Skip to main content

Finnmark, Hurtigruten & Tromsø

Pris fra og med:
18 990,-
Dager:7
Avreisedato:29.08.2022
 • Fly med Norwegian Oslo-Alta / Tromsø-Oslo inkl. bagasje
 • Reiseleder fra Boreal Adventure
 • Busstransport i Boreal turbuss iht. program
 • Overnatting 5 netter på spesifisert hotell inkl. frokost
 • 4 middager på hotellet
 • Inngangsbilletter som spesifisert i program
 • Hurtigrutenreise Kirkenes-Tromsø med MS Nordkapp i valgt lugar
 • Lokalguide i Kirkenes og i Tromsø
TransportType:Fly
Bestill reise

Opplev vår nordligste landsdel i flotte høstfarger, fra vidde til kyst! Vi ankommer Alta og kjører med buss til Kirkenes, via Kautokeino, Karasjok, Vadsø og Vardø. Retur med Hurtigruten til Tromsø og sightseeing i Nordens Paris i en variert og flott uke.

 

REISEFAKTA

Dato:  29.08.-04.09  2022

Pris: kr 18 990,- per person i dobbeltrom/lugar

Påmeldingsfrist:  24.05. 2022

Prisen inkluderer:

 • Fly med Norwegian Oslo-Alta / Tromsø-Oslo inkl. bagasje
 • Reiseleder fra Boreal Adventure
 • Busstransport i Boreal turbuss iht. program
 • Overnatting 5 netter på spesifisert hotell inkl. frokost
 • 4 middager på hotellet
 • Inngangsbilletter som spesifisert i program
 • Hurtigrutenreise Kirkenes-Tromsø med MS Nordkapp i valgt lugar
 • Lokalguide i Kirkenes og i Tromsø

 

Ikke inkludert:

 • Tillegg uspesifisert utvendig lugar 1 natt: kr 500,-
 • Tillegg enkeltrom/lugar (innvendig) 6 netter: kr 4 300,-
 • 1 frokost og 2 middager på Hurtigruten: kr 1 395,-

 

Påmelding på nettside Boreal Adventure www.borealadventure.no    

Telefon  51 82 02 10  / epost reiser@boreal.no 

Informasjonsbrev om turen sendes ut 10-14 dager før avreise. Sjekk at navn på alle påmeldte på bestillingsbekreftelsen er identisk med pass, inkl. alle for-, mellom og etternavn slik at det blir riktig på flybilletten (navne endring kan medføre merkostnader).

Søk reise

Dagsprogram

 • Dag 1: Ankomst Alta – videre til Kautokeino

  Oppmøte på Gardermoen for innsjekk og avreise med Norwegian kl. 09:20, ankomst Alta lufthavn kl. 11:20. I ankomsthallen på Alta lufthavn venter din Boreal Adventure reiseleder, som viser vei til bussen som skal ta oss med gjennom Finnmark de neste dagene. Første stopp er Alta, med fritid i sentrum for å innta lunsj på egenhånd. Etterpå besøker vi den kjente Nordlyskatedralen og utstillingen som omhandler nordlyset. Videre til Alta museum for å se helleristningene som har fått sin rettmessige plass på UNESCOs liste. Videre over vidda mot øst, til Norges største kommune i areal – nesten like stor som de to neste til sammen. Innsjekk og middag på Thon Hotel Kautokeino.

  Ankomst Alta – videre til Kautokeino
 • Dag 2: Kautokeino – Karasjok - Vardø

  Etter en god frokost drar vi til Kautokeinos største attraksjon og et sted som vil overraske deg. Juhls "eksotiske" sølvsmie (inkl.) gir assossiasjoner til mye sydligere strøk, og både håndverket og bygget i seg selv er vakre smykker. Videre til Karasjok, samenes "hovedstad", hvor vi besøker Sapmi Park (inkl.). Vår ferd gjennom Finnmark fortsetter langs grensen mot Finland, og veien følger Tanaelven gjennom et vakkert landskap i skarpe høstfarger. Stopp i Tana for benstrekk, før siste etappe utover Varangerhalvøya til Vardø. Innsjekk og middag på Vardø Hotell.

