Skip to main content

Coronainformasjon

Kjære kunde!

Som totalleverandør på gruppereiser, påmeldingsturer og Hurtigruten så rammer coronasituasjonen oss hardt. Vi jobber kontinuerlig for å få kontroll på situasjonen vi står i med tanke på turer som skulle gått i nærmeste fremtid, og reiser som er satt opp litt frem i tid. Vi får mange henvendelser fra dere kunder og vi gjør vårt ytterste for å imøtekomme alle. Vi klarer imidlertid ikke å svare på alle henvendelsene så raskt som vi skulle ønske. Vi må derfor be deg om å være tålmodig om du allerede har sendt oss e-post eller om du planlegger å gjøre det. Akkurat nå kan det være opp til tre – fire ukers responstid.

Vi ber også om forståelse for at vi må prioritere de som har reiser i nærmeste fremtid først. April og mai er høysesong for oss så det er mange bestillinger som skal håndteres for disse månedene.

Litt generell informasjon:

 • Har du ønske om å avbestille en reise eller har spørsmål om avbestilling, så kan du sende oss e-post der du presiserer at du vurderer å avbestille din reise og vi vil kontakte deg så snart vi kan. Hvis vi kommer frem til en avbestilling så vil datoen du sendte e-post til oss være gjeldende som avbestillingsdato.  

 • Har du avbestilt en reise eller fått kansellert en reise og venter på refusjon, så må vi også be om tålmodighet her.   

 • Vi forholder oss til reiserådene som er gitt av Utenriksdepartementet (UD). Per nå gjelder disse frem til 14.april. Dette betyr at kunder som skal reise frem til 14. april vil ha rett på å få refundert reisen sin kostnadsfritt etter pakkereiselovens § 22. For alt som er lengre frem i tid, gjelder ordinære avbestillingsvilkår. Skulle datoen bli forskjøvet av UD så vil Boreal Reiser følge dette. Vi kommer nok til å kansellere noen av katalog og påmeldingsturene våre for sommeren. Du vil bli kontaktet dersom din tur blir kansellert.

 • Er du leder for en gruppe som har bestilt reise med oss har vi et ønske om at du henvender deg på vegne av gruppen, eller at en kontaktperson for gruppen settes i kontakt med oss.

 • Flere av våre medarbeidere i Boreal Reiser er permittert på grunn av situasjonen vi står i. Vi ber derfor om at alle henvendelser sendes til reiser@boreal.no Vi prioriterer e-post henvendelser fremfor telefon.

 •  

Spesiell informasjon vedr. bestillinger med Hurtigruten.

 • For alle gjester booket på en reise langs norskekysten mellom 18. mars til og med 19. april, eller på ekspedisjonscruise fra 18. mars til og med 28. april, tilbyr vi ombooking, uten ombookingskostnader, til en fremtidig reise med Hurtigruten, ekspedisjonscruise eller langs norskekysten – med avreisedato i perioden 1. juli 2020 til og med 31. desember 2021.  En endret reservasjon vil bli kreditert som et tilgodebeløp på 125% av det du har betalt. Du vil også få 10% rabatt på din fremtidige reise med Hurtigruten. Tilgodebeløpet kan kombineres med tilbud på reiser som er gyldige når du booker om. Tilbudet gjelder kun for reiser som har blitt kansellert av oss, som et resultat av avgjørelsen om å kansellere seilinger fra 18 Mars 2020 klokken 17.00. Tilbudet gjelder ikke for gjester som har akseptert tilbudet om ombooking til en annen seiling før dette tidspunktet.

   

 • For alle gjester booket på avgangerfra og med 20.april til og med 30. september 2020tilbyr vi kostnadsfri ombooking, uten ombookingskostnad, til en fremtidig reise med Hurtigruten, ekspedisjonscruise eller langs norskekysten – med avreise i perioden 1. juli 2020 til og med 31. desember 2021.

 • En endret reservasjon vil bli kreditert som et tilgodebeløp på 100% av det du har betalt. Du vil også få 10% rabatt på din fremtidige reise med Hurtigruten. Vennligst merk: Du trenger ikke å vite når du ønsker å reise med Hurtigruten, Innbetalt beløp blir registrert som tilgodebeløp inntil ny booking foretas.

 • Dersom du har en booking med avreisedato i mars og april, og ønsker å endre din reservasjon, må du informere oss minimum 48 timer før reisen din opprinnelig skulle startet.

 • Dersom du har booket Hurtigruten med flypakke. Gi oss beskjed minimum 48 timer før planlagt flyavgang.

Frist for ombooking eller å parkere bookingen er 30. april 2020. (Denne kan bli forlenget).

 

Søk reise