Skip to main content

Langs norskekysten med Hurtigruten

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Oktober om bord i MS Finnmarken er et fargespill uten like langs norskekysten. Den skarpe og klare luften forsterker det røde, gule og oransje i fjellsider, åser og skog. Fra dekk, under en klar blå himmel, kan du se et melisdryss av snø på de høyeste fjelltoppene. Dagene blir gradvis kortere, kveldene er mørkere, og er du heldig får du se nordlyset på nattehimmelen i nord.

En seilas med Hurtigruten i oktober er en helt unik opplevelse. Se kystnaturen på sitt mest fargerike. Nyt en rolig reise uten alle sommergjestene om bord. Få med deg stille høstkvelder, mørke netter og muligens det vakre nordlyset. Opplev Trollfjorden og Hjørundfjorden.

Hurtigruten har vært en pålitelig del av norskekysten siden 1893.  Ingen reise til lands eller havs byr på sterkere inntrykk. Mange regner MS Finnmarken som juvelen blant skipene langs norskekysten og i 2020 hadde MS Finnmarken den største enkeltstående oppgradering i Hurtigrutens historie. Det naturlige lyset utenfra utnyttes maksimalt ved å ta i bruk nytt og moderne design. I det moderne Aktivitetssenteret kan du hygge deg med aktiviteter og forelesninger sammen med Ekspedisjonsteamet. Om bord finner du også Velværesenteret for avslapping og velbehag. Svømmebasseng, boblebad og treningsområder – to av dem utendørs, samt en badstue med utsikt. Observasjonsdekket i baugen er stedet å være om du vil ha maksimal sikt fremover.  Explorer salong og bar er stilfull og moderne, og tilbyr enestående utsikt til det vakre landskapet.

Den klassiske rundreisen fra Bergen i sør til Kirkenes i nord betraktes som verdens vakreste sjøreise. Denne rundreisen tar 12 dager og byr på storslåtte opplevelser. Ingen tar deg dypere inn i fjordene og nærmer kystkulturen vår. Du får oppleve enestående vakkert landskap og natur.

Søk reise