det er ikke tillatt å fotografere, filme eller gjøre lydopptak under forestilling.

Før forestillingene er det gratis introduksjonsforedrag i Formidlingssenteret, til høyre for trappen i foajeen.  Disse starter 1 time før forestillingene på Hovedscenen (med unntak av enkelte gjesteforestillinger), og varer i 30. minutter. Det er også introduksjoner en halvtime før alle konserter på Hovedscenen.

For ytterligere informasjon om forestillingene og bestilling av pausebevertning se www.operaen.no

REISEFAKTA

DATO: 10-12.02.2023

PRIS: 5 450,–  kr per person for dobbeltrom

PÅMELDINGSFRIST: 07.11.2022

 

PRISEN INKLUDERER:

 • Flyreise Stavanger-Oslo t/r inkl. 2 x 23 kg innsjekket bagasje + 10 kg håndbagasje
 • 2 hotell overnattinger i dobbeltrom inkl. frokost på Thon Hotel Opera
 • 1 billett til operaforestillingen "Elektra" på Den norske opera. Billettkategori: Balkong midtfelt, rad 2-4
 • 1 billett til operaforestillingen "Eugen Onegin" på Den norske opera. Billettkategori: Orkester, rad 10-11

 

IKKE INKLUDERT:

 • Enkeltromstillegg 2 netter: 800,- kr
 • Alt ikke spesifisert under "inkludert"

 

Se seteplassering/salkart under turbeskrivelse på www.borealreiser.no  

Seteplassering basert på "først til mølla" prinsippet.

Du mottar billetter og relevant informasjon før avreise. Det inngår ikke reiseleder i denne reisen, og oppmøte, transport (utenom flyreise) og gjennomføring av turen er på eget ansvar.

Søk reise

Dagsprogram

 • Fredag 10.02: Elektra

  Avreise fra Sola med Norwegian kl. 13:35, direkte til Oslo lufthavn Gardermoen, ankomst kl. 14:30. Transport på egenhånd inn til Oslo sentrum.
  Overnatting 2 netter på Thon Hotel Opera. Adresse: Dronning Eufemias gate 4, 0191 Oslo.
  Hotellet ligger knapt 100 meter å gå fra Oslo Sentralstasjon. Innsjekk kl. 15:00, spør i resepsjonen om rommet er klart tidligere. Hvis ikke kan bagasjen oppbevares på hotellet mens du utforsker Oslo.

  Kl. 19:00 Elektra
  Vær ute i god tid før forestillingen starter. Elektra varer i 1 time og 55 min.
  I et slitent barndomshjem ved Oslos utkant finner et grusomt hevndrap sted. Richard Strauss’ heftige musikk møter Ole Anders Tandbergs nye versjon av den gamle fortellingen om Elektra. Elektra byr på hardtslående, høyspent musikk du ikke kan oppleve noe annet sted enn i operasalen (Operaen.no). Sjanger: Traume, tragedie, thriller og triumf.

  (Foto: Adam Olsson)

  Elektra
 • Lørdag 11.02: Eugen Onegin

  Frokost på hotellet. Dagen brukes til fri disposisjon i Oslo. Hotellet ligger sentralt og med gangavstand til mye av det Oslo har å by på. 900m til Karl Johan og 500m til Munch-museet. Her er mulighetene mange.

  Kl. 18:00 Eugen Onegin
  Vær ute i god tid før forestillingen starter. Eugen Onegin varer i 3 timer og 15 min (1 pause).
  En intens, romantisk opera av Tsjajkovskij. Eugen Onegin er et nært møte med den ungdommelige forelskelsen. Samtidig er operaen en sterk historie om det vi alle kjenner på: tiden som går, sjanser vi ikke tok – og at vi innerst inne er alene (Operaen.no).

  (Foto: Erik Berg)

  Eugen Onegin
 • Søndag 12.02: Hjemreise

  Frokost og utsjekk fra hotellet innen kl. 12:00. Transfer til Oslo lufthavn på egenhånd. Avreise med Norwegian kl. 14:15 til Stavanger, ankomst Sola lufthavn kl. 15:10.