Skip to main content

Hannover

Pris fra og med:
9 990,-
Dager:6
Avreisedato:02.12.2023
  • Bussreisen med Helge, Else og Nina - Utreise med Colorline, Kristiansand – Hirtshals. Inkludert julebuffet med varme og kalde retter, dessertbord og fri drikke - Hjemreise med Colorline, Kiel - Oslo inkludert lugar med promonadeutsikt, frokost og julebuffet med varme og kalde retter, dessertbord inkludert en enhet drikke 3 netter på Hotel Plaza, Hannover inkludert frokost og middag siste kvelden - 1 natt i Danmark inkludert frokost.
Bestill reise

Langviks venners Juletur Til Hannover

02.-07. desember 2023, 6 dager

Helge, Else og Nina inviterer til årets juletur som i år går til til Hannover. Her finner du et av Europas mest kjente og tradisjonsrike julemarkeder. I førjulstiden blir Hannover pyntet fra topp til tå med tusenvis av lys og fakler. Julemarkedet i Hannover ligger vakkert plassert ved Marktkirche og det gamle rådhuset.  

 

02.12.
Vårt mannskap, Helge og Else Langvik stiller for avreise fra Boreal Revheim kl. 10:30, videre med påstigning  Byterminalen kl. 11:00 og Ruten Sandnes kl. 11:30. Vi kjører til Kristiansand og sjekker inn på SuperSpeed med avgang kl 16:30, om bord har reserverte plasser i restaranten der det serveres julebuffet inkludert dessertbord og drikke. Etter ankomst Hirtshals kjører vi til Nordjylland for overnatting.

03.12

Vi nyter en god dansk morgenmad før vi fortsetter og gjør en kort stopp for grensehandel før vi tar siste etappe til Hannover og sjekker inn på Hotel Plaza Hannover.

04.12 & 05:12

Frokost og to hele dager til disposisjon på julemarkedet. Fellesmiddag siste kvelden på hotellet.  

06.12

Frokost og utsjekk. Vi kjører til Kiel og sjekker inn på Colorline sin cruiseferge til Oslo. Ombord finner vi våre lugarer med promenadeutsikt før vi har mulighet til å oppleve utseilingen av Kiel. Skipet har flere restauranter, barer og tax free butikker. Kl 17.00 treffes vi i skipets buffet retaurant og nyter Colorline sitt berømte julebord. Til kvelden kan vi slappe av i noens av skipets mange salonger eller oppleve kveldens underholdning. 


07.12
Frokost mens vi seiler inn Oslofjorden med ankomst Oslo kl. 10:00. Etter ankomst, følger vi E18 og E 39 tilbake til våre hjemsteder.

Pris kr 9 990,-

Prisen inkluderer:

  • Bussreisen med Helge, Else og Nina
  • Utreise med Colorline, Kristiansand – Hirtshals. Inkludert julebuffet med varme og kalde retter, dessertbord og fri drikke
  • Hjemreise med Colorline, Kiel - Oslo inkludert lugar med promonadeutsikt, frokost og  julebuffet med varme og kalde retter, dessertbord inkludert en enhet drikke.
  • 3 netter på Hotel Plaza, Hannover inkludert frokost og middag siste kvelden
  • 1 natt i Danmark inkludert frokost.

 

Tillegg:

  • Singelrom/singel lugar kr 2 500,- pr person.

 

Påmedling til: https://www.borealreiser.no/ eller telefon 51820210 innen 1. oktober 2023

 

 

Søk reise

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra kr.
2/12LANGVIKS VENNERS JULETUR TIL HANNOVERMer enn 89 990,-Bestill