Skip to main content

Ølfestival i Brugge

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

En velsmakende tur skreddersydd for øl-entusiaster!

Øl er, uten sammenligning, den største oppfinnelse i menneskehetens historie. Hjulet var også et fint påfunn, men det passer ikke på langt nær så godt til pizza.

Dave Barry (1947 –), amerikansk forfatter og skribent

Bli med på Ølfestival i en av Europas vakreste byer -  Brugge. Belgia er en av verdens fremste ølnasjoner, kjent for sin store mengde bryggerier og kvalitet i særklasse. Vi besøker tre av landets flotteste byer: Gent, Brugge og Brussel. En tur for alle som liker øl, uansett hvilket nivå din ølinteresse ligger på.

 

Torsdag 31.01

Vi reiser med SAS direkte fra Stavanger kl. 06:00, via København, med ankomst Brussel kl. 09:45. Ved ankomst Brussel blir vi hentet av egen buss som tar oss med til Gent. I Gent finnes ikke så mange turister som i nabobyene, men den oppleves som en mer ekte og levende belgisk by, ikke minst takket være et stort studentmiljø. Etter innsjekk og avslapping på Hotel Ibis Gent Centrum Opera blir det en ølinspirert byvandring med lokalguide. Det blir stopp på fem lokale ølstuer med ølsmaking. Middag på egenhånd i en av byens mange gode restauranter.

 

Fredag 01.02 og lørdag 02.02

Utsjekk fra hotellet og transfer til Brugge. Innsjekk på hotellet for to netter. De neste to dagene tar vi del i den årlige ølfestivalen, i en by som beskrives best som et "utendørs museum". Over 70 bryggerier deltar og man kan smake på over 300 sorter øl. Restaurantene serverer øl-inspirerte menyer, og det arrangeres debatter, forelesninger, underholdning og andre aktiviteter. Dette er en av få, om ikke eneste, festival i verden hvor alle de belgiske trappist-ølene er tilgjengelige, inkludert den "sagnomsuste" Westvleteren.

 

Søndag 03.02

Frokost på hotellet før avreise. På vår siste dag i Belgia besøker vi hovedstaden Brussel. Her blir det først et besøk på Gueuze Museum, et familieeid bryggeri som ble grunnlagt i 1900 og produserer ølet med samme navn. Etterpå blir det fritid i området rundt Grand Place, selve hjertet av Brussels og et av Europas vakerste torg. får transport til flyplassen for innsjekk og hjemreise. Flyavgang med SAS kl 19:00, via Oslo, med ankomst Stavanger kl 22.45

 

Vi kan tilby følgende priser:

Per person i dobbeltrom  kr 9 490,-

 

Påmeldingsfrist: mandag 30. november

 

Inkludert i turen:

Flyreise inkl. avgifter Stavanger – Brussel t/r med SAS

Reiseleder fra Boreal Reiser

All busstransport iht. program

1 overnatting på hotell IBIS Gent Centrum Opera inkl. frokost

2 overnattinger på Hotel Martin's Brugge inkl. frokost

Guidet ølvandring i Gent med stopp på 5 forskjellige puber

Besøk til Gueuzen Museum i Brussel inkl. 1 glass Gueuze

Program som beskrevet

 

Ikke inkludert:

Enkeltromstillegg 3 netter kr 1 250,-

Tips til sjåfør og lokalguider

Måltider

Søk reise