Skip to main content

Lesertur SA: Operahelg i Oslo

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Fredag 10.01  Rigoletto

Avreise fra Sola med Norwegian  kl. 07:30, direkte til Oslo lufthavn Gardermoen, ankomst kl. 08:25. Transport på egenhånd inn til Oslo sentrum.

Overnatting 2 netter på Thon Hotel Opera.

Adresse: Dronning Eufemias gate 4, 0191 Oslo.

Hotellet ligger knapt 100 meter å gå fra Oslo Sentralstasjon. Innsjekk kl. 15:00, spør i resepsjonen om rommet er klart tidligere. Hvis ikke kan bagasjen oppbevares på hotellet mens du utforsker Oslo.

Kl. 18:00 Rigoletto i Den norske opera

Det er ca. 400 meter å gå fra Thon Hotel Opera til Den norske Opera, vær på plass i god tid. Forestillingen varer i 3 timer og har 1 pause. I hovedrollen som Rigoletto møter vi Yngve Søberg. Forestillingen er på italiensk og tekstes på norsk/engelsk.

La donna è mobile. Kvinnen er uberegnelig. Det påstår hertugen i Rigoletto, samtidig som han forsyner seg grådig. I Verdis mesterverk møter vi et røft mannsmiljø, en fars store kjærlighet – i tillegg til noen av de flotteste melodiene som er skrevet.

 

Lørdag 11.01  Madama Butterfly

Frokost på hotellet. Dagen til fri disposisjon i Oslo.

Kl. 18:00 Madama Butterfly

Vær ute i god tid før forestillingen starter. Madama Butterfly varer i 3 timer. Denne sesongen er det den norske sopranen Elisabeth Teige som synger tittelrollen. Forestillingen er på italiensk og tekstes på norsk/engelsk.

En ung, japansk jente møter en amerikansk marineoffiser – hun med en drøm om den amerikanske friheten, han med en lengsel etter det eksotiske Østen. Men er det egentlig snakk om kjærlighet, eller å trekkes mot det som er annerledes? Madama Butterfly handler om kulturkræsj og knuste drømmer, satt til Puccinis vakre musikk.

 

Søndag 12.01  Hjemreise

Frokost og utsjekk fra hotellet innen kl. 12:00. Transfer til Oslo lufthavn på egenhånd. Avreise med Norwegian kl. 15:00 til Stavanger, ankomst Sola lufthavn kl. 15:55.

 

Kort om Den norske opera

  • Kleskode: noen pynter seg, men det er ikke et krav. Kle deg som du vil!

Mat og drikke: det er to restauranter i Operaen. Argent restaurant (plassert ved Scene 2) og Sanguine Brasserie, hvor du kan få både lunsj og middag. På sommeren er det uteservering ut mot fjorden. I tillegg er det barer utenfor Argent, og på 1. og 2. balkong. Det kan være lurt å bestille pausebevertning på forhånd.

Garderobe: ubetjent og alt henger på eget ansvar, men det trekkes ned et forheng under forestillingen.

Hva skjer hvis jeg kommer for sent? Forestillingene begynner presis, og dørene stenges både av hensyn til publikum og til kunstnerne på scenen. Du kan imidlertid følge forestillingen på monitor på 1. balkong til pausen. 

Det er ikke tillatt å fotografere, filme eller gjøre lydopptak under forestilling.

www.operaen.no

 

REISEFAKTA

DATO: 10.-12.01. 2020

PRIS: 5 990,–  kr per person i dobbeltrom

PÅMELDINGSFRIST: 03.10. 2019

 

PRISEN INKLUDERER:

*Flyreise Stavanger-Oslo t/r inkl. 20 kg innsjekket bagasje + 10 kg håndbagasje.

*2 hotell overnattinger i dobbeltrom  inkl. frokost på Thon Hotel Opera

*1 billett til operaforestilling "Rigoletto" på Den norske opera. Billettkategori: Orkester div. seter fra 4-14 rad.

*1 billett til operaforestilling "Madame Butterfly" på Den norske opera.      Bilettkategori: Orkester 9/10/11 rad.

 

 

IKKE INKLUDERT:

*Enkeltromstillegg 2 netter: 700,- kr

*Alt ikke spesifisert under "inkludert"

 

Se seteplassering/salkart under turbeskrivelse på www.borealreiser.no     

Seteplassering basert på "først til mølla" prinsippet.

Du mottar billetter og relevant informasjon før avreise. Det inngår ikke reiseleder i denne reisen, og oppmøte, transport (utenom flyreise) og gjennomføring av turen er på eget ansvar.

Søk reise