Skip to main content

Med Altaposten til Roma

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Bli med Altaposten til Roma – Den evige stad!

Få byer i verden er så rik på historie og kjente landemerker, og her får du oppleve de fleste. I løpet av flotte dager besøker vi Vatikanet, Colosseum, Trevi-fontenen, Pantheon, Piazza Navona, Spansketrappene og mye mer. I tillegg blir det vinsmaking i Frascati og god tid til å utforske Roma på egenhånd i herlige mai.

 

Reisefakta

Dato:  03.-08.05  2023

Pris: kr 15 750,-

Påmeldingsfrist:  26.01. 2023

 

Prisen inkluderer:

 • Reiseleder fra Boreal Adventure
 • Fly Alta – Roma t/r med Norwegian inkl. 2 kolli
 • Busstransport iht. program
 • Overnatting 5 netter på Hotel H10 Roma Città 4* inkl. frokost
 • 1 middag på hotellet
 • Vinsmaking 4 viner inkl. lett lunsj
 • Lokalguide D2 + D3 inkl. whispers (øretelefoner)

 

Ikke inkludert:

 • Enkeltromstillegg 5 netter: kr 2 940,-
 • Turistskatt ca. 30€ betales direkte til hotellet
 • Evt. tips til lokalguide/sjåfør

 

Påmelding til Boreal Adventure: Treskeveien 5, 4043  Hafrsfjord

Telefon  51 82 02 10  / epost reiser@boreal.no 

Informasjonsbrev om turen og flybilletter sendes til registrert epost/post adresse 10-14 dager før avreise. Sjekk at navn på alle påmeldte på bestillingsbekreftelsen er identisk med pass, inkl. alle for-, mellom og etternavn slik at det blir riktig på flybilletten (navne endring kan medføre merkostnader). Depositum kr 2500,- forfaller 7 dager etter booking, og bestilling regnes ikke som gyldig før denne er innbetalt.

 

 

Søk reise

Dagsprogram

 • Dag 1: Avreise til Roma

  Møt din Boreal Adventure reiseleder på Alta flyplass for innsjekk og avreise. Avgang med Norwegian kl. 11:55, ankomst Oslo 13:55. Videre kl. 16:45, ankomst Roma kl. 19:55. Transfer med egen buss til Hotel H10 Roma Città 4* for innsjekk 5 netter. Middag på hotellet.
  Nettside: Hotel H10 Roma Città 4*

 • Dag 2: Vatikanstaten & Colosseum

  I dag skal vi besøke verdens minste stat, Vatikanstaten. Lokalguiden deler ut "whispers" (øretelefoner) som gjør det lettere å høre hva som blir sagt. Vi besøker Peterskirken, en av verdens største kirker og angivelig stedet apostelen Peter ble korsfestet i det første århundret. For en av Romas flotteste utsikter kan man gå de vel 500 trappetrinnene til toppen av kuppelen. Videre til Colosseum, selve symbolet på Roma by, her fikk romerne oppleve gladiatorkamper, "brød og sirkus" i verdens største amfiteater. Ved siden av Colosseum ligger ruinene av Forum Romanum, selve hjertet i det offentlige livet i Romerriket.
  Nettside:
  Peterskirken
  Colosseum
  Colosseum og Forum Romanum

  Vatikanstaten & Colosseum
 • Dag 3: Det klassiske Roma

  Vi utforsker Romas mange kjente landemerker på nært hold, til fots med lokalguide. Det sies at et myntkast i Trevifontenen sikrer at man vil komme tilbake til Roma, vel verdt et forsøk. Området ved Spansketrappen var i sin tid yndet tilholdssted for forfattere som vår egen Henrik Ibsen. Hvert år i mai blir området her pyntet med blomsterpotter fulle av asalea. Pantheon, "alle guders tempel", ble reist på 100-tallet og er som å tre årtusener tilbake i tid. Ingen Roma vandring et komplett uten et besøk til nydelige Piazza Navona, med sin flotte fontene av Bernini og herlige atmosfære.
  Nettside:
  Trevifontenen
  Piazza Navona

  Det klassiske Roma
 • Dag 4: Vinsmaking på Casal Pilozzo

  Etter frokost drar vi med egen buss ut til vinområdet Frascati sørøst for Roma sentrum. Her besøker vi Casal Pilozzo, som ligger blant romerske ruiner og over gamle grotter som blir brukt til lagring av vin. Vingården eies av Pulcini familien som gjør den til en av få familiedrevne gårder, og siste ordet angående vin-, oliven- og olivenolje produksjonen tas av familieoverhodet Antonio. Vi får smake på 4 viner og får servert en lett lunsj med typisk italienske retter. Ettermiddag og kveld til egen disposisjon.
  Nettside:
  Casal Pilozzo

  Vinsmaking på Casal Pilozzo
 • Dag 5: Hjemreise

  Utsjekk fra hotellet og transport til flyplassen i Roma for innsjekk og hjemreise. Avgang med Norwegian kl. 10:55, ankomst Oslo kl. 14:05. Videre fra Oslo kl. 19:45, ankomst Alta flyplass kl. 22:40. Arrivederci!

  Hjemreise