Skip to main content

Edinburgh med Military Tattoo

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Reis til Skottland og bli med på spektakulære Military Tattoo i Edinburgh, en opplevelse for livet! Fra våre sentrale hoteller er det kort vei til shopping og severdigheter både i Edinburgh og Aberdeen. Det blir også smaking på whisky destilleri, båttur på Loch Katrine, besøk på kongeskipet HMY Britannia med mer.

 

Reisefakta

Dato:  11.-15.08  2023

Pris: kr 17 990,-

Påmeldingsfrist:  05.05. 2023

 

PRISEN INKLUDERER:

 • Reiseleder fra Boreal Adventure
 • Fly Stavanger – Aberdeen med SAS inkl. bagasje
 • Overnatting 4 netter på spesifisert hotell inkl. frokost
 • 2 middager på hotellet
 • Busstransport iht. program
 • Billett til Edinburgh Military Tattoo i felt "gul 15"
 • Besøk på Balmoral Castle og Glamis Castle
 • Whisky og gin smaking på Stirling Distillery
 • Båttur på Loch Katrine
 • Lokalguide i Edinburgh
 • Besøk om bord på The Royal Yacht Britannia

 

Ikke inkludert:

 • Enkeltromstillegg 4 netter: kr 4700,-
 • Evt. tips til sjåfør/lokalguide

 

Påmelding til Boreal Adventure: Treskeveien 5, 4043  Hafrsjord

Telefon  51 82 02 10  / epost reiser@boreal.no 

Informasjonsbrev om turen sendes ut 10-14 dager før avreise. Sjekk at navn på alle påmeldte på bestillingsbekreftelsen er identisk med pass, inkl. alle for-, mellom og etternavn slik at det blir riktig på flybilletten (navne endring kan medføre merkostnader).

 

 

 

Søk reise

Dagsprogram

 • Dag 1: Aberdeen

  Møt din Boreal Adventure reiseleder på Stavanger lufthavn Sola for innsjekk og avreise. Avgang kl. 18:20 med SAS, direkte til Aberdeen, ankomst kl. 18:25 lokal tid (ca. 1t 5min flytid). Ved ankomst venter egen buss som tar oss med inn til Aberdeen. Innsjekk på Leonardo Aberdeen Hotel. Hotellet ligger i Guild Street sentralt i byen, med Union Square shopping senter ved siden av. Middag på hotellet.
  Nettsider:
  Aberdeen
  Leonardo Aberdeen Hotel

  Aberdeen
 • Dag 2: Edinburgh Military Tattoo

  Etter en god frokost sjekker vi ut og setter kursen mot Edinburgh. Underveis gjør vi en stopp og besøker Balmoral Castle, en av kongefamiliens favoritt sommerresidenser. Elizabeth II oppholdt seg her da hun døde i 2022. Etter en omvisning fortsetter vi til hovedstaden, hvor vi sjekker inn på IBIS Edinburgh Centre South Bridge for tre netter. Hotellet ligger meget sentralt i Edinburgh, bare 300 meter unna gamlebyen og "The Royal Mile". Royal Mile er området i hjertet av byen som ligger mellom Edinburgh Castle og Holyrood Palace, som er den offisielle residensen til den britiske monarken. Middag på hotellet.
  På kvelden står turens høydepunkt på programmet: Edinburgh Military Tattoo. Det fantastiske showet begynner kl. 21:30. Det har vært arrangert siden 1950, og over 1000 topptrente utøvere underholder med musikk, dans, drill og annet. Vi spaserer de 800m til/fra Edinburgh Castle, evt. de som vil tar en drosje (ikke inkl.).
  Nettsider:
  Balmoral Castle
  IBIS Edinburgh Centre South Bridge
  Edinburgh Military Tattoo

  Edinburgh Military Tattoo
 • Dag 3: Guidet rundtur i Edinburgh

  Etter frokost møter vår lokalguide oss og tar oss med rundt i historiske Edinburgh. Byen har vært hovedstad i Skottland siden 1437, og er sete for Skottlands parlament. Vi besøker også "HMY Britannia", det tidligere kongeskipet til Elizabeth II av Storbritannia. I løpet av sin tjeneste fra 1954 til 1997 seilte det mer én million nautiske mil rundt jorden med sine kongelige passasjerer.
  Nettsider:
  Edinburgh
  HMY Britannia

  Guidet rundtur i Edinburgh
 • Dag 4: Stirling Distillery & båttur på Loch Katrine

  I dag skal vi kjøre ut på den skotske "landsbygda" og se mer av det flotte landskapet. Første stopp er Stirling Distillery, intet besøk til Skottland er komplett uten å smake på de edle dråpene landet er så verdenskjent for. Skotsk whisky skal i følge loven være lagret minst tre år på eikefat, og vi får smake på flere typer i tillegg til gin som også produseres her.
  Videre til det skotske høylandet, nærmere bestemt innsjøen Loch Katrine. Her seiler vi en tur med båt i vakre omgivelser, og får sikkert høre historien om Rob Roy MacGregor, den kjente skotske fredløse og folkehelten som ble født her ved sjøen.
  Nettsider:
  Stirling Distillery
  Loch Katrine
  Rob Roy MacGregor

  Stirling Distillery & båttur på Loch Katrine
 • Dag 5: Glamis Castle og hjemreise

  Utsjekk fra hotellet og bagasjen i bussen. Busstransfer nordover mot Aberdeen. På veien stopper vi og besøke Glamis Castle, slottet som var barndomshjemmet til Elizabeth Bowes-Lyon, bedre kjent som "dronningmoren". Det er knyttet flere legender til slottet, og det fortelles om rekke mystiske hendelser som skal ha funnet sted her. Etter et interessant besøk fortsetter vi til flyplassen for innsjekk og hjemreise. Avgang fra Aberdeen Airport med SAS kl. 17:50, direkte til Stavanger. Ankomst Sola lufthavn kl. 19:55 norsk tid. Takk for denne gang!
  Nettside:
  Glamis Castle

  Glamis Castle og hjemreise