Skip to main content

Lesertur til Svalbard, Altaposten

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Altaposten inviterer med sine lesere på tur til Svalbard, det ekte Arktis og hjem til over 3000 isbjørner! Svalbard er en norsk arktisk øygruppe på toppen av verden med uendelige områder med uberørt og rå villmark. Den arktiske stillheten på Svalbard skaper en helt spesiell stemning, og vi opplever en ro du knapt finner noe annet sted i verden. Vi blir fort en del av det vakreste arktiske eventyret du noensinne kunne drømt om. Majestetiske fjell, uendelige isbreer og et rikt dyreliv dominerer landskapet. Bare 130 mil fra Nordpolen bor vi i verdens nordligste bysamfunn, Longyearbyen. Selv midt i byen kommer vi så tett på den uberørte villmarken at det tar pusten fra deg.

 

DATO: 01 - 04. oktober 2021

PRIS: Kr 12 490,- pr person i dobbeltrom

PRISEN INKLUDERER:
* Fly fra Alta Lufthavn til Svalbard tur/retur
Reiseleder fra Boreal Adventure
* Opphold 3 netter inkludert frokost på Radisson Blu Polar Hotel
* Transport mellom flyplassen og hotellSightseeing i Longyearbyen.

Tillegg:
* Enkeltromstillegg 3 netter fra kr 1 990,-
* Utflukter

Søk reise

Kart

Dagsprogram

  • Dag 1

    Vi møter på Alta Lufthavn med flyavgang 09.20 via Tromsø til Svalbard med ankomst kl 14.00. Ett eventyr på 78 grader nord er begynt. Vi ønskes velkommen av vår lokalguide som viser oss Longyearbyens severdigheter og utrolige historie før vi blir kjørt til Longyearbyens mest sentrale hotell Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen for innsjekk. Ettermiddagen til fri disposisjon eller valgt utflukt.

  • Dag 2 og 3

    To hele dager har vi til å utforske Svalbards uberørte villmark, eller kos deg i den lille metropolen Longyearbyen, med et rikt tilbud av kultur, mat og shopping. Vi hjelper deg å finne svalbardopplevelsen som passer for deg! Svalbard tilbyr utallige valgfrie utflukter. Vi kan anbefale båttur til russiske gruvebyen Barentsburg eller "spøkelse byen Pyramiden", komme inn i en ekte kullgruve og villamarksaften. Fjellturer, sykkelturer og hundekjøring. Fascinerende utflukter selv for den mest erfarne globetrotter.

  • Dag 4

    Vi nyter en lang og god frokost og formiddagen i Longyearbyen før tiden er kommet til å ta farvel med Svalbard. Vi blir kjørt til flyplassen med flyavgang kl. 14.45 via Tromsø til Alta Lufthavn med ankomst kl 17.40 med mange gode opplevelser i bagasjen.