Skip to main content

Bilbao, San Sebastian & Malgrat

Pris fra og med:
16 990,-
Dager:11
Avreisedato:05.09.2019
 • REISEFAKTA
 • DATO 05.-15. september 2019
 • PRIS kr 16 990,-
 • INKLUDERT
 • Flyreisen Stavanger-Barcelona tur/retur
 • Buss i henhold til program
 • Reiseleder Boreal Reiser
 • 4 netter ved hotell Zenit i Bilbao m 4 frokost og 4 middag
 • 6 netter ved hotell Silhouette&Spa i Malgrat de Mar m 6 frokost og 6 middag
 • Lokalguide i Bilbao
 • Lokalguide i San Sebastian
 • Besøk på Guggenheimmuseet og Salvador Dali museet
 • 1 lunsj i San Sebastian
 • 1 besøk ved Bodegas Baigorri inkl omvisning og vinsmaking
 • Lokalguide i Barcelona, Monserrat utflukt og Tossa de Mar/Figureres
 • IKKE INKLUDERT
 • Enkeltrom: kr 2 660,-
 • Øvrige lunsjer som ikke er nevnt i program
Transporttype:Fly
Bestill reise

Dette er en innholdsrik tur. Fly direkte Stavanger-Barcelona tur/retur.  4 netter i Bilbao, Baskerland s største by. Sighteeing og besøk ved det berømte Guggenheimmuseet. Utflukt til San Sebastian, det fremste turistmålet i regionen. Besøk på Bodega. 6 netter ved Aqua hotel Silhouette & Spa i Malgrat.

 

DAG 1

Vi møter frem på Stavanger Lufthavn Sola og sjekker inn ved Norwegian. Flyavreise kl.11.55.Muligheter for å kjøpe mat og drikke på turen. Etter landing på Barcelona flyplass kl. 14.55 møtes vi og går til bussen som bringer oss til Bilbao, den største byen i Baskerland, beliggende ved Biskayabukta med et innbyggertall på ca. 350 000. Bilbao er en viktig havneby, handel og jernindustri. Det blir overnatting i denne byen i 4 netter ved hotel Zenit Bilbao. Hotellet ligger sentralt og i nærhet til mange attraksjoner. Rom er utstyrt med  airconditon, baderom med hårføner, sattelittTV, telefon, safe og minibar, samt restaurant. Etter innsjekk tid på egenhånd. Middag.

 

DAG 2

I dag skal vi være med lokalguide på byvandring, oppleve og bli bedre kjent med Bilbao. Her er noen av byens severdigheter:

Museet Guggenheim Bilbao: ferdig 1997, arkitekt er Frank Gehry, eksteriøret er titan og glass. Utstillingene vektlegger noe av etterkrigstidens amerikansk og europeisk kunst. Her skal vi inn og får audioeguide og går rundt. Inne er det ikke mer enn 20 grader så vi anbefaler dere å ha en varm jakke til å bruke innendørs.

Catedral de Santiago, bygget i gotisk og nygotisk stil. Navnet refererer til apostelen Johannes, som regnes som Bilbaos hellige beskytter.

 

Museo de Belles Artes, museet for moderne kunst har over seks tusen ulike kunstverk;tegninger, graveringer og diverse dekorative gjenstander.

Parken Dona Casilda Iturrizar, anlagt for over hundre år siden, etter mønster av datidens engelske hager.

 

Artxanda Funicular er en kabelbane som forbinder sentrum av Bilbao med et friområde på toppen av det nærliggende Artxandafjellet. Her finner vi et stort parkaområde med flere restauranter.

Teatro Arriga Antzokia, Bilbao sitt første teater.

Matmarkedet "Mercado de la Ribera", tradisjonsrik markedshall på ca. 10 000m2, det største innendørs markedet i Europa.

Euskal Museoa Bilbao Museo Vasco, fokuserer på baskisk etnografi og historie.

Vi får ettermiddag til fri disposisjon, til å spise lunsj og bli nærmere kjent med Bilbao.

 

DAG 3

I dag går turen til "Saltdalen", "Fundacion Valle Salado". Her i denne dalen har det gjennom tidene vært drevet saltverk og nå har man tatt vare på gamle tradisjoner og har startet opp igjen produksjonen.

