Skip to main content
Pris fra og med:
11 990,-
Dager:8
Avreisedato:26.04.2019
 • PRISEN INKLUDERER
 • Reiseleder Boreal Reiser
 • Flyreise t/r mat inkludert
 • 7 overnattinger ved hotell Morito med halvpensjon; frokost og middag
 • Heldagstur til Formalutz, Valldemossa og Porto de Soller med lokalguide
 • Heldagstur til Palma, inkludert sightseeing med lokalguide
 • Inngang La Seu katedralen
 • Besøk på marked i Cineu med lokalguide
 • Besøk og omvisning vingården Macia Batle
 • Spasertur med reiseleder i Cala Millor
 • TILLEGG
 • Enkeltrom: kr 1498,-
 • Lunsjer
 • Båttur til Cala Ratjada
Transporttype:Fly
Bestill reise

Den spanske øya Mallorca går aldri av moten. Vi reiser når sesongen åpner og det er behagelige temperaturer, samt det er god plass til å utforske øyas skjønnhet. Vi bor på Hotel Morito i Cala Millor og har flere utflukter under oppholdet.

DAG 1 Vi møter reiseleder Elisabeth Evjedal på Stavanger Lufthavn Sola og flyr sammen med Thomas Cook Airlines direkte til Mallorca. Øya ligger i Middelhavet utenfor kysten av Spania og er den største av øyene i Balearene. Etter ankomst henter vi vår bagasje og buss kjører oss til hotell Morito i Cala Millor. Hotellet ligger 3 minutters gange fra stranden. Det er 1 utendørsbasseng med stor terrasse og solsenger. Rommene er utstyrt med kjøleskap, TV og bad. Terrassene vender ut mot basseng/hav. Spaavdeling og treningsrom.

Under hele oppholdet har vi halvpensjon=frokost og middag inkludert.

DAG 2 Velkomstmøte. Deretter tur sammen med reiseleder for å bli kjent på hotellet, gågaten og omgivelsene, strandpromenaden og det gamle sentrum av Cala Millor. Resten av dagen til fri disposisjon til å bli nærmere kjent med området på egenhånd.

DAG 3 I dag er det mulighet å være med på en flott båttur langs kysten til den lille fiskerlandsbyen Cala Ratjada. Vel i land spaserer vi rundt og gjør oss kjent og finner en koselig restaurant hvor vi inntar dagens lunsj. Til avtalt tid møtes vi og reiser sjøveien tilbake til Cala Millor.

DAG 4 Vi starter med buss og skal i dag oppleve vestsiden av Mallorca. Vi kommer frem til Porto de Soller, en liten landsby som ligger lunt til i en liten bukt med en fredelig stemning. Bukta og elveutløpet tiltrekker seg flokker av sjøfugl og andre fugler. Soller har en fin småbåthavn. Vi rusler rundt og spiser lunsj her. Videre til Formalutx, en pittoresk landsby beliggende i et fascinerende landskap med appelsintrær og olivenlunder, samt fjellkjeden Tramutana i bakgrunnen. Her er vi med på byvandring og besøk på bykroen. Etterpå kjøres til Valldemossa, klosterbyen med sine gamle steinhus, brosteinsbelagte gater og smale smug. Landsbyen er mest kjent for komponisten Chopin som bodde her.

DAG 5 Dagen til egen disposisjon til å ta en strandtur eller følge med reiseleder på en lett spasertur i området rundt Cala Millor. Hvis noen ønsker å besøke dryppsteinsgrottene i Porto Cristo er det også mulig.


DAG 6 I dag er det marked i byen Cineu, og dette er det eldste markedet på Mallorca. Dette er et spennende marked. Etter oppholdet her går turen til vingården Macia Batle som har produsert vin siden 1856. På vingården finnes det nyeste innen maskiner og avansert utstyr. Macia Batle produserer år etter år fantastiske viner som har fått mange spanske og internasjonale utmerkelser. Besøket inkluderer vinsmaking av fire forskjellige viner.

DAG 7 Heldagstur til Mallorcas hovedstad, Palma. Det blir sightseeing med buss og til fots. Det blir besøk i La Seu katedralen, den er bygget i gotisk stil og ligger med utsikt over Parc de la Mar.  Vi får og oppleve andre kjente steder i Palma. Tid på egenhånd til lunsj og shopping. Retur til hotellet på ettermiddagen.

DAG 8 I dag er siste dag og vi skal reise hjemover. Vi har hele dagen i Cala Millor. Middag før avreise til flyplassen. Til avtalt tid kommer vår buss og henter. Sen ankomst Stavanger Lufthavn Sola.

REISEFAKTA

DATO 26.04 – 03.05 2019

PRIS kr 11 995,-

PRISEN INKLUDERER

Reiseleder  Boreal Reiser

Flyreise t/r mat inkludert

7 overnattinger ved hotell Morito med halvpensjon; frokost og middag

Heldagstur  til Formalutz, Valldemossa og Porto de Soller med lokalguide

Heldagstur til Palma, inkludert sightseeing med lokalguide

Inngang La Seu katedralen

Besøk på marked i Cineu med lokalguide

Besøk og omvisning vingården Macia Batle

Spasertur med reiseleder i Cala Millor

 

 

TILLEGG

Enkeltrom: kr 1500,-

Lunsjer

Båttur til Cala Ratjada

 

Søk reise

 

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra kr.
26/4MallorcaMer enn 811 990,-Bestill