Skip to main content

Med HT til Costa Tropical

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

UTSOLGT! Vi inviterer våre lesere med på en 10 dagers tur til feriebyen Almunecar i Sør-Spania. Vi bor godt på flotte hotell Victoria Playa, og har vi 2 dagsturer i regionen Andalusia under oppholdet. Få en tjuvstart på sommeren - i Spania!

 

REISEFAKTA

Dato:  03.-12.05 2023

Pris:   kr 13 950,-

Påmeldingsfrist: 26.01. 2023

 

Prisen inkluderer:

 • Flyreise Harstad – Malaga t/r med Norwegian inkl. 2 kolli
 • Reiseleder fra Boreal Adventure på hele reisen
 • Busstransfer t/r flyplassen i Malaga - hotellet
 • 9 overnattinger inkl. frokostbuffet på Hotel Victoria Playa 4*
 • 8 middager på hotellet inkl. vin
 • 1 kveldsmåltid (kaldt) inkl. vin ankomstkvelden
 • Dagstur med lokalguide til Frigiliana og Nerja inkl. 3-retters lunsj med vin
 • Dagstur til Bodega Bentomiz 3-retters lunsj og vinsmaking

 

Ikke inkludert: 

 • Enkeltromstillegg 9 netter: kr 2 610,-
 • Tips til lokalguide/sjåfør

 

For informasjon og påmelding ta kontakt med Boreal Adventure:

Telefon 51820210  / epost  reiser@boreal.no

Les mer her: www.borealadventure.no

Informasjonsbrev om turen sendes ut 7-10 dager før avreise. Sjekk at navn på alle påmeldte på bestillingsbekreftelsen er identisk med pass, inkl. alle for-, mellom og etternavn slik at det blir riktig på flybilletten (navne endring kan medføre merkostnader). Evt. allergier må meldes inn ved påmelding og selv om vi gjør vårt beste for å tilrettelegge kan vi ikke gi noen garantier. Deltakerbevis sendes den enkelte etter påmelding. Depositum kr 2000.- pr person forfaller etter 7 dager. Restbeløp forfaller 90 dager før avreise.

 

Søk reise

Dagsprogram

 • 03. mai: Avreise til Malaga

  Møt din Boreal Adventure reiseleder i innsjekkingshallen på Evenes flyplass kl. 09:15–10:15. Avreise med Norwegian DY365 kl. 11:05, mellomlanding i Oslo, og videre til Malaga med ankomst kl. 19:10. Egen buss og reisevert tar imot oss og bringer oss til Almunecar og Hotel Victoria Playa 4*. Beregnet kjøretid ca. 1,5 time. Vel innsjekket å hotellet får vi servert et kveldsmåltid inkl. drikke. Alle middager og frokoster er inkludert under oppholdet.
  Nettside:
  Almunecar

  Avreise til Malaga
 • 03.-12. mai: Hotel Victoria Playa & Almunecar

  Vårt hotell ligger i rolige omgivelser i idylliske Almunecar i hjertet av kysten som kalles "Costa Tropical". Hotellet er godt utstyrt og våre rom har klimaanlegg, safe til leie, hårføner, kjøleskap, balkong med mer. Utenfor finnes voksen- og barnebasseng med solstoler/solsenger. Bar (har lunsjtilbud), treningsenter og sykkelutleie kan også benyttes. Gratis WiFi på hele hotellet. Gangavstand ca. 250 meter til Middelhavet, og ca 15 minutter til gamlebyen og kjøpesenter. Gamlebyen er koselig med sine trange gater.
  Les mer om hotellets fasiliteter på:
  Hotel Victoria Playa 4+*
  Costa Tropical

  Hotel Victoria Playa & Almunecar
 • 06. mai: Frigiliana og Nerja

  Nerja med sine hvitkalkede hus og vakre vekster i blomst oppfyller det typiske motivet av regionen Andalusia. Fragliana har blitt kåret til Spanias vakreste landsby ved flere anledninger, og mange forelsker seg i den maleriske fjellandsbyen. Her drar vi en runde med et sjarmerende turisttog (inkl.). 3-retters lunsj på El Sevillano med drikke inkl.
  Nettside:
  Andalucia
  Nerja
  Frigiliana

  Frigiliana og Nerja
 • 09. mai: Vinsmaking Bodega Bentomiz

  Vi besøker en kjent vingård og smaker på gode kvalitetsviner, samt får servert typisk lokal mat til lunsj. Vi har også stopp i en koselig Andalusisk landsby på veien tilbake, for litt shopping og annet.
  Bodega Bentomiz

  Vinsmaking Bodega Bentomiz
 • 12. mai: Hjemreise

  Etter frokost reiser vi med egen buss kl. 08:00 til flyplassen i Malaga. Avreise med Norwegian DY 1801 kl. 11:20, mellomlanding i Oslo, og videre med med Norwegian DY 328 kl. 17:55, med ankomst Evenes flyplass kl. 19:35.

  Hjemreise