Skip to main content

Dronningruta, Galdhøpiggen og Glittertind

Pris fra og med:
8 750,-
Dager:6
Avreisedato:03.09.2022
 • Transport i egen minibuss iht. program, inkl. ferge og avgifter
 • Sjåfør-turleder fra Boreal Adventure
 • Overnatting 2 netter på Kinsarvik Fjordhotel inkl. frokost
 • 3 overnattinger på Spiterstulen Turisthytte inkl. frokost, nistepakke, sengetøy, håndklær og privat bad
TransportType:Buss
Bestill reise

Lyst til å bestige Galdhøpiggen og Glittertinden, Norges to høyeste fjell? På denne turen får du mulighet til å komme til topps på begge, pluss de kjente Munketrappene og Dronningruta i Hardanger – med mer! En tur for deg som elsker den norske fjellheimen!

 

REISEFAKTA

Dato:  03.-08.09  2022

Pris: kr 8 750,-

Påmeldingsfrist:  01.08. 2022

Prisen inkluderer:

 • Transport i egen minibuss iht. program, inkl. ferge og avgifter
 • Sjåfør-turleder fra Boreal Adventure
 • Overnatting 2 netter på Kinsarvik Fjordhotel inkl. frokost
 • 3 overnattinger på Spiterstulen Turisthytte inkl. frokost, nistepakke, sengetøy, håndklær og privat bad

 

Ikke inkludert:

 • Enkeltromstillegg 5 netter: kr 1250,-  (Inkl. frokost, sengetøy og håndklær. Enkeltrom på Spiterstulen har vask på rommet og tilgang til dusj/toalett i korridoren)
 • Lunsj og middag

 

Det tas forbehold om værforhold. Om forholdene ikke skulle ligge til rette for ønskede fjellturer vil vi gjøre vårt ytterste for å finne alternative turer/aktiviteter så langt det lar seg gjøre. Alle deltakere går på eget ansvar og må tilpasse vanskelighetsgrad og tempo etter egen kapasitet og forutsetning.

 

Informasjonsbrev om turen sendes ut 10-14 dager før avreise.

Påmelding til Boreal Adventure: Treskeveien 5, 4043  Hafrsjord

Telefon  51 82 02 10  / epost reiser@boreal.no 

Søk reise

Dagsprogram

 • 03.09: Avreise - Dronningruta & Munketrappene

  Vi tar en tidlig avreise fra Sandnes og Stavanger og setter kursen nordover mot Hardanger. Vel fremme på Lofthus kan de som ønsker gå opp de kjente Munketrappene på Lofthus til toppen av fjellet Nosi. Dette er en del av den kjente Dronningruta i Hardanger, som kan følges over fjellet til Kinsarvik. Dette er en krevende tur på ca. 17km. Ønsker man en lettere rute kan man følge bussen til Kinsarvik og gå fossestien til Husedalen, og oppleve fire flotte fosser på veien. Innsjekk og overnatting på Kinsarvik Fjordhotell.

  Avreise - Dronningruta & Munketrappene
 • 04.09: Hardanger - Spiterstulen

  Frokost og utsjekk fra hotellet. Ferden går over Hardangerbrua og videre nordover, gjennom Voss og til Øvre Årdal. Her svinger vi av og kjører Tindevegen over fjellet til Sognefjellsvegen (Nasjonal turistvei) som vi følger siste biten mot Spiterstulen Turisthytte. Innsjekk for 3 netter i valgt rom.

  Hardanger - Spiterstulen
 • 05.-06.09: Galdhøpiggen og Glittertind

  Spiterstulen ligger på 1111 m.o.h. med unik tilgang til Jotunheimen Nasjonalpark og hele 17 av de høyeste fjelltoppene i Norge. De fleste som bor her velger å gå topptur til Galdhøpiggen og/eller Glittertind som begge ligger lett tilgjengelige. Det finnes mange muligheter for lettere fjellturer også. Legg opp dagene og tempoet slik du ønsker. Vår sjåfør-turleder vil ta initiativ til å gå samlet for de som ønsker det, eller man kan gå på egenhånd. Fjellstuen har et godt kjøkken, alkholservering og tilrettelegger for matallergier. Nistepakke til dagens tur kan smøres (inkl.), og har du med termos får du fylt denne for en overkommelig sum også (ikke inkl.).

  Galdhøpiggen og Glittertind
 • 07.09: Over Hardangervidda

  Vi sjekker ut og sier farvel til Spiterstulen for denne gang. Vi kjører via Beitostølen, Gol, Geilo og over Hardangervidda. Underveis tar vi en stopp og strekker på beina og kjøper vått og tørt, og gjør et fotostopp ved velkjente Vøringfossen. Innsjekk og overnatting på Kinsarvik Fjordhotell.

  Over Hardangervidda
 • 08.09: Hjemtur

  Frokost og utsjekk. Vi følger Hardangerfjorden sørover og ankommer Stavanger/Sandnes på ettermiddagen.

  Hjemtur

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra kr.
3/9Dronningruta, Galdhøpiggen og GlittertindMer enn 88 750,-Bestill