Skip to main content

Edinburgh med Military Tattoo

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Reis til Skottland og opplev det spektakulære Military Tattoo i Edinburgh, en opplevelse for livet! Fra våre sentrale hoteller er det kort vei til shopping og severdigheter både i Edinburgh og Glasgow. Det blir også smaking på whisky destilleri, båttur på Loch Katrine, og besøk på HMY Britannia med mer.

 

REISEFAKTA

Dato:  25.-29.08  2023

Pris: kr 19 990,-

Påmeldingsfrist:  16.05. 2023

PRISEN INKLUDERER:

 • Reiseleder fra Boreal Adventure
 • Fly Bergen – Edinburgh med Norwegian inkl. bagasje
 • Overnatting 4 netter på spesifisert hotell inkl. frokost
 • 2 middager på hotellet
 • Busstransport iht. program
 • Billett til Edinburgh Military Tattoo i felt "gul 15"
 • Whisky og gin smaking på Stirling Distillery
 • Båttur på Loch Katrine
 • Lokalguide i Glasgow og Edinburgh
 • Besøk om bord på The Royal Yacht Britannia

 

Ikke inkludert:

 • Enkeltromstillegg 4 netter: kr 5200,-
 • Evt. tips til sjåfør/lokalguide

 

Påmelding til Boreal Adventure: Treskeveien 5, 4043  Hafrsjord

Telefon  51 82 02 10  / epost reiser@boreal.no 

Informasjonsbrev om turen sendes ut 10-14 dager før avreise. Sjekk at navn på alle påmeldte på bestillingsbekreftelsen er identisk med pass, inkl. alle for-, mellom og etternavn slik at det blir riktig på flybilletten (navne endring kan medføre merkostnader).

Søk reise

Dagsprogram

 • Dag 1: Glasgow

  Møt din Boreal Adventure reiseleder på Bergen lufthavn Flesland for innsjekk og avreise. Avgang kl. 08:00 med Norwegian, via Oslo, ankomst Edinburgh kl. 10:30. Ved ankomst venter egen buss som tar oss med vestover til Glasgow, den største byen i Skottland. Her tar lokalguide med oss rundt og viser oss de største severdighetene.
  Innsjekk på Voco Grand Central Glasgow, et flott historisk hotell plassert sentralt i byen. Herfra kan man enkelt utforske sentrum, med handlegaten Buchanan Street bare 300 meter unna. Middag på hotellet.
  Nettsider:
  Voco Grand Central Glasgow
  Glasgow

  Glasgow
 • Dag 2: Edinburgh Military Tattoo

  Etter en god frokost sjekker vi ut og setter kursen tilbake til Edinburgh. Her sjekker vi inn på IBIS Edinburgh Centre South Bridge for tre netter. Hotellet ligger meget sentralt i Edinburgh, bare 300 meter unna gamlebyen og "The Royal Mile". Royal Mile er området i hjertet av byen som ligger mellom Edinburgh Castle og Holyrood Palace, som er den offisielle residensen til den britiske monarken. Middag på hotellet.
  På kvelden står turens høydepunkt på programmet: Edinburgh Military Tattoo. Det fantastiske showet har vært arrangert siden 1950, og over 1000 topptrente utøvere underholder med musikk, drill og annet. Vi spaserer de 800m til Edinburgh Castle, evt. de som vil tar en drosje.
  Nettsider:
  IBIS Edinburgh Centre South Bridge
  Edinburgh Military Tattoo

  Edinburgh Military Tattoo
 • Dag 3: Guidet rundtur i Edinburgh

  Etter frokost møter vår lokalguide oss og tar oss med rundt i historiske Edinburgh. Byen har vært hovedstad i Skottland siden 1437, og er sete for Skottlands parlament. Vi besøker også "HMY Britannia", det tidligere kongeskipet til Elizabeth II av Storbritannia. I løpet av sin tjeneste fra 1954 til 1997 seilte det mer én million nautiske mil rundt jorden med sine kongelige passasjerer.
  Nettsider:
  Edinburgh
  HMY Britannia

  Guidet rundtur i Edinburgh
 • Dag 4: Stirling Distillery & båttur på Loch Katrine

  I dag skal vi kjøre ut på den skotske "landsbygda" og se mer av det flotte landskapet. Første stopp er Stirling Distillery, intet besøk til Skottland er komplett uten å smake på de edle dråpene landet er verdenskjent for. Skotsk whisky skal i følge loven være lagret minst tre år på eikefat, og vi får smake på flere typer i tillegg til gin som også produseres her.
  Videre til det skotske høylandet, nærmere bestemt innsjøen Loch Katrine. Her seiler vi en tur med båt i vakre omgivelser, og får sikkert høre historien om Rob Roy MacGregor, den kjente skotske fredløse og folkehelten som ble født her ved sjøen.
  Nettsider:
  Stirling Distillery
  Loch Katrine
  Rob Roy MacGregor

  Stirling Distillery & båttur på Loch Katrine
 • Dag 5: Hjemreise

  Utsjekk fra hotellet og bagasjen i bussen. Busstransfer til flyplassen for innsjekk og hjemreise. Avgang med Norwegian kl. 11:10, via Oslo, ankomst Bergen kl. 16:35. Takk for denne gang!