Skip to main content

FVN Juletur til Nord-England

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

DAG 1 Avreise til Manchester

Oppmøte på Kjevik flyplass hvor din Boreal Reiser reiseleder bistår med innsjekking. Avreise med Norwegian kl. 08:55, via Oslo, ankomst Manchester 12:00 lokal tid. Ved ankomst venter vår buss som tar oss med til Manchester by og julemarkedet. Vi gjør oss kjent med byen som er på størrelse med Oslo sammen med en lokalguide. Julen 2018 fant man over 300 juleboder rundt omkring i byen, og det forventes ikke færre i år. Innsjekk på Holiday Inn Express Manchester City Centre for 2 netter, middag på hotellet.

 

DAG 2 Julemarkedet i Chester

I dag tar vi turen ut av Manchester, nærmere bestemt Chester som ligger nær grensen til Wales. Den lille middelalderbyen har de mest komplette bymurene i England, og en mengde godt bevarte historiske bygninger. I disse omgivelsene besøker vi det stemningsfulle julemarkedet, med over 70 treboder som tilbyr lokale og regionale gaver, godterier, mat og annet. Ikke langt fra Chester stopper vi også på Chesire Oaks Designer Outlets, Englands største outlets med over 150 butikker som Michael Kors, Armani, Ecco og UGG. 

 

DAG 3 Julemarkedet i York

Vi legger Manchester bak oss og kjører gjennom naturskjønne Yorkshire. Vi ankommer York, som vikingene kalte Jorvik, og første stopp er Jorvik Centre hvor vi ser hvordan våre forfedre levde for 1000 år siden. Vår lokalguide viser oss også York Minster, Nord-Europas største gotiske katedral bygget i 1220, samt byens beste steder å nyte adventstiden. Kos deg på julemarkedet og nyt varm vin og ristede kastanjer på St. Sampson Square midt i hjertet av byen. Innsjekk Holiday Inn York for 2 netter.

 

DAG 4 Julemarkedet i Leeds

Kun en liten time fra York ligger Leeds, Englands tredje største by og som har valgt seg det offisielle slagordet "Storbritannias favorittby". Også her skal en lokalguide vise oss rundt, fortelle oss om hvordan Leeds vokste seg stor på ull-industri og vise oss byens hemmeligheter. Julemarkedet her er tysk inspirert og kalles sågar "Leeds Christkindlmarkt". Juleboder som hentet fra alpeby, tyske pølser, bavarisk restaurant, Ski Hutte – afterski inspirert bar, og levende musikk sørger for herlig julestemning i hjertet av Leeds.

 

DAG 5 Hjemreise

Utsjekk fra hotellet i Leeds og transfer til flyplassen i Manchester. Innsjekk og hjemreise med Norwegian. Avgang kl. 10:55, via Oslo, ankomst Kjevik lufthavn kl. 18:50.

REISEFAKTA

DATO: 03.-07.12. 2019

PRIS: 12 790,–  kr per person i dobbeltrom

PÅMELDINGSFRIST: 01.09. 2019

 

PRISEN INKLUDERER:

Reiseleder fra Boreal Reiser 93

Fly Kristiansand –Manchester t/r med Norwegian

Overnatting 4 netter på Holiday Inn, inkl. frokost

2 middager

Inngang på Jorvik Centre og York Minster

Lokalguide, program og utflukter som beskrevet

All transport med egen buss iht. til programbeskrivelse

 

 

IKKE INKLUDERT:

Enkeltromstillegg 4 netter: 2 175,- kr

Drikke på måltidene

Tips til sjåfør/lokalguide

Informa

Informasjonsbrev om turen sendes ut 2-3 uker før avreise. Sjekk at navn på alle påmeldte på bestillingsbekreftelsen er identisk med pass, inkl. alle for-, mellom og etternavn, slik at det blir korrekt på billetter/hotellister etc.

Søk reise