Skip to main content

Førjulstur til Wien

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Vi gjentar tidligere suksessturer til musikkens by Wien. Turen er fylt med musikalske opplevelser i verdensklasse. Vi besøker  byens berømte julemarkeder og flere attraksjoner ute i vindistriktene. Vår reise har et meget innholdsrikt  program, ikke vent med å melde deg på!

 

Reisefakta

Dato:  18.-22.11  2021

Pris: kr 16 490,-

Påmeldingsfrist:  01.08. 2021 

Ikke inkludert:

 • Enkeltromstillegg 4 netter: kr 1900,-
 • Drikke på måltidene, med mindre spesifisert

Påmelding til Boreal Adventure: Treskeveien 5, 4043  Hafrsjord

Telefon  51 82 02 10  / epost reiser@boreal.no 

 

Søk reise

Dagsprogram

 • Dag 1: Avreise til Wien

  Møt Boreal Adventure reiseleder på Sola for avreise med KLM kl. 06:00. Mellomlanding i Amsterdam, ankomst Wien kl.11:30. Buss og lokalguide til sentrum i Wien og lett lunsj. Videre til ARCOTEL Kaiserwasser ved FN hovedkvarteret. Senere på kvelden blir det middag, drikke og god atmosfære i en av vinstuene i Wien.

  Avreise til Wien
 • Dag 2: Krems og distriktet utenfor Wien

  Avreise langs Donau til landsbyen Dürnstein med sitt koselig landsbymiljø. Siden besøker vi vingården Aufreiter med lunsj og drikke. Besøk i marmeladeutsalget, film fra området og vinsmaking. Besøk på Kittenberger Garden, en sjarmerende overraskelse med sine vinterhager, små hytter og dekorasjoner. Et glass Glüwein vil smake når 500.000 lys tennes i skumringen. Retur til hotellet og middag.

  Krems og distriktet utenfor Wien
 • Dag 3: Byopplevelser og Andre Rieu konsert

  I dag skal vi oppleve Wiens historiske sentrum. Lokalguide er med oss og viser hovedstaden fra bussen. Til fots ser vi Hofburg med parkene og avslutter ved Stefansdomen. Opplev de elegante gågatene på egenhånd med butikker og spisesteder. Se byen som forbereder seg til jul og høytid. Se innom et av byens mange skattede julemarkeder. Litt tidligere middag før turens absolutte største opplevelse i Stadthalle. Andre Rieu Johan Strauss Orchestra med 40 musikere vil garantert begeistre oss med klassisk musikk, kjente melodier fra populærmusikken og berømte solister. Retur til hotellet.

  Byopplevelser og Andre Rieu konsert
 • Dag 4: Schönbrunn, wienercafe og Palais Auersperg

  Nok en dag fylt med det beste Wien kan vise oss. Landets største attraksjon slottet Schönbrunn inviterer til besøk i 22 storslåtte rom fra keisertiden. Utenfor venter et av byens flotte julemarkeder med julepynt, godsaker og Glüwein.Lunsjmuligheter utenfor slottet. Ettermiddagstur inn til gamlebyen hvor det blir kaffe og kake på en tradisjonsrik wiener cafe. Vi skifter om på hotellet før 3-retters middag og klassisk konsert på Palais Auersperg. Ett glass musserende vin inkludert.

  Schönbrunn, wienercafe og Palais Auersperg
 • Dag 5: Baden og hjemreise

  De beste turer har også en slutt. Vi stopper ved arkitekten Hundertwasser sitt hus. Videre ut av hovedstaden til Biedermeier byen Baden. Opplev miljøet på egenhånd før vi har lunsj sammen. Siden ut til flyplassen. Avreise med KLM kl 16:55, via Amsterdam, ankomst Sola kl 22:40.

  Baden og hjemreise