Skip to main content

Svalbard - det arktiske paradis!

Svalbard og isbjørner med nordstjernen

I løpet av fem dager får du oppleve Longyearbyen, Barentsburg, Ny-Ålesund og hele den fantastiske nordvestkysten av Spitsbergen. Vi besøker kjente steder som Magdalenefjord, Moffen og Liefdefjorden og passerer 80° nord om forholdene tillater.
MS Nordstjernen legger ut på ekspedisjon fra Longyearbyen to ganger i uken hele sommeren. Avgang er tirsdager og fredager. Din ekspedisjon starter dagen før med en inkludert overnatting på Spitsbergen Hotel eller Coal Miner`s Cabin  i Longyearbyen. Pakkene inkluderer også helpensjon og transfers fra flyplassen.  
Hver sommer i Juni, juli og august.
Reisen bestiller du hos Boreal Reiser:
Tlf.: 51820210
E-post: reiser@boreal.no

Opplev det makeløse arktiske landskapet med majestetiske fjell, dype fjorder, isbreer og fuglefjell. Nord for Polarsirkelen skinner midnattssolen, som gir lange dager og lyse netter. Hvis du er ekstra heldig får du se kongen av Arktis; isbjørnen. Vi tilbyr to forskjellige reiseruter. Begge varer i seks dager, der en eller to av nettene blir tilbragt på land. De resterende dagene brukes til seilas langs Spitsbergens vestkyst.

Søk reise

26.08: Svalbard-ekspressen

Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Dra ut på en herlig, nostalgisk sjøreise langs norskekysten til Svalbard i Høyarktis, og tilbake igjen. Nyt livet om bord på skipet vårt, MS Trollfjord, nyrenovert med de flotteste materialer i 2023, og klar for nye og spennende reiser langs kysten. Besøk et utvalg sjarmerende kystsamfunn på fastlandet og på Svalbard, og velg mellom spennende utflukter fra lokale leverandører. 5 valgfrie utflukter er inkludert. Få varianter av forskjellige sommeropplevelser langs norskekysten, og nyt midnattssol...Les mer