Vi befinner oss i Riojaområdet og legger turen innom Bodegas Baigorri, en modere vingård grunnlagt i 1997, gjennom et samarbeide med arkitekt Inaki Aziopu. Vingården ligger vakkert til med vimmarker overalt. Her produseres vin og vi blir med på omvisning,prøvesmaking og får servert pinchos.

 

DAG 4

Vi kjører til San Sebastian, en kystby, tidligere fiskeby. I dag finner vi eksklusive fiske og skalldyrrestauranter der fiskebodene lå før. Byens sentrale deler og strandpromenader går i viktoriansk arkitektur, byen har tidligere vært en stor turistby for den spanske kongefamilien og adelskapet. Her er  to store flotte sandstrender som regnes som en av verdens fineste. Byen er også kjent for sin internasjonale filmfestival hver høst.

Vi blir med lokalguide og får se og oppleve denne flotte kystbyen. Lunsj med 1 drikke inkludert. Det blir også tid på egenhånd før vi returnerer til Bilbao.

 

DAG 5

Vi pakker bussen og sier farvel til Bilbao for denne gang. Turen går ut mot kysten til feriebyen Malgrat de Mar til hotell Silhouette & Spa. Innsjekk og  tildeling av rom. Hotellets nye konsept er: Adults only= Bare voksne.

Vi bor bare 150  meter fra stranden og forretningstrøket. Alle rom har air condition, gratis safe, baderom med dusj og hårtørrer, telefon, flat tv, minibar og balkong. Vi har frokost og middagsbuffet inkludert. Hotellets hage med sine 250 kvadratmeter og 2 bassenger vil  sikkert friste mange av oss. I tillegg vil du finne solterasse og barer. Og så  finnes velværesenteret Silhouette med spabehandlinger og innendørs basseng og trimrom.

Til middagene vil du få en liten flaske vin og 1 liten flaske kildevann. Annen drikke må kjøpes.

 

Utflukter under oppholdet i Malgrat:

Heldagstur  til Barcelona, den nest største byen i Spania, beliggende i Cataloniaprovinsen. Avreise  fra hotellet  til Barcelona hvor vi møter lokalguide. Det blir sigtseeing med buss  hvor vi bla. Får se La Sagrada Familia fra utsiden, Antonio Gaudis uferdige mesterverk med sin storslåtte fasade og imponerende interiør. Vi får se og høre byens historie og flere severdigheter før vi stopper ved lunsjtid sentralt i byen. Reiseleder opplyser om retursted og tidspunkt.

 

Heldagsutflukt til Monserrat – her finner vi Benediktinerklosteret Santa Maria de Montserrat. Vi har med lokalguide som forteller om stedet.

 

Heldagsutflukt til Tossa de Mar og Figueres. Vi kjører gjennom landskapet som inspirerte Salvador Dali og hans kunst. Først tar vi et stopp i den lille kystbyen Tossa de Mar før vi fortsetter til Figuereres. Her besøker vi Salvador Dali museet, dedikert til hans arbeider. Dali ville at de besøkende skulle få se hans store samling kunstverk som en helhet, derfor finnes ingen kataloger og arbeidet er heller ikk kronologisk presentert.

Etter noen herlige dager  reiser vi med egen buss til flyplassen. Avreise med Norwegian kl. 17.20 direkte til Stavanger. Om bord kan man kjøpe div.måltider og drikke. Ankomst kl. 20.30.

 

REISEFAKTA

DATO 05.-15. september 2019

PRIS   kr 16 990,-

 

INKLUDERT

Flyreisen Stavanger-Barcelona tur/retur

Buss i henhold til program

Reiseleder Boreal Reiser

4 netter ved hotell Zenit i Bilbao m 4 frokost og 4 middag

6 netter ved hotell Silhouette&Spa i Malgrat de Mar m 6 frokost og 6 middag

Lokalguide i Bilbao

Lokalguide i San Sebastian

Besøk på Guggenheimmuseet og Salvador Dali museet

1 lunsj i San Sebastian

1 besøk ved Bodegas Baigorri inkl omvisning og vinsmaking

Lokalguide i Barcelona, Monserrat utflukt og Tossa de Mar/Figureres

 

IKKE INKLUDERT

Enkeltrom: kr 2 660,-

Øvrige lunsjer som ikke er nevnt i program

Søk reise

 

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra kr.
5/9Bilbao, San Sebastian & MalgratMer enn 816 990,-Bestill