Skip to main content

Luciafestival i Verona

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Reis med Stavanger Aftenblad og opplev den stemingsfulle Luciafestivalen i Romeo & Julies by Verona i Italia. Vi bor sentralt og kan nyte Verona på kveldstid, samt besøker småbyer og julemarkeder i regionen og  motebyen Milano.

Dag 1 Avreise / Milano

Oppmøte på Sola flyplass hvor din reiseleder fra Boreal Reiser hjelper til med innsjekk. Avgang kl. 06:00, via København, ankomst Milano kl. 10:30. Ved ankomst venter vår innleide buss og vi setter kursen mot Milano. Milano er landets nest største by og kjent som et motemekka. Her gjør vi en runde med lokalguide og ser bl.a. det berømte operahuset La Scala, domkirken, og kjøpesenteret Vittorio Emanuele II som visstnok er verdens eldste aktive shoppingsenter. Videre til Verona for innsjekk på vårt 4* hotell sentralt i byen. Etter innsjekk blir det avslapping og middag på hotellet.

 

D2  Santa Lucia festivalen i Verona

Etter frokost tar de som vil en liten gårunde i byen og gjør oss kjent sammen med lokalguide. Vi ser blant annet den berømte romerske arenaen som i vår tid blir brukt til operaforestillinger, ser Julies hus, det vakre torget Piazza del Erbe med mer. Resten av dagen til egen disposisjon på Santa Lucia festivalen, som er en gammel tradisjon og feires av mennesker fra hele regionen. Festivalen markeres med markeder, torgboder, underholdning og aktiviteter på hovedtorget Piazza Bra. Med hotellet ti minutter gangavstand fra Piazza Bra kan man legge opp tempoet på dagen slik man ønsker.

 

D3 Julemarkedene i Rango og Canale

I dag kjører vi buss til Rango og besøker noen av de koseligste julemarkedene i Nord-Italia. Rango er en liten landsby nord for Gardasjøen, og de brosteinsbelagte gatene, gamle trehusene og små torgene lager en perfekt ramme for julemarked på italiensk vis. Middelalderbyen Canale ligeså, med godt utvalg av lokale produkter, tradisjonel mat, vin og annet krimskrams.

 

D4 Garda & Bardolino

Ikke langt fra Verona ligger Italias største innsjø, Gardasjøen. Her ligger flotte landsbyer som perler på en snor langs sjøens bredd, og vi besøker byen med samme navn, Garda, og vinbyen Bardolino. Også her har man pyntet til jul, og de vakre havnepromendagene og oversiktlige småbyene vil sjarmere deg.

 

D5 Hjemreise

Tid for en litt sen frokost før utsjekk og transfer til Milano for hjemreise. Avgang fra Milano med Norwegian kl. 14:40, via Oslo, ankomst Stavanger 20:05.

 

 

REISEFAKTA

DATO: 12.-16.12 2018

PRIS: 11 990,- kr per person i dobbeltrom

PÅMELDINGSFRIST: 19.10. 2018

PRISEN INKLUDERER:

*Reiseleder fra Boreal Reiser

*Flyreise Stavanger – Milano t/r

*Overnatting 4 netter på Grand Hotel Verona 4* hotell, inkl. frokost

*1 middag på hotellet

*1 typisk lokal lunsj  på utflukt

*Besøk til Olivenoljemuseet inkl. smaksprøver

*Lokalguide i Verona, Rango, Garda/Bardolino og Milano

*Program og utflukter som beskrevet

*All transport med egen buss iht. til programbeskrivelse

 

IKKE INKLUDERT:

Turistskatt Verona 2€ per natt betales ved utsjekk

Enkeltromstillegg 4 netter: 1 200,- kr

Drikke på måltidene

Tips til sjåfør/lokalguide

 

Søk reise

 

Kart