Skip to main content

Det Sørlige Skandinavia

Du kan glede deg til å oppleve øygrupper, dramatiske fjorder og livlige småbyer langs kysten på dette unike ekspedisjonscruiset til en mindre besøkt region av det sørlige Skandinavia.

På denne sjøreisen viser vi deg en blanding av naturens vakre mesterverk og moderne ingeniørvitenskap, der sanddyner, kuperte kystlinjer, fjorder, fossefall og majestetiske klipper overskygger menneskets bragder innen arkitektur og navigasjon.

Vi seiler gjennom den imponerende Kielkanalen, og den «indre passasjen» i Sverige, forbi en rekke øyer og holmer. Vi besøker sjarmerende fiskerlandsbyer, livlige sommerhavner, nasjonalparker, en marin biosfære og en storby som syder av kultur. En spennende reiserute som omfavner mangfoldet og skjønnheten i dette fjerntliggende området.

Under denne sjøreisen inviterer vi deg til å utforske områdene vi besøker til fots, med kajakk eller med våre små ekspedisjonsbåter. Det kunnskapsrike og vennlige ekspedisjonsteamet gleder seg til å ta deg tettere på naturen, dele erfaringer, og gjøre dette til en uforglemmelig sjøreise.

Avreise fra Dover 13. juni, 11. juli og 20 august 2022 med Ms Maud

Pris: Fra kr. 44.221,-

Søk reise