Skip to main content

Høstens store feiring i Berlin

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

I november ferirer Berlin 30 år siden murens fall! Fra øst til vest utforsker  vi den tyske hovedstaden og er med på årets fest i frihetens navn. Ikoniske severdigheter, historiske øyeblikk, shopping og underholdning i verdensklasse kjennetegner senhøstens reise til pulserende Berlin. Bli med Stavanger Aftenblad!

 

DAG 1 (ankomst) Berlin sightseeing

Oppmøte på Sola flyplass hvor din Boreal Reiser reiseleder bistår med innsjekking. Avreise med SAS kl. 09.45, via Oslo, ankomst Berlin Tegel kl. 12:55. Etter ankomst drar vi direkte på sightseeing med lokalguide og får se kjente severdigheter som Brandenburger Tor, Museumsøyen, paradegaten Unter den Linden, Tiergarten, Kaiser Wilhelm minnekirke, Riksdagen  og de ulike bydelene. Lett lunsj under rundturen. Innsjekk og overnatting på Leonardo Hotel Mitte****, et nytt hotell med meget bra beliggenhet. Middag på hotellet.

 

DAG 2 Øst-Berlin

I dag blir det guidet tur med vekt på DDR og tidligere Øst Berlin. Vi stopper i Bernauer Strasse og ser rester av muren og minnestedene. Etter kl. 13.00 har vi ettermiddagen til fri disposisjon frem til middag.

 

DAG 3 Feiring av murens fall

I dag er det 30 års siden murens fall. Det er et historisk øyeblikk hvor opplevelsene står i kø. Det blir arrangementer, musikk og show over hele sentrum. Historien blir vist gjennom mange av de ulike arrangementer og det meste er gratis. Reiseleder er med og orientere om deler av denne store begivenheten. I dag kan man besøke de spisesteder man selv ønsker. Smak gjerne på Berlins berømte Curry Wurst. 

DAG 4 Show på Friederichstadt-Palast

Formiddagen fri til å besøke noen av byens mange  severdigheter. Her finnes spennende  bydeler, verdenskjente museer og gallerier. Lei en sykkel eller ta turen opp i TV-tårnet. Det meste ligger i rekkevidde fra vårt hotell.

Kl 14.45 går vi  til Friederichstadt-Palast, teateret som har verdens største scene. Showet VIVID frister besøkende fra hele verden og er en kjærlighetserklæring til livet. Broadway World omtaler det som en gigantisk hit - - Bravo!!  Et danse og oppvisningsshow i absolutt verdensklasse. Vi har billetter i klasse pk 2 og pk 3. Se:  www.vivid.berlin  for mer info. Etter showet spiser vi avslutningsmiddag på restaurant.

 

DAG 5 Hjemreise

Frokost før vi kjører kl. 09.40 til Berlin Tegel og avgang med SAS kl 12.40 via Kastrup til Stavanger lufthavn Sola. Ankomst kl. 18.10.

 

REISEFAKTA

DATO: 07.-11.11. 2019

PRIS: 9 950,–  kr per person i dobbeltrom

PÅMELDINGSFRIST: 09.08. 2019

PRISEN INKLUDERER:

 • Flyreise Stavanger – Berlin t/r

  Reiseleder fra Boreal Reiser

  4 overnattinger på Leonardo Hotel Mitte **** inkl. frokost

  Sightseeing D1 med lett lunsj og lokalguide

  2 middager på hotellet

  Sightseeing D2  i Øst Berlin

  Show Vivid på Friedrichstadt-Palast kategori pk 2 og pk 3

  Middag etter showet

  All transport iht. program

 

IKKE INKLUDERT:

Enkeltromstillegg 4 netter: 1 500,- kr

Drikke på måltidene

Tips til sjåfør/lokalguide

 

Informasjonsbrev om turen sendes ut 2-3 uker før avreise. Sjekk at navn på alle påmeldte på bestillingsbekreftelsen er identisk med pass, inkl. alle for-, mellom og etternavn, slik at det blir korrekt på billetter/hotellister etc.

Søk reise