Skip to main content

Nederland i blomstring

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Nederland i full blomst om våren er en fargesprakende opplevelse. Keukenhofs tusenvis av tulipaner og blomster må oppleves med egne øyne. Nederland har også sjarmerende byer i alle størrelser, med sine kanaler og flotte sentrum. Her får du litt av alt!

 

Dato:  16.-20.04.2023

Pris: kr. 13 990,-

Påmeldingsfrist:  09.02.2023

 

Prisen inkluderer:

 • Reiseleder fra Boreal Adventure
 • Direktefly Bergen – Amsterdam t/r med KLM inkl. bagasje
 • Overnatting 4 netter Mercure Hotel Den Haag Central 4* inkl. buffetfrokost
 • Program og transport iht. beskrivelse
 • Inngang Keukenhof blomsterpark
 • Båttur i Amsterdam, Rotterdam og Kinderdijk
 • Lokalguide på alle utfluktene

 

Ikke inkludert:

 • Enkeltromstillegg 4 netter: kr 1 680,-
 • 4 middager på hotellet: kr 1470,-
 • Evt. tips til bussjåfør og lokalguide

 

Påmelding til Boreal Adventure: Treskeveien 5, 4043  Hafrsfjord

Telefon  51 82 02 10  / epost reiser@boreal.no 

 

 

Søk reise

Dagsprogram

 • Dag 1: Avreise / Amsterdam

  Avreise med KLM fra Bergen Lufthavn Flesland kl. 06:05, direkte til Amsterdam med ankomst Schiphol kl. 07:45. På ankomst venter innleid buss og lokalguide som tar oss med til Amsterdam. Ingen tur til Nederland er komplett uten båttur (inkl.) på kanalene, og det hører med på et Amsterdambesøk. Lokalguiden viser oss rundt og vi får også litt tid på egenhånd. Tidlig på ettermiddagen kjører vi til Amstelveen og sjekker inn på Grand Hotel Amstelveen, et flott hotell som ligger i et rolig område utenfor Amsterdam og sentralt plassert til alle våre utflukter.
  Nettside:
  Grand Hotel Amstelveen
  Amsterdam

  Avreise / Amsterdam
 • Dag 2: Haag & Delft

  Frokost på hotellet. Sammen med lokalguide skal vi gjøre oss kjent med byene Haag og Delft. Haag er den tredje største byen i Nederland, og her har både kongehuset og regjering sitt tilholdssted og kontorer. Videre finner man de fleste ambassader, departementer, høyesterett, i tillegg til allmennkjente Den internasjonale domstolen. Med andre ord, mange viktige og kjente bygninger og annet skal utpekes. Vi drar også til den noe mindre nabobyen Delft, ser det koselige sentrumet og besøker Royal Delft (inkl.), den kjente fabrikken som har produsert kvalitetsporselen siden 1653. Vi kan se hvordan det håndlagte porselenet lages, og det omfattende utvalget i utstillingen og butikken.
  Nettside:
  Haag
  Delft
  Royal Delft

  Haag & Delft
 • Dag 3: Keukenhof & Leiden

  Manges hovedmål for turen vil naturlig nok være verdenskjente Keukenhof (inkl.) Verdens største blomsterpark er et imponerende skue i full blomst. Hvert år har man et nytt tema, og foran den 74. sesongen i Keukenhof blir 7 millioner blomsterløker håndplantet. Vi tar oss god tid til å se oss om i den fantastiske parken, med utallige anlagte stier, bed, drivhus og annet. Et spektakulært syn og en opplevelse for livet. Senere drar vi videre til Leiden, kunstneren Rembrandts fødeby, og stedet hvor de første nederlandske tulipanene ble dyrket på 1500-tallet.
  Nettside:
  Keukenhof
  Leiden

  Keukenhof & Leiden
 • Dag 4: Rotterdam & Kinderdijk

  Nederlands nest største by havner litt ufortjent i hovedstadens skygge, mwn har reist seg fra asken etter 2. verdenskrig og blitt en svær, flott og moderne by. Erasmusbroen er byens mest kjente landemerke, og de knallgule kubehusene og matmarkedet Markthal sentralt i byen er flotte severdigheter. Vi drar på båttur i havnen (inkl.) som regnes som Europas største.Videre til Kinderdijk som er videnkjent for de klassiske vindmøllene fra 1700-tallet langs kanalen. De 19 vindmøllene står på UNESCOs liste, og vi skal også kjøre båt (inkl.) blant dem og oppleve en av dem fra innsiden (inkl.).
  Nettside:
  Rotterdam
  Kinderdijk

  Rotterdam & Kinderdijk
 • Dag 5: Haarlem / Hjemreise

  Frokost. Vi slapper av og beholder rommet på hotellet så lenge vi kan. Utsjekk og bagasjen i bussen. Etter en kort busstur er vi i Haarlem ca. 2 mil vest for Amsterdam og nær kystdynene. Også Haarlems historie er nært forbundet med tulipanhandelen, og den var det historiske tulipansentrumet i flere århundrer og har fått tilnavnet "Bloemenstad" (blomsterbyen). En lokal guide tar oss med rundt i det historiske sentrumet, viser oss gode spisesteder for lunsj og de mest kjente severdighetene. Etter hvert drar vi til Schiphol flyplass for innsjekk og avreise med KLM kl. 21:10 direkte til Bergen, med ankomst kl. 22:50.
  Nettside:
  Haarlem

  Haarlem / Hjemreise