Skip to main content

Med elsykkel på den engelske landsbygda

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Vår sykkelreise tar oss gjennom typisk engelsk landsbygd og by, primært i området som kalles "the Cotswolds". Langs rolige veier i omgivelser som tar oss tilbake i tid opplever du kjente steder som dronningens Windsor, universitetsbyen Oxford, Churchills slott Blenheim og spabyen Bath!

 

Reisefakta

Dato:  08.-13.05  2022

Pris: kr 17 250,-

Påmeldingsfrist:  01.03. 2022 

Prisen inkluderer:

 • Reiseleder fra Boreal Adventure under hele reisen
 • Fly Stavanger – London Heathrow t/r inkl. bagasje
 • Overnatting 5 netter på gode 3* hotell inkl. varm frokost
 • Busstransport iht. program i England
 • Elsykkel 4 dager, samt lokale sykkelguider som bistår på alle turene
 • Inngangsbilletter iht. program: Hidcote Gardens, Broadway Tower, Blenheim Castle, Roman Baths

 

Ikke inkludert:

 • Enkeltromstillegg 5 netter: kr. 4 200,-
 • Lunsj og middag. Men disse tilrettelegges av vår samarbeidspartner i England slik at man har et godt alternativ tilgjengelig.
 • Evt. tips til lokalguider

Denne turen er rangert med 2/5 på vanskelighetsgrad, som vil si at den egner seg for de fleste i "gjennomsnittlig" god form og som klarer en og annen bakke. Terrenget er variert, med rullende åser, flater, nedoverbakker og noen litt brattere "utfordringer". Vi har lokale guider med på alle sykkelturene, og i noen tilfeller kan rutene tilpasses kortere/lengre etter individuelt ønske. 

Telefon  51 82 02 10  / epost reiser@boreal.no 

Informasjonsbrev om turen sendes ut 7-10 dager før avreise. Sjekk at navn på alle påmeldte på bestillingsbekreftelsen er identisk med pass, inkl. alle for-, mellom og etternavn slik at det blir riktig på flybilletten (navne endring kan medføre merkostnader).

 

Søk reise

Dagsprogram

 • Dag 1: Avreise

  Møt din Boreal Adventure reiseleder for avreise med SAS fra Stavanger lufthavn Sola kl. 17:50, direkte til London Heathrow, med ankomst 18:50 lokal tid. Etter ankomst transfer med egen buss til koselige Moreton-in-Marsh i Cotswoldsområdet vest for London. Her sjekker vi inn for to netter på et det historiske hotellet The Redesdale Arms som dateres helt tilbake til 1650.

  Avreise
 • Dag 2: Cotswolds – den engelske landsbygda

  Turen går gjennom Cotswolds vakre landskap, gjennom velkjente landsbyer som Chipping Campden og Broadway Tower hvor vi gjør stopp for lunsj. Vi besøker også overdådige Hidcote Gardens, som er en av de mest kjente kunst- og håndverkshagene i Stobritannia, med utendørs "rom" av hekker, sjeldne trær og urter. Retur til Moreton-in-Marsh for overnatting. Sykling i forholdsvis flatt landskap.

  Cotswolds – den engelske landsbygda
 • Dag 3: Blenheim Castle & Oxford

  Vi sykler fra hotellet på landeveier til Blenheim slott, hvor Winston Churchill ble født, og som i dag har fått verdensarvstatus. Sykkelturen er på ca. 32 km gjennom rullende åser og landskap som gir assosiasjoner til utallige engelske tv-serier. På Blenheim kan vi spise lunsj, utforske slottet og omgivelsene. På kvelden drar vi inn til Oxford for en vandring gjennom den historiske universitetsbyen og middag. Overnatting på The Cotswold Gateway i Burford.

  Blenheim Castle & Oxford
 • Dag 4: White Horse Hill

  Turen går mot Burford og "White Horse Hill", den 110 meter lange figuren av en hest som er "tegnet" inn i en ås med hvit kalkstein for over 3000 år siden. På åsen ved siden av som heter "Dragon Hill" skal sagnet ha det til at St. Georg drepte draken med sverdet sitt. Ferden går videre til puben som passende nok heter "White Horse pub" i Woolstone for lunsj. Innsjekk to netter på Best Western i Limpley Stoke.

  White Horse Hill
 • Dag 5: Bath

  På morgenen sykler vi rundt kanalene i Bath og Devizes, langs stier og elver som leder inn mot den opprinnelige romerske byen. På ettermiddagen besøker vi den berømte og vakre romerske badene og tar turen opp til "Royal Crescent", den ikoniske bygningsrekken i Bath. Herfra får vi fantastisk utsikt over byen. Overnatting i Bath kjent for sine restauranter, barer, kultur og kunst.

  Bath
 • Dag 6: Windsor & hjemreise

  Utsjekk fra hotellet og bagasjen i bussen. Vårt siste besøk går til Windsor Castle, dronningens hjem og det i selveste jubileumsåret (Jubilee Year). Vi besøker i Windsor Great Park – kongefamiliens opprinnelige jaktområde, og det blir tid for lunsj og å kikke på egenhånd. Retur til Heathrow for innsjekk og hjemreise. Hjemreise med SAS kl. 19:50 direkte til Stavanger, ankomst 22:40 lokal tid.

  Windsor & hjemreise