Skip to main content

Kroatia, Bosnia & Montenegro

Pris fra og med:
14 950,-
Dager:8
Avreisedato:03.10.2019
 • Prisen inkluderer:
 • *Reiseleder fra Boreal Reiser
 • *Fly Stavanger – Dubrovnik t/r inkl. bagasje
 • *Overnatting 7 netter på 4* hotell inkl. frokost
 • *All transport iht. program i egen buss
 • *Program og utflukter som beskrevet
 • *Lokalguide på utfluktene i Dubrovnik, Mostar og Kotor
 • *Engelskspråklig lokalguide i Kotor
 • *2 lunsjer på utflukt
 • *5 middager på hotellet
 • *2 middager i Dubrovnik
TransportType:Fly
Bestill reise

Opplev fantastiske reisemål i tre land på en innholdsrik uke! Dubrovnik er en av Europas vakreste byer og nordmenns nye feriefavoritt. Fra vårt 4* hotell i Cavtat kjører vi varierte og spennende utflukter i Kroatia, og til nabolandene Bosnia og Montenegro. 

03.10 Ankomst Kroatia

Oppmøte på Sola flyplass hvor reiseleder fra Boreal Reiser hjelper til med innsjekk. Avreise med Norwegian kl. 07:30, via Oslo, ankomst Dubrovnik kl. 12:35. Egen buss venter ved ankomst for transfer til Hotel Remisens Albatros i Cavtat for innsjekk 7 netter. Avslapping og middag på hotellet. Liten gåtur i Cavtat for å gjøre seg kjent for de som ønsker.

 

04.10 Dubrovnik

Frokost på hotellet og formiddagen til å slappe av og nyte fasilitetene. På ettermiddagen kjører vi innleid buss inn til sentrum av Dubrovnik for en guidet bysightseeing. Opplev utsikten fra Europas best bevarte festninger og rusle i hovedgaten Stradun. Tid til å nyte byen og spise middag i gamlebyen (inkl.). Busstransfer tilbake til hotellet.

 

05.10 Montenegro

Etter frokost setter vi oss på bussen og tar turen over grensen til Montenegro, nærmere bestemt byen Kotor. Den vakre byen ligger i et landskap som kan minne mye om våre egne fjorder, mellom hav, fjell og kalksteinsklipper. En lokalguide viser oss rundt, og det blir tid på egenhånd til shopping og lunsj. Videre går ferden til Budva, en UNESCO by som er en av regionens aller eldste. Retur til Cavtat, middag på hotellet.

 

06.10 Dagen til egen disposisjon

Nyt de flotte fasilitetene på hotellet. To restauranter serverer både nasjonale og internasjonale retter. Hotellet har innendørs og utendørs badebasseng, uteområder med strandstoler og egen strand. Hotellet har også  velværeavdeling, som tilbyr forskjellige SPA behandlinger  og frisør. Hotellet ligger i fredelige omgivelser i den lille byen Cavtat, ca 18 km sør for Dubrovnik. Middag inkl. på hotellet.


07.10 Bosnia

Ny dag, nytt land. Etteren god frokost entrer vi bussen igjen og ferden går til Bosnia. På vei mot Mostar stopper vi i Vid for å ta del i en båttur (inkl.) ned Neretva elven til Momici. I Momici nyter vi en god lunsj (inkl.), før vi fortsetter til Mostar. Broen i Mostar er byens ubestridte landemerke, og herfra stuper lokale "helter" ned i elven under. Det blir en liten guidet rundtur og fritid til fotografering og annet. Retur til hotellet. Middag.

 

08.10 Elafiti øyene

I dag tar vi turen ut i båt (inkl.) og utforsker Elafiti øyene som ligger like utenfor kysten av Dubrovnik. Noen få av øyene er bebodd året rundt, og her finner man noen av de vakreste strendene i området. Lunsj om bord på båten (inkl.) Middag på hotellet.