  Kautokeino – Karasjok - Vardø
 • Dag 3: Vardø – Hamningberg - Kirkenes

  Frokost og utsjekk fra hotellet. Vardø ligger på en liten øy på østspissen av Varangerhalvøya, tilknyttet fastlandet med en kort tunnel. Her besøker vi Vardøhus festning, Steilneset minnested (Heksemonumentet) som forteller et dystert kapittel av vår historie, samt den spesielle treskulpturen "Drakkar". Fra Vardø kjører vi Nasjonal Turistveg til Hamningberg, gjennom et magisk landskap, med spesielle bergformasjoner og svært naturskjønne omgivelser. Hamningberg er et tidligere fiskevær og en av Finnmarks perler. Retur mot Kirkenes og innsjekk på Scandic Kirkenes for 2 netter. Middag på hotellet.

  Vardø – Hamningberg - Kirkenes
 • Dag 4: Kirkenes & Grense Jakobselv

  I dag skal vi utforske det nordøstlige delen av landet vårt, helt inn til grensen mot Russland. Sammen med lokalguide opplever vi Kirkenes, gruvebyen Bjørnevatn og tar drar innover Pasvikdalen. På Nasjonalparksenteret (inkl.) ser vi den botaniske hagen og filmen, før retur til Kirkenes. Lunsj på egenhånd. Kl. 15:00 drar vi fra hotellet igjen, denne gangen til Grense Jakobselv ved grensen til Russland. Fotostopp på Storskog og videre til Jarfjord og Norges eldste fjell. Stopp ved Kong Oscars kapell (utsiden), og pause ved sandstranda for kaffeservering. En fullpakket og allsidig dag. Middag på hotellet.

  Kirkenes & Grense Jakobselv
 • Dag 5: Mot sør med Hurtigruten MS Nordkapp

  Frokost og utsjekk fra hotellet. Rolig formiddag før vi kjører den korte veien til Hurtigrutekaien hvor vi stiger om bord i MS Nordkapp som legger fra kai kl. 12:30. De neste dagene skal vi følge Finnmarks ville og vakre kyst frem til Tromsø. Underveis kan vi benytte badstu/treningsrom, boblebad ute på dekk, skipets tre restauranter og den uslåelige utsikten fra skipets panoramasalong. Frokost og middag kan forhåndbestilles fra oss, eller kjøpes individuelt om bord.

  Mot sør med Hurtigruten MS Nordkapp
 • Dag 6: MS Nordkapp – ankomst Tromsø

  Nyt den rikholdige frokostbuffeten og utsikten før vi klapper til kai i Hammerfest kl. 10:45. Her har du 2 timer til rådighet i "verdens nordligste by". Ønsker du være på en tilrettelagt utflukt kan dette kjøpes direkte av skipets eget Ekspedisjonsteam. Videre seiling via Øksfjord og Skjervøy, middag om bord. Vi legger til kai i Tromsø kl. 23:45 og fra Hurtigrutekaien spaserer vi ca. 200 meter til Clarion The Edge Hotel. Innsjekk og god natt.

  MS Nordkapp – ankomst Tromsø
 • Dag 7: Tromsø og hjemreise

  Etter en rolig morgen og god frokost sjekker vi ut av hotellet og plasserer bagasjen i hotellets bagasjeoppbevaring. Lokalguide møter oss i resepsjonen kl. 10:00 for en guidet byvandring. Polarmuseet tar for seg Norges rike historie med fangst og ekspedisjoner i polare strøk, og er vel verdt et besøk. Tid for lunsj og utforsking på egenhånd i Tromsø sentrum før vi tar transferbuss fra hotellet. Så er vår uke i nord ved sin ende, og vi drar til Tromsø lufthavn for innsjekk og hjemreise. Reiseleder takker for denne gang og ønsker vel hjem. Hjemreise med Norwegian kl. 16:50, direkte til Oslo lufthavn, ankomst 18:45.

  Tromsø og hjemreise

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra kr.
29/8Finnmark, Hurtigruten & TromsøMer enn 818 990,-Bestill