Langtidsferie på Costa del Sol

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Ta en pause fra norsk vinter i Benalmadena på den spanske solkysten!

Vi bor 3 uker på Hotel Mac Puerto Marina 4* og nyter flotte fasiliteter et behagelig klima. Innimellom avslappende dager drar vi på inkluderte utflukter til Malaga og de vakre områdene rundt.

 

04.03       Avreise til Benalmadena

Oppmøte på Bergen Lufthavn i god tid før avreise med direktefly fra Norwegian kl. 15:25, med ankomst Malaga kl. 19:25. Innleid buss venter og kjører oss til Benalmadena. Her sjekker vi inn på ønsket romkategori på Hotel Mac Puerto Marina for 20 netter. Kveldsmåltid serveres på hotellet. Hotellet har fyllt minibaren som velkomst.

Nettside hotell: www.macpuertomarina.com 

 

05.-25.03 Opphold på Mac Puerto Marina

Velg mellom standard rom vendt utfra hotellet eller rom mot indre del (Court Yard.) Se beskrivelse på hotellets hjemmeside. Våre rom er 25 kvadrat  og har dobbeltseng/2 enkeltsenger, bad med dusj, kaffe og te fasiliteter, safe (ekstra kostnad), hårføner, balkong, skrivebord, telefon og gratis Wi-Fi. Kjøleskap/minibar kan påfylles av hotellbetjeningen mot kostnad ved bruk, eller man kan bruke/fylle dette etter eget ønske. Klesvask/rens tjeneste er tilgjengelig. Inkludert i vårt opphold har vi buffetfrokoster og buffetmiddager inkl. vin og vann. Det tilbys 2 tider for middagsbordsettinger. Hotellets nye Spa-anlegg og trimrom er inkludert. Utenfor frister solsenger og et flott basseng. Kort vei til strand og lunsjsteder. Like ved hotellet finnes også et legesenter. Om kvelden kan man besøke bar/lounge med TV og enkelte kvelder er det musikalsk underholdning. 3 flotte bussutflukter er inkludert under oppholdet. Vi har 2 dagsturer til Mallaga med lett lunsj og lokalguide som er med 3 timer og deretter fri disposisjon. En annen dag reiser vi innover i landet med vingårdbesøk med smaksprøver og lett lunsj.

25.03  Hjemreise til Bergen

Buss fra hotellet kl. 17:30 til flyplassen i Malaga. Avreise med Norwegian kl. 20:10 direkte til Bergen, ankomst Flesland kl. 00:10. Takk for denne gang!

 

REISEFAKTA

Dato:  04.-25.03  2023

Pris:   Standard  dobbeltrom       kr  23 950,-

          Dobbeltrom mot indre del  kr  25 500,-

Påmeldingsfrist:  20.01. 2023

PRISEN INKLUDERER:

  • Reiserepresentant fra Boreal Adventure under oppholdet i Spania
  • Fly Bergen – Malaga t/r inkl. 2x20 kg innsjekket bagasje, setereservasjon og håndbagasje
  • Busstransport flyplass – hotell – flyplass i Spania
  • 21 overnattinger i dobbeltrom på Hotel Mac Perto Marina
  • 21 frokoster
  • 21 middager med drikke til maten
  • 2 dagsturer til Malaga med lokalguide og lett lunsj
  • 1 dagstur i innlandet med guide og vingårdbesøk, drikke og lunsj

 

IKKE INKLUDERT:

  • Enkeltromstillegg 20 netter: kr 9 980,-  

 

Påmelding til Boreal Adventure: Treskeveien 5, 4043  Hafrsjord

Telefon  51 82 02 10 / epost reiser@boreal.no 

Informasjonsbrev om turen sendes ut 14 – 21  dager før avreise. Sjekk at navn på alle påmeldte på bestillingsbekreftelsen er identisk med pass, inkl. alle for-, mellom og etternavn slik at det blir riktig på flybilletten (navne endring kan medføre merkostnader).