Skip to main content

Svalbard - det arktiske paradis!

Svalbard og isbjørner med nordstjernen

I løpet av fem dager får du oppleve Longyearbyen, Barentsburg, Ny-Ålesund og hele den fantastiske nordvestkysten av Spitsbergen. Vi besøker kjente steder som Magdalenefjord, Moffen og Liefdefjorden og passerer 80° nord om forholdene tillater.
MS Nordstjernen legger ut på ekspedisjon fra Longyearbyen to ganger i uken hele sommeren. Avgang er tirsdager og fredager. Din ekspedisjon starter dagen før med en inkludert overnatting på Spitsbergen Hotel eller Coal Miner`s Cabin  i Longyearbyen. Pakkene inkluderer også helpensjon og transfers fra flyplassen.  
Hver sommer i Juni, juli og august.
Reisen bestiller du hos Boreal Reiser:
Tlf.: 51820210
E-post: reiser@boreal.no

Opplev det makeløse arktiske landskapet med majestetiske fjell, dype fjorder, isbreer og fuglefjell. Nord for Polarsirkelen skinner midnattssolen, som gir lange dager og lyse netter. Hvis du er ekstra heldig får du se kongen av Arktis; isbjørnen. Vi tilbyr to forskjellige reiseruter. Begge varer i seks dager, der en eller to av nettene blir tilbragt på land. De resterende dagene brukes til seilas langs Spitsbergens vestkyst.

Søk reise

Verdens nordligste Operacruise! 27.08.2020

Velkommen til verdens nordligste operacruise om bord på det ærverdige Hurtigruteskipet MS Nordstjernen! Foran oss venter den ultimate Svalbardseilingen langs kysten av Spitsbergen og som for denne ene anledningen bringer med seg kunstnere og et kulturprogram av ypperste merke. Vår reise starter med...

Sommer på Svalbard

Velkommen til Svalbard – den mest eksotiske destinasjonen i Norge. Vi har satt sammen en fantastisk pakke med tre netter på verdens nordligste hotell, Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen, en Villmarksaften på Camp Barentz, en lekker middag hos Restaurant Nansen, og en spennende utflukt du selv kan...