Skip to main content

Blomstringstur til Nederland

Pris fra og med:
12 550,-
Dager:8
Avreisedato:09.04.2019
 • PRISEN INKLUDERER
 • Reiseleder Boreal Reiser
 • ColorLine Kristiansand-Hirtshals t/r
 • 7 overnattinger m/frokost
 • 8 middager/buffet
 • Sightseeing i Amsterdam med lokalguide
 • Kanalcruise
 • Besøk på ost og treskogård
 • Inngang Keukenhof med Blomsterparade
 • TILLEGG
 • Enkeltrom: kr 1967,-
 • Lunsjer
Transporttype:Buss
Bestill reise

BLOMSTRINGSTUR TIL NEDERLAND

En tur til vakre Nederland med blomsterparken Keukenhof og den fantastiske blomsterparaden. Sightseeing i hovedstaden Amsterdam og kanaltur. Vi kjører over den imponerende Afsluitsdijk og ser milevis med tulipaner. Besøk på ost og treskogård.

 

DAG 1
Avreise Stavanger og Sandnes med påstigning underveis til Kristiansand. Videre med ColorLine og reserverte sitteplasser i restauranten "Catch me if you can", inkludert buffet og drikke. Ankomst Hirtshals og overnatting på Jylland.

DAG 2

Etter frokost går turen over den dansk/tyske grense med stopp for grensehandel. Videre på gode veier og vi finner et passende sted for lunsj. Utpå ettermiddagen kommer vi frem til Bremen, innsjekk og overnatting. Denne byen er kjent for de fire musikanter og sin flotte gamleby, Schnoor.


DAG 3

Etter frokost går turen mot Nederland, vi passerer milevis med tulipanåkrer og kjører over den 30km lange Afsluitsdijk. Det blir en stopp i fiskerlandsbyen Volendam før vi kommer frem til vårt hotell som blir vår base under oppholdet i Nederland, Best Western Plus Amedia Amsterdam Airport. Innsjekk og middag.


DAG 4

I dag skal vi til Amsterdam for å bli nærmere kjent med Nederlands hovedstad og den største byen i landet.  Det blir sightseeing med lokalguide hvor man får høre byens historie, og ser noen severdigheter fra utsiden. Rijksmuseet med kunst ,håndverk og historie. VanGoghmuseet med malerier av Vincent van Gogh og Paul Gauguin. Anne Frankhuset der Anne Frank og familien gjemte seg for jødeforfølgerne. Det blir også en kanaltur hvor vi får se Amsterdam fra sjøsiden.  Det blir anledning til å bli nærmere kjent med Amsterdam på egenhånd. Til avtalt tid møtes vi og drar tilbake til hotellet. Middag.


DAG 5

I dag står opplevelsene i kø! Turen går til Keukenhof som sies å være verdens vakreste vårhage. Mer enn 7 millioner løk er plantet. En fantastisk samling av tulipaner, liljer, påskeliljer, orkideer og mange andre blomster. Vi tilbringer hele dagen i parken og vi ser også Blomsterparaden som er litt av et syn! Retur til hotellet og middag.


DAG 6

Etter frokost utsjekk og avreise. Vi reiser til Ost og treskogård. Her får vi se hvordan tresko og ost blir laget og vi har anledning til å kjøpe begge deler.

Etter oppholdet sier vi farvel til Nederland og kjører til Hannover, kjent som "messebyen i det grønne". Overnatting og middag.

DAG 7
Nå går turen videre nordover, og vi stopper på den dansk/tyske grense for handel og lunsj. Deretter fortsetter vi til Jylland for overnatting og middag.

DAG 8
Avreise til Hirtshals. Innsjekk ColorLine og vi går om bord i SuperSpeed1, her har vi faste plasser i restauranten Catch me if you Can inkludert buffet og drikke.  Etter ankomst Kristiansand fortsetter vi til våre respektive hjemsteder.

 

REISEFAKTA

DATO 09.04 – 16.04 2019

PRIS KR 12 550,-

 

PRISEN INKLUDERER

Reiseleder Boreal Reiser

ColorLine Kristiansand-Hirtshals t/r

7 overnattinger m/frokost

8 middager/buffet

Sightseeing i Amsterdam med lokalguide

Kanalcruise

Besøk på ost og treskogård

Inngang Keukenhof med Blomsterparade

 

TILLEGG

Enkeltrom: kr 2000,-

Lunsjer

Søk reise

 

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra kr.
9/4Blomstringstur KeukenhofMer enn 812 550,-Bestill