Skip to main content

De Britiske øyer

Bli med på denne ultimate sjøreisen fra Dover, der vi opplever de praktfulle britiske øyene. Med over 127 års erfaring med ekspedisjoner, vil vi ta deg med til steder i England, Wales, Nord-Irland, Isle of Man, Irland, Skottland og Hebridene som ofte er utilgjengelige. Vi besøker billedskjønne landsbyer og byer, isolerte øyer, og opplever et fantastisk dyreliv på denne reisen.

Høydepunkter inkluderer fiskerlandsbyen Fishguard som har en sjarmerende havn, isolerte øyer som Rathlin, hjem til Nord-Irlands største sjøfuglkoloni, og den forlatte landsbyen på St. Kilda, før vi når de fjerntliggende strendene på øya Isle of Iona. Under tiden vår i Skottland besøker vi den livlige havnen i Stornoway, berømte Fort William og Islay, whiskyens øy. På vei tilbake til Sør-England opplever vi den sjarmerende øygruppen Isle of Scilly, den attraktive landsbyen Fowey og Isle of Portland langs den dramatiske kysten Jurassic Coast.

Det kunnskapsrike og erfarne ekspedisjonsteamet vårt er tilgjengelig for å sikre at du får mest mulig ut av tiden din om bord og på land. De vil dele av sin omfattende kunnskap og gi deg en rikere og dypere forståelse av stedene og tingene du opplever på veien.

Reisen starter og slutter i Dover. 

13. april 2021
27. april 2021
4. juli 2021
1. august 2021

Vi seiler med Ms Maud (Tidligere Ms Midnatsol)

Pris fra kr. 30 952,-*

* Må bestilles senest 7.des

Søk reise