Skip to main content

Musikktur med MS Trollfjord

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Bli med på Verdens Vakreste Sjøreise. Om bord får vi daglig underholdning med Terje Todnem som spiller opp til dans og sang. Vi seiler fra Bergen, gjennom den nordlige polarsirkel opp til Kirkenes og tilbake. Turen går over 12 dager. Vi seiler  2500 nautiske mil langs en kyst med noe av den vakreste naturen du kan tenke deg.

 

Du får se fjorder med gårder som klamrer seg fast i fjellet, og sjarmerende fiskevær. Du vil beundre fjellene og høre mytene om Finnmarkskysten, Helgelandskysten, og besøke idylliske Lofoten og Vesterålen. På reisen nordover seiler vi innom Hjørundfjorden. I tillegg seiler vi inn i den ekstremt trange og vakre Trollfjorden både på nordgående og sørgående seilas.

De komfortable Hurtigruteskipene er bygd for å kunne manøvrere gjennom fjordene, nær kysten, slik at du får eksepsjonell utsikt til landskapene vi passerer. September langs norskekysten er fargerik. Den skarpe og klare luften forsterker det røde, gule og oransje i fjellsider, åser og skog. Under en klar blå himmel kan du se et melisdryss av snø på de høyeste fjelltoppene. Dagene blir gradvis kortere, og er du heldig får du se nordlyset på nattehimmelen i nord.

Underveis stopper skipet i 34 lokalsamfunn, store og små, natt og dag. Vi legger til ved små tettsteder, og flere timer i de større byene. Havner vi besøker om natten på den nordgående reisen kan ses om dagen på den sørgående.

Velkommen om bord til en unik reise med natur & musikk sammen med vår reiseleder og musiker Terje Todnem (under)!

Søk reise