Skip to main content

Luciafestival i Verona

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Onsdag 11.12: Avreise / Milano

Møt din Boreal Reiseleder på Stavanger lufthavn Sola for innsjekk og avreise. Vi flyr med SAS til 06:00 til København, og videre til Milano, ankomst 10:30.

Ved ankomst venter vår innleide buss og vi setter kursen mot Verona. På bussen vil du finne øretelefoner for bruk under utfluktene, ta godt vare på disse under hele oppholdet. Kjøretid til Verona 2,5-3t, avhengig av trafikk. Vel fremme i Verona sjekker vi inn på vårt 4* hotell sentralt i byen. Avslapping på hotellet, før vi på kvelden spiser vi 3-retters middag på en restaurant i Verona.

 

Grand Hotel des Artes ligger sentralt byen, bare 800m gange fra hovedtorget Piazza Bra, hvor også den berømte romerske Arenaen ligger (Arena di Verona). Hotellet har gratis wi-fi, og rommene er utstyrt med bl.a. kaffe/te fasiliteter og minibar.

 

Torsdag 12.12: Garda & Bardolino

Avreise med buss fra hotellet etter frokost. Ikke langt fra Verona ligger Italias største innsjø, Gardasjøen. Her ligger flotte landsbyer som perler på en snor langs sjøens bredd, og vi besøker byen med samme navn, Garda, og vinbyen Bardolino. Også her har man pyntet til jul, og de vakre havnepromendagene og oversiktlige småbyene vil sjarmere deg. Vi besøker også olivenoljemuseet og får litt smaksprøver.

 

Fredag 13.12: Santa Lucia festivalen i Verona

Oppmøte i resepsjonen for liten gårunde i byen med lokalguide for å gjøre oss kjent. Vi ser blant annet den berømte romerske arenaen som i vår tid blir brukt til operaforestillinger, ser Julies hus, det vakre torget Piazza del Erbe med mer. Resten av dagen til egen disposisjon på Santa Lucia festivalen, som er en gammel tradisjon og feires av mennesker fra hele regionen. Festivalen markeres med markeder, torgboder, underholdning og aktiviteter på hovedtorget Piazza Bra. Med hotellet ti minutter gangavstand fra Piazza Bra kan man legge opp tempoet på dagen slik man ønsker.

 

Lørdag 14.12: Julemarkedene i Rango og Canale

I dag kjører vi buss til Rango og besøker noen av de koseligste julemarkedene i Nord-Italia. Rango er en liten landsby nord for Gardasjøen, og de brosteinsbelagte gatene, gamle trehusene og små torgene lager en perfekt ramme for julemarked på italiensk vis. Middelalderbyen Canale ligeså, med godt utvalg av lokale produkter, tradisjonel mat, vin og annet krimskrams.

 

Søndag 15.12: Milano / hjemreise

Frokost før utsjekk og transfer til Milano. Milano er landets nest største by og kjent som et motemekka. Her gjør vi en runde med lokalguide og ser bl.a. det berømte operahuset La Scala, domkirken, og kjøpesenteret Vittorio Emanuele II som visstnok er verdens eldste aktive shoppingsenter. Fritid i byen til shopping og evt. Middag før vi setter kursen mot Milano Malpensa flyplass for innsjekk og hjemreise. Avgang fra Milano med SAS kl. 20:00, via København, ankomst Stavanger lufthavn kl. 00:05(+1).

REISEFAKTA

DATO: 11.-15.12 2019

PRIS: 11 890,-

PÅMELDINGSFRIST: 10. september 2019

PRISEN INKLUDERER:

Reiseleder fra Boreal Reiser

Flyreise Stavanger – Milano t/r

Overnatting 4 netter på Grand Hotel des Artes i Verona 4* hotell, inkl. frokost

1 middag på restaurant i Verona

Besøk til Olivenoljemuseet inkl. smaksprøver

Lokalguide i Verona, Rango, Garda/Bardolino og Milano

Øretelefoner for guiding

Program og utflukter som beskrevet

All transport med egen buss iht. til programbeskrivelse

 

IKKE INKLUDERT:

Enkeltromstillegg 4 netter: 1 350,- kr

Drikke på måltidene

Turistskatt Verona 2€ per natt betales ved utsjekk

Tips til sjåfør/lokalguide

Søk reise