Skip to main content

Høsttur til Playa de Albir

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Bli med på en avslappende tur til Albir i Spania en uke høsten 2018. Her bor vi 7 netter på Albir Playa Hotel & Spa. Det er et 4* hotell med flotte basseng, bar, spa avdeling og middelhavsmat. Underholdning  i baren i weekendene. Hotellet ligger rett ved siden av naturparken Sierra Gelade og kan tilby en minneverdig opplevelse til alle som vil få mest mulig ut av reisen. I byen Albir er det mange lunsj restauranter, frisører, apotek og butikker. Under oppholdet ligger vi i ro kombinert med to attraktive utflukter. Vi har med egen reiseleder under hele oppholdet.

1. september: Oppmøte Kjevik Flyplass kl. 0515, der vi blir møtt av vår reiseleder. Avgang kl. 0725 med SAS. Det er mulig å kjøpe frokost om bord. Vi lander i Alicante kl. 1045 og blir kjørt i buss fra flyplassen i Alicante til vårt hotell i Albir. Her sjekker vi inn på Albir Playa Hotell & Spa hvor vi bor under hele oppholdet. 

Kl. 1530 har vi infomøte med lokal guide.

 

2. september: Dagen har vi til egen disposisjon

 

3. september: Heldagsutflukt med skandinavisk talende guide til Byene Guadalest og Altea.  Guadalest ligger 20 km fra Alicante og har kun 200 innbyggere. De trange steinbelagte gatene med kafeer og håndarbeidsbutikker lokker turister fra fjern og nær på søken etter det " ekte Spania". Altea har en vakker gammel by med brosteinsbelagte gater som leder opp til kirkeplassen med sin berømte kuppel.

4. september: Dagen har vi til egen disposisjon.

5. september: Heldagsutflukt med skandinavisk talende guide til Villajoyosa og Jijona. Villajoyosa eller " La Vila" som det kalles i dagligtale er en fargerik kystby. I Villajoyosa besøker vi Valo Chocolat museum der vi får en omvisning med smaksprøver. I Jijona besøker vi en fabrikk og får omvisning  der de lager Tùrron, det er nougat som er laget av honning, nøtter, og eggehvite.

6.- 7. september: Dagene til egen disposisjon

8. september: Siste dagen på denne turen. Vi blir hentet av buss på hotellet kl 0830og kjørt tilbake til Alicante der vi tar fly kl. 1145. det er mulig å kjøpe mat på flyet. Hjemkomst Kristiansand, Kjevik kl. 1505.

Vår reiseleder vil foreslå steder og besøke i Albir og tar gjerne med interesserte på en fin vandretur ut til fyret ved Albir.

REISEFAKTA

Dato. 1. – 8. september

Pris kr 10 850,-

PRISEN INKLUDERER:

Reiseleder fra Boreal Travel AS/Sør Vest Reiser

Fly, Kristiansand, Kjevik – Alicante t/r

7 overnattinger i dobbeltrom inkl. 6 frokoster og 6 middager

Alle buss transfer i Spania

Utflukter som beskrevet

 

TILLEGG:

Flyskatt: kr 300,-

Enkeltrom i 7 netter: kr 2 100,-

 

Påmelding til: gunn.eva.buckingham@boreal.no tlf 99 32 26 02 eller via www.sorvestreiser.no

 

Ved påmelding får man tilsendt deltakerbevis med depositumsfaktura og sluttfaktura. (forfall på sluttfaktura er i juni)

 

Det vil bli sendt ut oppdatert informasjon 2 – 3 uker før avreise.

 

Påmeldingsfrist er 20. mai.

Søk reise