Skip to main content

Musikkparade i Tyrol

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Opplevelsestur i Zillertal. Hyggelig program fra morgen til kveld i Tyrol. Dagstur til hovedstaden i Tyrol, Innsbruck og besøk på Swarovski Krystallverden er bare noen av mange opplevelser  på denne turen. Høydepunktet er oppholdet på Hotel Pachmair med alle sine attraksjoner og musikalske kvelder.

 

Dag 1

Turbuss fra Boreal reiser møter for avreise fra Stavanger til Kristiansand. Avreise  med SuperSpeed1 til Hirtshals. Stort middagsbuffet med drikke under overfarten. Etter ankomst kl.19.45 kjører vi til Sabro Hotel for overnatting.

 

Dag 2

Vi fortetter til Tyskland med grensehandel. Videre gjennom de østlige deler av Tyskland. Vi overnatter og spiser på InterCity-Hotel i Magdeburg.

 

Dag 3

Videre inn i Bayern og frem til Hotel Pachmair i Uderns/Zillertal.  Opphold 4 netter med mye inkludert, se faktaboks. På kveldene kommer det nye artister til hotellet med variert musikk og topp stemning. Ikke rart Hotel Pachmair ble valgt til det best likte hotell i Østerrike 2018!  Velkomstaften.

 

Dag  4

I dag skal vi bare oppleve hotellet dalen og omgivelsene. Man kan bli med traktor og vogn. Gå en tur enten ved hotellet eller ta en tur i høyden. Nyt hagen med utebassenget og kaffe og kake som serveres hver ettermiddag.  Trioen Hochtyrol vil underholde utover kvelden.

 

    

Dag  5

Dagstur til hovedstaden Innsbruck. På hjemtur besøker vi også Swarovski Krystallverden med sanserom og utsalg.  Ettermiddagen nytes på hotellet før den kjente artisten Marc Pircher besøker oss.

 

Dag 6  

I dag bli det Panorama tur til den største innsjøen Achensee  i Tyrol. Etter en fin båttur besøker vi en seter med lett lunsj. Deretter besøker vi Tyrols minste by  Rattenberg på vei tilbake til hotellet. Vi nyter omgivelsene før  kveldens store festkonsert med Musikkapelle Urderns.

 

Dag 7

Det beste opphold har også sin slutt. Vi reiser inn i Bayern og tar en vestligere etappe gjennom Tyskland. Overnatting på Leonardo Hotel i Hannover.

 

Dag 8

Reisen fortsetter mot Danmark og grensehandel. Vi kommer til Rebild Bakker hvor det blir overnatting på Comwell Sport Hotel.

 

Dag 9

Videre til Hirtshals med kort stopp. Avreise med SuperSpeed 1 kl. 12.15 til Kristiansand. Buffetlunsj med drikke på vei til Kristiansand. Etter ankomst kl 15.30 kjører vi tilbake til våre hjemsteder.

REISEFAKTA

ReisefaktaDato:  05. – 13.07.  2019

Pris: kr 13 850,-

Påmeldingsfrist:  28.05. 2019

Prisen inkluderer:

Bussreise 9 dager

Reiseleder fra Boreal reiser

8 netter på 4 * hoteller inkl,frokost

7 hotell middager

Se hva Hotel Pachmair tilbyr:  Middager med  menyvalg, Noen ganger buffet, Musserende vin og drikkebrønn  til frokostene, Øl. Vin og mineralvann til middagene,

Ettermiddagskaffe med kake, Badesenter med utendørs basseng,sauna og boblebad,

Gratis sykkelutleie, El sykkel mot gebyr, Besøk på meieri

Color Line Kristiansand – Hirtshals t/r, Buffet m/drikke utreise og lunsjbuffet m/drikke retur

Dagstur til Innsbruck med besøk påSwarovski Krystallverden

Dagstur til Achensee med båttur  og lunsj på seter og besøk i Rattenberg,

 

Ikke inkludert

Enkeltromstillegg 8 netter  kr, 2 400,-

7 lunsjer

Søk reise