Skip to main content

GEILO

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Overnattingstilbud:

 

Geilolia Hyttetun

Hyttene ligger spredt utover et område ved bunnen av alpinbakken i Vestlia, omgitt av skog, fjell og hage, med god plass mellom hver hytte.

Geilo Skisenter er nærmeste nabo, bare 50 meter unna. Du kommer deg raskt fra hyttene til skiutleie, heis og bakken og kan stikke hjemom for lunsj om du ønsker det.. Langrennsløypene går også rett forbi hyttetunet og ut i Geilos store løypenett. Hyttene har i utgangspunktet selvhusholdning, men vi er gjerne behjelpelige med å formidle catering eller selskapslokaler for ditt arrangement. Det er også mulig å låne kullgrill. 

Priseksempel: Hytte med 3 soverom/6 sengeplasser og 1 bad torsdag - søndag.
Sengetøy, håndklær og sluttvask er inkludert i prisen.
Fra pris kr: 5575,-.

 

Dr. Holms hotell

Dr. Holms Hotel ligger i sentrum av Geilo og har gratis Wi-Fi, avgiftsfri parkering og et omfattende spa-tilbud. Geilo stasjon ligger 300 meter unna. Alle rommene på Hotel Dr. Holms har kabel-TV og eget bad med dusj. De fleste rommene har utsikt over fjellet eller skogen. Dr. Holms Spa har basseng, boblebad og badstuer. Du kan trene i hotellets treningsrom. Hotellets bibliotek har peis og en avslappende atmosfære.

Klassiske norske retter serveres i brasserie-restauranten. Du kan spise hurtigmat og ta en runde bowling i Bowl & Dine, som er i 1950-tallsstil. Du kan også slappe av med en avis og en kopp kaffe på Café Lobby. Nærområdet er utmerket for ski- og fotturer. Slaatta skisenter ligger mindre enn 200 meter unna.

 

Priseksempel:

Fra pris: Pr. person i dobbeltrom pr natt: Kr 920,- inkludert frokost

Tillegg:

Middag kr 180,- pr person pr døgn  

Enkeltrom: Kr 300,- pr døgn

 

 

USTEDALEN RESORT LEILIGHETER
Disse moderne leilighetene åpnet i desember 2013, og ligger i Geilo skisenter, 400 meter fra Geiloheisen skiheis og har fullt utstyrt kjøkken og avgiftsfri parkering. Alle leilighetene på Ustedalen Resort har sittehjørne og flatskjerm-TV. Leilighetene er lyst innredet. I restauranten på Ustedalen Hotell, som ligger ved siden av, kan du nyte norsk mat. Wi-Fi er kostnadsfritt i fellesområdene. Sentrum av Geilo er en 10-minutters spasertur unna.

Priseksempel:

Leilighet med to soverom for 4 personer,  bad,74m2  beliggende i hotellbygget.

Fra pris: Kr 4600,- torsdag-søndag basert på selvhushold.

 

PRISER OG BOOKING PÅ FORESPØRSEL

Søk reise

Kart