Skip to main content

Julemarked Hannover

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

JULEMARKED HANNOVER

Tyskland er i førjulstiden fylt av julemarkeder, og Hannover er ikke noe unntak. Hele byen er pyntet til jul med flotte boder, hvor enn du går kjenner du lukten av brente mandler og julekrydder. Kom i julestemning med oss og bli med til Hannover!

 

REISEFAKTA – BUSSTUR

DATO:01.12 – 05.12

PÅMELDING ØNSKES INNEN:TA KONTAKT

PRIS: KR 8 990,-

INKLUDERT:

Bussreisen

Reiseleder fra Boreal Reiser

ColorLine Kristiansand – Hirtshals tur/retur

4 middager/buffet

4 overnattinger inkl. frokost

 

IKKE INKLUDERT:

Enkeltrom: Kr 1500,-

Lunsjer

1 middag 2.kveld

Drikke til måltider

Søk reise

Dagsprogram

 • Dag 1: Stavanger - Jylland

  Avreise fra Stavanger og Sandnes med stopp underveis til Kristiansand. Innsjekk ColorLine og avreise med Superspeed1. Under overfarten har vi reserverte sitteplasser i restauranten "Catch me if you can med julemiddag og drikke inkludert.Mulig å gjøre en god julehandel i en av skipets butikker. Etter ankomst Hirtshals kjører vi til vårt hotell på Jylland for overnatting.

  Stavanger - Jylland
 • Dag 2: Jylland - Hannover

  Når frokost er inntatt begir vi oss gjennom Jylland og kommer frem til den dansk/tyske grense hvor det blir et stopp ved Otto Duborg, lunsj og handel. Turen går videre forbi Hamburg og over Lüneburger Heide til valgt hotell i Hannover. Innsjekk og vi møtes til felles middag ved hotellet.
  Hannover er hovedstad i delstaten Niedersachsen og en stor messeby. Her er flere universitet og vi finner en stor dyrehage.

 • Dag 3: Julemarkeder

  Frokost og vi gjør oss klare for å oppleve sentrum av Hannover. Her finnes flere julemarkeder. Her er det mulig å kjøpe julepynt, julegodter, julekrydder, samt en kopp Glühwein eller en annen juledrikk hører også med. Ved lunsjtid kan du ta en tur innom Markthalle med alle sine små bistroer med matretter fra mange land. Ellers bugner gågatene av de kjente stormagasinene og julegaveinnkjøpene går lett. Det er mange restauranter og vi finner et kjekt sted hvor middag inntas om kvelden.

  Julemarkeder
 • Dag 4: Hannover via Otto Duborg til Danmark

  Etter frokost pakker vi bussen og setter kursen nordover. Vi kjører utenfor alfarvei og følger landeveien opp til den sjarmerende småbyen Celle med hundrevis av skjeve bindingsverkshus og et koselig julemarked. Ved den tysk/danske grense tar vi en pause for grensehandel hos Otto Duborg. Turen går videre til vårt hotell på Jylland hvor det blir middag og overnatting.

 • Dag 5: Hjemreise

  Frokost og avreise siste etappe til Hirtshals. Innsjekk ColorLine og avreise med SuperSpeed kl.12.15 over til Kristiansand. reservert plass i buffetrestauranten med julelunsj. Etter ankomst Kristiansand kjører vi tilbake til våre respektive hjemsteder.