Skip to main content

Med Altaposten til Fuengirola på Costa del Sol

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Bli med Altaposten på lesertur til den spanske solkysten. Vi forlenger sommeren og har hele 9 netter i feriebyen Fuengirola. Under oppholdet drar vi på 3 utflukter. Det blir bybesøk i Malaga med shopping og sightseeing, dagstur i innlandet og dagstur til Gibraltar.

 

REISEFAKTA

Dato:  06.09.-15.09. 2022

Pris: kr 16 890,-

Påmeldingsfrist:  06.06. 2022 

Prisen inkluderer:

 • Reiseleder fra Boreal Adventure
 • Flyreise Alta - Malaga t/r med Norwegian inkl. reservert sete, 2x20 kg innsjekket bagasje og håndbagasje
 • Flyplasstransfer Malaga flyplass – hotellet t/r
 • 9 overnattinger på Monarque Fuengirola Park 4* inkl. frokost
 • 8 middager på hotellet inkl. vin og vann
 • 3 utflukter som beskrevet i program inkl. buss og lokalguide

 

Ikke inkludert:

 • Enkeltromstillegg 9 netter: kr. 2 430,- 

Informasjonsbrev om turen sendes ut 10-14  dager før avreise. Sjekk at navn på alle påmeldte på bestillingsbekreftelsen er identisk med pass, inkl. alle for-, mellom og etternavn slik at det blir riktig på flybilletten (navne endring kan medføre merkostnader).

Søk reise

Dagsprogram

 • Dag 1: Avreise til Malaga og Fuengirola

  Møt din Boreal Adventure reiseleder i innsjekkingshallen på Alta Lufthavn kl. 10:00. Avreise med Norwegian DY 321 kl. 11:50. Mat og drikke kan kjøpes om bord på flyet. Mellomlanding 1 time i Oslo før ankomst Malaga kl. 19.10. Etter landing i Malaga venter innleid buss som tar oss til feriebyen Fuengirola og vårt hotell Monarque Fuengirola Park 4*. Vi møtes til middag etter innsjekk. Hotellet ligger i et boligområde og har god beliggenhet med gangavstand til Las Gaviotas stranden. Gratis wifi, café, hyggelig bar og middag/frokost restaurant på hotellet.
  Nettside: https://monarquehotels.com/hotel-monarque-fuengirola-park/

  Avreise til Malaga og Fuengirola
 • Dag 2-10: Opphold i Fuengirola & utflukter

  Vi har 9 netter på vårt hotell med frokoster og middager med vin og vann inkludert. I løpet av oppholdet har vi 3 dagsutflukter:
  Den første er til Malaga med guide på formiddagen. Med buss får vi en flott sightseeing og ettermiddagen til å utforske byen på egenhånd. Her ligger Picasso-museet for de som er interessert.
  Tur nummer 2 blir innover i landet med et vingårdsbesøk og landsbybesøk inkl. lett bespisning. Vår siste utflukt går langs Middelhavskysten til Gibraltar, tidligere engelsk kronkoloni hvor avstanden over til Afrika er kort. Vår lokalguide viser rundt og det blir god tid til opplevelser på egenhånd.

  Opphold i Fuengirola & utflukter
 • Dag 10: Hjemreise

  Etter frokost reiser vi med egen buss kl. 09:00 til flyplassen i Malaga. Avreise med Norwegian kl. 11:20, ankomst Oslo lufthavn kl. 15:20. Her passer det å besøke tax-free og spise middag før avreise kl. 19:45. Ankomst Alta lufthavn kl. 22:40. Takk for turen og på gjensyn!

  Hjemreise