 

09.10 til egen dipsposisjon / middag i Dubrovnik

Formiddag fri, før vi samlet drar inn til Dubrovnik på kvelden. Her nyter vi en typisk lokal meny (inkl.) på en restaurant over byen. Retur til hotellet.

 

10.10 Hjemreise

Utsjekk fra hotellet og transfer til flyplassen for hjemreise. Avgang fra Dubrovnik kl. 13:15, via Oslo, ankomst Stavanger kl. 19:05.

 

Reisefakta

Hotel Remisens ble totalrenovert i 2018. Hotellrommene er utstyrt med balkong,  air condition, TV, minibar, hårføner, sikkerhetsboks og gratis Wi-Fi. For mer informasjon: https://www.remisens.com/en/hotel-albatros                            

Dato: 03.-10.10. 2019

Pris: 14 950,- per person i dobbeltrom

Prisen inkluderer:

*Reiseleder fra Boreal Reiser

*Fly Stavanger – Dubrovnik  t/r inkl. bagasje

*Overnatting 7 netter på 4* hotell inkl. frokost og balkong

*All transport iht. program i egen buss

*Program og utflukter som beskrevet

*Lokalguide på utfluktene i Dubrovnik, Mostar og Kotor

*Engelskspråklig lokalguide i Kotor

*2 lunsjer på utflukt

*5 middager på hotellet                                        

*2 middager i Dubrovnik

 

Ikke inkludert:

Enkeltromstillegg 7 netter: 3 040,- kr

Drikke på måltidene

 

 

Påmeldingsfrist: 02.mai  2019

Spørsmål om turen?  Ta kontakt med: 

Glenn H. Walberg
Turansvarlig Kroatia, Bosnia og Montenegro
Tel | +47 415 85 230
E-mail | glenn.walberg@boreal.no
Web | www.borealreiser.no

 

Søk reise

 

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra kr.
3/10Kroatia, Bosnia & Montenegro514 950,-Bestill

Informasjon

REISEINFORMASJON

*Det viktigste dere må ha med er gyldig pass og reiseforsikring. Sjekk at disse er oppdaterte i god tid. Vi anbefaler dere og å ha med NAV sitt europeiske helsekort om dere har dette. (Kortet kan bestilles på Nav-kontoret eller på www.helsfo.no  og utstedelse tar ca. 10 dager)

*Vi vil gjerne at du/dere sjekker deltakerbeviset/faktura opp mot passet og ser om alle navn som står i passet er med, hvis ikke vil vi ha tilbakemelding slik at vi kan få det riktig, dette med hensyn til rett navn på flybilletten. Vi må ha beskjed hvis noe skal endres så fort som mulig.

*Medisiner – ta med nok medisiner til hele ferien. Det er lurt å ha disse i håndbagasjen, i tilfelle bagasjen skulle bli forsinket.

*Gode sko – det blir alltid en del gåing og da er det godt med gode sko.

*Kamera – vi er sikre på at det ikke blir langt mellom motivene på denne turen.

*Mobiltelefon, på den kan dere lagre reiseleder sitt nummer slik at dere har det lett tilgjengelig under hele oppholdet. Dette gir økt trygghet. Reiseleders telefonnummer får dere på flyplassen ved avreise.

*Valuta – i Kroatia brukes Kroatiske Kuna (HRK). I skrivende stund er 1 HRK = ca 1,30 NOK. Visa og kredittkort kan også brukes.

*I Montenegro benytts Euro for betaling. 1€ = ca. 9,75 NOK.

*I Bosnia brukes Bosniske mark (BAM). 1 BAM = ca. 5 NOK.

*Ikke ha med alle verdisaker på turen. Pass godt på lommebøker og andre ting.

*Selv om det er høst kan vi være heldige å oppleve varme temperaturer. Drikk mye vann i varmen er vårt råd. Vann fra flaske er å anbefale.

*Gi beskjed i god tid før avreise hvis du har (mat)allergier eller andre behov som du ønsker tilrettelagt. Vi vil gjøre vårt beste for å legge til rette, men er prisgitt leverandørenes serviceinnstilling, og kan ikke gi noen garantier.