Skip to main content

Malgrat & Barcelona

Pris fra og med:
12 350,-
Dager:8
Avreisedato:26.05.2019
 • REISEFAKTA
 • DATO 26.05 – 02.06
 • PÅMELDINGSFRIST: 15. februar
 • PRIS Kr 12 350,-
 • PRISEN INKLUDERER
 • Reiseleder fra Boreal reiser
 • Flyreisen t/r inkl. skatter og avgifter. 2 X 20 kg innsjekket bagasje + 10 kg håndbagasje
 • Transfer med guide fra flyplassen til hotellet
 • 7 netters opphold på Hotel Silhouette 7 frokoster og 7 middager
 • Drikke til middager-en liten flaske vin og vann
 • Heldagstur til Blanes området med lokal guide
 • 1 lunsj med 1 drikke i Blanes området
 • Inngang til botanisk hage Marimutra Jardi Botanic
 • Heldagstur til Barcelona med bysightseeing og lokalguide i Barcelona
 • IKKE INKLUDERT:
 • Enkeltrom 7 netter: Kr 1 897,-
 • Øvrige lunsjer
Transporttype:Fly
Bestill reise

Bli med og opplev sol og varme. Vi bor en hel uke på Hotel Silhouette Spa i ferie Malgrat de Mar nord for Barcelona. Hotellet har egen hage, velværesenter og har kun voksne gjester (barn ikke tillatt). Vi bor 150 meter fra stranden og forretningsstrøket.  Under opppholdet har vi to utflukter.

 

Vi møter reiseleder  i avgangshallen på Sola  kl. 19.00  og får utdelt turmappe med flybillett. Avreise med Norwegian kl. 21.10  direkte til Barcelona.  Om bord kan du kjøpe deg måltider og drikke. Etter ankomst kl. 00.05  henter vi kofferter og går samlet ut i ankomsthallen og møter lokalguide som tar oss bort til vår buss. Vi kjører ca. 1 time  til feriebyen Malgrat de Mar. Innsjekk ved hotel Silhouette  og  tildeling av rom. Hotellets nye konsept er: Adults only= Bare voksne.

Vi bor bare 150  meter fra stranden og forretningstrøket. Alle rom har air condition, gratis safe, baderom med dusj og hårtørrer, telefon, flat tv, minibar og balkong. Hotellets hage med sine 250 kvadratmeter og 2 bassenger vil  sikkert friste mange av oss. I tillegg vil du finne solterasse og barer. Og så  finnes velværesenteret Silhouette med spabehandlinger og innendørs basseng og trimrom.

Under oppholdet har vi halvpensjon;frokost og middag. Til middagene vil du få en liten flaske vin og en liten flaske kildevann. Annen drikke må kjøpes.

Dagen etter ankomst vil lokalguide og vår reiseleder holde et informasjonsmøte  om stedet og oppholdet. Her får dere nyttige opplysninger og kan stille spørsmål om ting dere måtte lure på.

Utflukter under oppholdet:

Heldagstur  til Barcelona, hovedstaden i Catalonia beliggende ved Middelhavskysten. Byen er et viktig økonomisk sentrum, en av Europas viktigste havnebyer, rik på kulturarv og et populært turistmål. I Barcelona møter vi lokalguide. Det blir sigtseeing med buss, vi får høre byens historie og se noen av serverdighetene så som kirken La Sagrada Familia  før vi stopper ved lunsjtid sentralt byen. Reiseleder opplyser om retursted og tidspunkt.

Heldagstur til Blanes, kjent "som veien til Costa Brava kysten". Populær turistby. Vi reiser sammen med lokalguide og reiseleder. Markedsbesøk. Tid på egenhånd til å spise lunsj. Om ettermiddagen besøk ved  Marimurtra Jardi Botanic, en av de vakreste hagene ved Middelhavet. Her blir vi kjent med mer enn fire tusen plantearter, de fleste eksotiske. Marimutra er arbeidet til Carl Faust, en mann med lidenskap for naturen. Faust brukte hele sin formue for å gjøre sin drøm til virkelighet.

Etter en herlig uke reiser vi med egen buss til flyplassen. Avreise med Norwegian kl.17.20 direkte til Stavanger. Om bord kan man kjøpe div.måltider og drikke. Beregnet ankomst kl. 20.30 i Stavanger.

REISEFAKTA

DATO 26.05 – 02.06

PÅMELDINGSFRIST: 15. februar

PRIS   Kr 12 350,-

 

PRISEN INKLUDERER

Reiseleder fra Boreal reiser

Flyreisen t/r inkl. skatter og avgifter. 2 X 20 kg innsjekket bagasje + 10 kg  håndbagasje

Transfer med guide fra flyplassen  til hotellet 

7 netters  opphold på Hotel Silhouette 7 frokoster og 7 middager

Drikke til middager-en liten flaske vin og vann

Heldagstur til Blanes området med lokal guide

1 lunsj med 1 drikke i Blanes området

Inngang til botanisk hage Marimutra Jardi Botanic

Heldagstur til Barcelona med bysightseeing og  lokalguide i Barcelona

 

IKKE INKLUDERT:

Enkeltrom 7 netter: Kr 1 900,-

Øvrige lunsjer

Søk reise

 

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra kr.
26/5Malgrat StavangerMer enn 812 350,-Bestill