Skip to main content

Med el-sykkel på Rivieraen

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Vi utforsker den italienske og franske rivieraen fra sykkelsetet. Fra vårt 4* "sykkelhotell" i Santo Stefano har vi daglige sykkelturer langs den italienske kysten og til koselige middelalderbyer. Vi sykler også langs indrefileten av den franske rivieraen, fra Nice til Cannes.

 

Reisefakta

Dato:  20.-26.09. 2022

Pris: kr 17 250,-

Påmeldingsfrist:  13.06.2022

Ikke inkludert:

 • Enkeltromstillegg 6 netter: kr 2 280,-
 • Utflukt til Monaco*: 750,- kr (forutsetter minimum antall påmeldte)
 • Drikke på måltidene
 • Lunsjer som ikke er spesifisert
 • Sykkelhjelm kan leies på stedet for ca. 10€
 • Tips til sjåfør/lokalguide

Sjekk at navn på alle påmeldte på bestillingsbekreftelsen er identisk med pass, inkl. alle for-, mellom og etternavn slik at det blir riktig på flybilletten (navneendring kan medføre gebyr).


Søk reise

Dagsprogram

 • Dag 1: Avreise til Nice

  Møt reiseleder fra Boreal Adventure på flyplassen for innsjekk og avreise. Avgang med Norwegian kl. 08:15, via Oslo, ankomst Nice 12:55. Ved ankomst venter buss som tar oss med over grensen til Italia og Santo Stefano på den italienske rivieraen. Her sjekker vi inn på "sykkelhotellet" Best Western Hotel Anthurium 4*. Med direkte adgang til et nettverk av sykkelstier og fasiliteter spesielt knyttet til sykling ligger alt til rette for et flott opphold. Vi slapper av etter en tidlig start, og kan utforske omgivelsene og fasilitetene på hotellet. www.hotelanthurium.it

  Avreise til Nice
 • Dag 2: San Remo

  Sykler utleveres og lokale, syklende guider er med oss på alle sykkelutfluktene. Vi sykler langs sjøen og den gamle togbanen til San Remo, på en unik sti som gir fantastisk utsikt langs kysten. San Remo er den mest kjente byen på den italienske rivieraen, berømt for sin blomsterfestival, kasino og sangfestivalen som er opphavet til Eurovision Song Contest. Vi utforsker og nyter byen og kafeene før vi returnerer til hotellet. Distanse: ca. 40 km / lett.

  San Remo
 • Dag 3: Arma di Taggia – Bussana Vecchia - Taggia

  I dag skal vi utforske innlandet av Liguria. Første stopp er fiskelandsbyen Arma di Taggia, før vi fortsetter innover landet til Bussana Vecchia. Denne lille byen ble fullstendig forlatt etter et jordskjelv i 1887, men på 1960-tallet flyttet flere kunstnere inn og gjorde byen til sin egen. Den dag i dag finner man mange handverksbutikker og små gallerier i de koselige middelaldergatene. Siste stopp er Taggia, velkjent for sine gode olivener og flotte bysentrum. Distanse: ca 40 km / lett til medium.

  Arma di Taggia – Bussana Vecchia - Taggia
 • Dag 4: Fridag / evt. Monaco

  Bruk inkludert el-sykkel til å utforske nærområdet på egenhånd, mulighetene er mange.
  Det er også mulig å delta på en heldagsutflukt til Monaco (ikke inkl.) med lokalguide/egen buss for de som ønsker (forutsetter minimum antall påmeldte).

  Fridag / evt. Monaco
 • Dag 5 : Cannes, Antibes & Nice

  Buss transporterer oss og sykler over grensen til Frankrike hvor vi skal oppleve den franske rivieraen fra sykkelsetet. Vi begynner i Nice, sykler gjennom Cagnes, Villeneuve Loubet, og tar en stopp i det vakre sentrumet av Antibes. Videre til Cap d'Antib ytterst på halvøyen, forbi luksuriøse villaer og nydelige strender. Vi sykler langs den kjente Promenade la Croisette til sentrum av Cannes og det kjente palasset hvor filmfestivalen arrangeres. Et "must" her er å smake på den tradisjonelle "Tarte au Citrone". Distanse: ca 45 km / lett til medium. Lunsjboks inkl.

  Cannes, Antibes & Nice
 • Dag 6: Taggia - Badalucco - Trioria

  Vi sykler fra hotellet via Taggia, og langs den romerske broen mot de liguriske alper. Det første som møter oss er den karakteristiske landsbyen Badalucco, og ved den pittoreske innsjøen Laghetto dei Noci gjør vi et stopp. Vårt endelige mål er Triora, en middelalderlandsby som ligger på toppen av en ås, 800 m.o.h. i Argentinadalen. Den er kjent som "hekselandsbyen" ettersom det var her de siste hekseprosessene i Italia fant sted. Triora er også å finne på listen over de 100 vakreste middelaldercitadellene i Italia. Distanse: ca. 40 km / medium. Ca 800 høydemeter.

  Taggia - Badalucco - Trioria
 • Dag 7: Hjemreise

  Utsjekk fra hotellet og transfer til flyplassen i Nice for innsjekk og hjemreise. Avgang kl. 13:35 med Norwegian, via Oslo, ankomst Sola lufthavn 19:05.

 • Dette er mest sannsynlig typen sykler vi bruker på denne turen: