Skip to main content

Kulinariske Toscana

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

En tur for deg som elsker gode matopplevelser! Italia er kjent for å ha et av verdens beste kjøkken, en uslåelig kombinasjon med byer som Firenze, Bologna og Pisa. I Bologna besøker vi det nyåpnede FICO, verdens største temapark for mat, og lærer bl.a. å lage pasta. I vinregionen Chianti smaker vi den verdenskjente vinen og leter etter trøfler. Etter å ha sett Pisas skjeve tårn skal vi på familiedrevet pastafabrikk samt smake kirsebærlikør. Vi lærer å lage italienske spesialiteter på en agriturismo og besøker vakre Lucca med sine inntakte bymurer. Firenze er renessansebyen og en av landets flotteste, her rusler vi i historiske omgivelser og spiser toscansk "fastfood". Mesteparten av uken bor vi i sentralt i kurbadbyen Montecatini Terme i hjertet av Toscana, med gangavstand til byens severdigheter og butikker.

 

"Mangia bene, ridi spesso, ama molto" – italiensk ordtak  (Spis godt, le ofte, elsk mye)

 

REISEFAKTA

DATO: 22.-29.08. 2019

PRIS: 15 890,–  kr per person i dobbeltrom

PÅMELDINGSFRIST: 20.05. 2019

PRISEN INKLUDERER:

Reiseleder fra Boreal Reiser

Fly Stavanger – Bologna t/r

2 netter på Hotel Alla Rocca 4* i Bazzano inkl. frokost

5 netter på Hotel Adua & Regina di Saba i Montecatini Terme, inkl. frokost

7 middager på hotellet, inkl. 1 "galamiddag" siste kvelden

Besøk til Bologna

Besøk til FICO inkl. pastakurs og vinsmaking

Cantucci og vinsanto smaking

Guidet tur i Lucca inkl. kokkekurs og lunsj

Guidet tur i Pisa inkl. pastafabrikk og likør-smaking

Tur til Chianti regionen inkl. vinsmaking, trøffeljakt og snacks

Transport i egen buss iht. program

Turistskatt 7 netter

 

IKKE INKLUDERT:

Enkeltromstillegg 7 netter: 1050,- kr

Drikke på måltidene

Tips til sjåfør/lokalguide

Søk reise