Skip to main content

17. mai feiring i London

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Lyst å oppleve hvordan det er å feire 17. mai utenfor Norges grenser? Bli med oss til London og sjømannskirken! I tillegg blir det flotte, daglige utflukter til bl.a. Brighton, Leeds Castle, Kew Gardens, vinsmaking, elvecruise og tur med historisk damptog. Hurra!

REISEFAKTA

DATO: 14.-19.05. 2020

PRIS: 12 650,–  kr per person i dobbeltrom

PÅMELDINGSFRIST: 06.02. 2020

 

PRISEN INKLUDERER:

*Flyreise direkte Stavanger – London t/r med Norwegian

*Reiseleder fra Boreal Reiser

*5 overnattinger i dobbeltrom på 4* hotell inkl. frokost

*2 middager på hotellet (D2 + D5) og 1 lunsj (D5)

*17. mai arrangement i Sjømannskirken

*Vinsmaking

*Elvecruise

*5 billetter og innganger som spesifisert i program

*All transport med egen buss iht. program

 

IKKE INKLUDERT: 

*Enkeltromstillegg 5 netter: 1650,- kr

*Drikke på måltidene

*Tips til sjåfør/lokalguide

Informasjonsbrev om turen sendes ut 10-14 dager før avreise. Sjekk at navn på alle påmeldte på bestillingsbekreftelsen er identisk med pass, inkl. alle for-, mellom og etternavn.

Søk reise

Dagsprogram

 • Dag 1: Avreise

  Møt din reiseleder fra Boreal Reiser på Sola lufthavn for avreise med Norwegian. Avgang kl. 19:45, direkte til London Gatwick, ankomst kl. 20:35 lokal tid. Ved ankomst venter bussen som tar oss med til Holiday Inn London Sutton, hvor vi skal bo 5 netter.

  Avreise
 • Dag 2: Kent & Leeds Castle

  Regionen Kent kalles populært "Englands hage" fordi den er så frodig. Leeds Castle (inkl.) ligger på en øy i elven Len, og har bl.a. vært eid av seks av Englands middelalderdronninger og brukt som slott av Henrik VIII. Litt nyere historie blir det i Chatham Historic Dockyard (inkl.). Dette var en av den britiske marinens viktigste fasiliteter i flere hundre år frem til 1984. Blant mange høydepunkter er historiske krigsskip, lokomotiv, og en ubåt fra den kalde krigen. Middag på hotellet.

  Kent & Leeds Castle
 • Dag 3: Vinsmaking & historisk damplokomotiv

  England har seilt opp som en anerkjent vinprodusent de siste årene, spesielt i den sørøstlige delen av øya hvor jordsmonnet er mye likt som i Champagneregionen. Vingården Woodchurch Estate i Kent ble etablert så sent som i 2009, men har allerede vunnet flere internasjonale priser for sine førsteklasses viner, som vi får smake (inkl.). Kent & East Sussex Railway (inkl.) er et historisk damptog opprinnelig åpnet i 1900. Når vi sitter på det historiske toget og tøffer oss gjennom typisk engelsk landskap og landsbyer, er det som å befinne midt i en episode av Downtown Abbey – hvor for øvrig dette toget har vært brukt.

  Vinsmaking & historisk damplokomotiv
 • Dag 4: 17. mai feiring i Sjømannskirken i London

  Gratulerer med dagen! Vi kler på oss finstasen og drar til Soutwark Park i London for feire med andre landsmenn i utlendighet fra kl. 13:00. Arrangementet har alle ingredienser som hører med, som synging av nasjonalsangen, underholding og selvfølgelig 17. mai tog. Fra scenen blir det taler av bl.a. den norske ambassadøren og samferdselsminister Jon Georg Dale. Fra kl. 18:00 tar vi del i nasjonalfesten i Sjømannskirken, hvor det serveres kanapeer og bløtkake. Retur til hotellet ca. kl. 21:00.

  17. mai feiring i Sjømannskirken i London
 • Dag 5: Brighton

  Vi drar ut til kanalkysten og besøker en av de flotteste kystbyene i England. Brighton har flotte strender og er en populær ferieby, mye takket være at de kongelige også ferierte her. Den kongelige paviljong (Royal Pavilion, inkl.) bygget i indisk stil er fremdeles byens fremste severdighet og landemerke, ved siden av Brighton Palace Pier som er et populært møtested. Til lunsj spiser vi en tradisjonell britisk rett – fish and chips (inkl.). Middag på hotellet.

  Brighton
 • Dag 6: Kew Gardens & Runnymede

  Utsjekk fra hotellet og bagasje i bussen. Kew Gardens (inkl.) har status som nasjonal botanisk hage, og har en av de mest innholdsrike og allsidige plantesamlingene i verden med over 50,000 levende planter. De fantastiske hagene, drivhusene og samlingene kan ta pusten fra de fleste. Videre til Runnymede hvor vi tar del i et stemningsfult elvecruise (inkl.), gjennom vakker, engelsk natur.
  Videre til Gatwick for innsjekk og hjemreise. Avgang med Norwegian direkte til Stavanger kl. 21:05, ankomst Sola lufthavn kl. 23:45.

  Kew Gardens & Runnymede