Skip to main content

Cala Millor Mallorca

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Den spanske øya Mallorca går aldri av moten. Vi reiser når sesongen åpner og det er behagelige temperaturer, samt det er god plass til å utforske øyas skjønnhet. Vi bor på Hotel Morito i Cala Millor. Elisabeth Evjedal er reiseleder og få kjenner Mallorca bedre enn henne.

 

REISEFAKTA

DATO: 08.05 – 15.05 2020

PÅMEDINGSFRIST: snarest, ta kontakt

FLYTIDER:

Utreise: Stavanger kl. 08.30 – Palma de Mallorca kl. 11.45

Returreise: Palma de Mallorca kl. 22.35 – Stavanger kl. 01.50

PRIS: KR 10 290,-

 

IKKE INKLUDERT:                                  

Enkeltrom 7 netter: Kr 1200,-

Lunsjer

Båttur til Cala Ratjada

Tur til Palma

Inngang La Seu katedralen

Besøk på marked i Sineu

Lokal turistskatt betales på stedet

Tips sjåfør og lokalguide

 

Søk reise

Dagsprogram

 • DAG 1: ANKOMST MALLORCA

  Vi møter reiseleder Elisabeth på Stavanger Lufthavn Sola og flyr sammen med Thomas Cook Airlines direkte til Mallorca. Øya ligger i Middelhavet utenfor kysten av Spania og er den største av øyene i Balearene. Etter ankomst henter vi vår bagasje og buss kjører oss til hotell Morito i Cala Millor. Hotellet ligger 3 minutters gange fra stranden. Det er 1 utendørsbasseng med stor terrasse og solsenger. Rommene er utstyrt med kjøleskap, TV og bad. Terrassene vender ut mot basseng/hav. Spaavdeling og treningsrom.Under hele oppholdet har vi halvpensjon=frokost og middag inkludert.

  ANKOMST MALLORCA
 • DAG 2-7: PROGRAM UNDER OPPHOLDET

  Velkomstmøte. Deretter tur sammen med reiseleder for å bli kjent på hotellet, gågaten og omgivelsene, strandpromenaden og det gamle sentrum av Cala Millor. Resten av dagen til fri disposisjon til å bli nærmere kjent med området på egenhånd.En dag er det mulighet å være med på en flott båttur langs kysten til den lille fiskerlandsbyen Cala Ratjada. Vel i land spaserer vi rundt og gjør oss kjent og finner en koselig restaurant hvor vi inntar dagens lunsj. Til avtalt tid møtes vi og reiser sjøveien tilbake til Cala Millor. Under oppholdet er det mulig å ta en strandtur eller følge med reiseleder på en lett spasertur i området rundt Cala Millor. Hvis noen ønsker å besøke dryppsteinsgrottene i Porto Cristo tar vi lokalbussen.En annen dag starter vi med buss og skal oppleve vestsiden av Mallorca. Vi kommer frem til Porto de Soller, en liten landsby som ligger lunt til i en liten bukt med en fredelig stemning. Bukta og elveutløpet tiltrekker seg flokker av sjøfugl og andre fugler. Soller har en fin småbåthavn. Vi rusler rundt og spiser lunsj her. Videre til Formalutx, en pittoresk landsby beliggende i et fascinerende landskap med appelsintrær og olivenlunder, samt fjellkjeden Tramutana i bakgrunnen. Her er vi med på byvandring og besøk på bykroen. Etterpå kjøres til Valldemossa, klosterbyen med sine gamle steinhus, brosteinsbelagte gater og smale smug. Landsbyen er mest kjent for komponisten Chopin som bodde her.
  Marked i byen Sineu er også verdt å få med seg,dette er det eldste markedet på Mallorca. Hit kan vi reise sammen med Elisabeth.
  Tur til Mallorcas hovedstad, Palma hører også med. Mulighet for besøk i La Seu katedralen, den er bygget i gotisk stil og ligger med utsikt over Parc de la Mar. Tid til lunsj og shopping. Retur til hotellet på ettermiddagen.

  PROGRAM UNDER OPPHOLDET
 • DAG 8: HJEMREISE

  I dag er siste dag og vi skal reise hjemover. Vi har hele dagen i Cala Millor. Middag før avreise til flyplassen. Til avtalt tid kommer vår buss og henter. Sen ankomst Stavanger Lufthavn Sola.