Skip to main content

Opplev Lofoten - hjemreise med Hurtigruten

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Lofotens vakre øyer mister aldri sin tiltrekningskraft! Vi bor i "hovedstaden" Svolvær, og utforsker både Henningsvær og øygruppen helt ut til enden på Å. Hjemreise med Hurtigruten MS Nordkapp langs Nordlandskysten og Vestlandet til Bergen.

 

REISEFAKTA

Dato:  17.-22.06  2022

Pris: kr 16 890,-

Påmeldingsfrist:  Snarest, ta kontakt

Ikke inkludert:

 • Oppgradering til uspes. utvendig lugar med begrenset utsikt: kr. 750,- pp.
 • Oppgradering til uspes. utvendig lugar full utsikt: kr. 1500,- pp.
 • Enkeltromstillegg 5 netter: kr. 6 050,- (kun få rom/lugarer)

 

Påmelding på nettside Boreal Adventure www.borealadventure.no    

Telefon 51 82 02 10  / epost reiser@boreal.no 

Informasjonsbrev om turen sendes ut 10-14 dager før avreise. Sjekk at navn på alle påmeldte på bestillingsbekreftelsen er identisk med pass, inkl. alle for-, mellom og etternavn slik at det blir riktig på flybilletten (navne endring kan medføre merkostnader).

 

 

 

Søk reise

Dagsprogram

 • 17.06: Ankomst Svolvær

  Møt din Boreal Adventure reiseleder på Bergen lufthavn for avreise til Nord-Norge. Avgang med Norwegian kl. 14:15, direktefly med ankomst Harstad/Narvik Evenes flyplass kl. 16:05. Transport med egen buss over Hinnøya, Norges største øy, til Lofoten og Svolvær. Innsjekk på Marina Hotel i Svolvær for 2 netter. Kvelden til egen disposisjon i Svolvær, her finner du en mengde ulike restauranter å velge mellom.
  Marina Hotel ligger ca 1 km fra torget i Svolvær og var nyoppusset i 2018.
  Nettside: https://www.marina-hotel-lofoten.no

  Ankomst Svolvær
 • 18.06: Lofoten fra A til Å

  I selskap med lokalguide skal vi utforske Lofoten på langs, langs de spisse fjellene som kalles "Lofotveggen", helt ut til fiskeværet som kort og godt heter "Å". På Vikten er det vanskelig å avgjøre hva som er vakrest: glasskunsten på Glasshytta eller omgivelsene. Reine er ofte avbildet på grunn av sin spektakulære natur. Lunsj undeveis (inkl.). Smeden i Sund er velkjent i Lofoten, hans personlighet, smie og kongeskarver i stål er like fascinerende. Middag på egenhånd i Svolvær.

  Lofoten fra A til Å
 • 19.06: Vikingmuseet på Borg & Henningsvær

  På Borg ligger vikingmuseet Lofotr, og vi blir med på omvisning og får se utstillingene og det 83m lange høvdingehuset som er en rekonstruksjon av huset som stod her i vikingtiden. Se også den stemningsfulle filmen om hendelser på Borg i vikingtiden, og de utstilte arkeaologiske funnene som er gjort på stedet. Ekte vikingelunsj inkl. Et besøk i Henningsvær er et "must" når man er i Lofoten. Beliggenheten er spektakulær på små øyer og holmer, og rundt havnen og i de koselige gatene finner du små butikker og utallige gode fotomuligheter. Videre til Svolvær hvor vi stiger om bord i sørgående Hurtigrute som legger fra kai kl. 20:30.

  Vikingmuseet på Borg & Henningsvær
 • 19.-22. 06: Hurtigruta Svolvær - Bergen

  Vi blir med hurtigruta MS Nordkapp fra Svolvær til Bergen. MS Nordkapp ble totalrenovert i 2016 og har et interiør inspirert av arktis. Skipet har flotte fasiliteter som tre forskjellige restauranter, butikk, bakeri og iskrembar, badstue og treningsrom. Ute på dekk kan man nyte utsikten fra et av boblebadene, og i Panoramasalongen på toppen av skipet kan man slappe av i en behagelig stol og beundre norskekysten som glir forbi. Alt ligger til rette for flotte dager med masse god, lokal mat. Frokoster og middager er inkludert under vår reise langs Nordlandskysten og Vestlandet. Ankomst Bergen 22. juni kl. 14:45. Takk for følget!

  Hurtigruta Svolvær - Bergen
 • MS Nordkapp