Skip to main content

Lesertur til Svalbard med SA

Pris fra og med:
6 990,-
Dager:4
Avreisedato:02.10.2020
 • Fly fra Stavanger KL 12.00 til Svalbard med retur kl 12.40
 • Reiseleder fra Boreal Reiser
 • Opphold 3 netter inkludert frokost på hotell Coal Miners Cabins
 • Transport mellom flyplassen og hotell
 • Sightseeing i Longyearbyen.
 • Merk at Cabin Hotell Coal Miners Cabins kun har vask på rom. Felles herre/dame dusj/toalett i gangen. Ikke heis.(Gjelder kun gjester som bor på Cabin Coal Miners)
TransportType:Ingen transport
Bestill reise

Svalbard, det ekte Arktis og hjem til over 3000 isbjørner! Svalbard er en norsk arktisk øygruppe på toppen av verden med uendelige områder med uberørt og rå villmark.                                                                              
Den arktiske stillheten på Svalbard skaper en helt spesiell stemning, og vi opplever en ro du knapt finner noe annet sted i verden. Vi blir fort en del av det vakreste arktiske eventyret du noensinne kunne drømt om. Majestetiske fjell, uendelige isbreer og et rikt dyreliv dominerer landskapet. Bare 130 mil fra Nordpolen bor vi i verdens nordligste bysamfunn, Longyearbyen. Selv midt i byen kommer vi så tett på den uberørte villmarken at det tar pusten fra deg.

 

DATO: 02 – 05. oktober 2020

PRIS: Kr 6 990,- pr person i dobbeltrom

PRISEN INKLUDERER:

 • Fly fra Stavanger til Svalbard tur/retur

Reiseleder fra Boreal Reiser

Opphold 3 netter inkludert frokost på hotell Coal Miners Cabins

Transport mellom flyplassen og hotellSightseeing i Longyearbyen.

Enkeltromstillegg 3 netter fra kr 900,-

Radisson Blu Polar Hotel 3 netter kr 1 250,-

Utflukter

Søk reise

Dagsprogram

 • Inledande text

 • Dag 1: Svalbard

  Møt din reiseleder på Stavanger Lufthavn Sola for innsjekk og avreise. Flyavgang kl. 12.00 via Gardemoen til Svalbard hvor vi lander kl. 16.30. Ett eventyr på 78 grader nord er begynt. Vi ønskes velkommen av vår lokalguide som viser oss Longyearbyens severdigheter og utrolige historie før vi blir kjørt til vårt hotell. Ettermiddagen til fri disposisjon eller valgt utflukt.

  Svalbard
 • Dag 2 og 3

  To hele dager har vi til å utforske Svalbards uberørte villmark, eller kos deg i den lille metropolen Longyearbyen, med et rikt tilbud av kultur, mat og shopping. Vi hjelper deg å finne svalbardopplevelsen som passer for deg! Svalbard tilbyr utallige valgfrie utflukter. Vi kan anbefale å besøke Svalbard museum, vilmarksaften eller utflukt til russiske gruvebyen Barentsburg, her gjør vi et kulturhistorisk spring inn i russiske kultur og arkitektur. Her snakkes det russisk, serveres russisk mat og arkitekturen fra sovjettiden er fascinerende selv for den mest erfarne globetrotter.

 • Dag 4

  Vi nyter en lang og god frokost og formiddagen i Longyearbyen før tiden er kommet til å ta farvel med Svalbard. Vi blir kjørt til flyplassen med flyavgang kl. 12.40 via Gardemoen til Stavanger lufthavn Sola med ankomst kl. 18.05 med mange gode opplevelser i bagasjen.

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra kr.
2/10Lesertur til Svalbard - SAFullbooket, venteliste6 990,-Book på venteliste