Skip to main content

Blomsterfestivalen i Odense

Pris fra og med:
6 990,-
Dager:5
Avreisedato:14.08.2019
  • Buss reisen
  • Colorline tur/retur inkludert buffet middag på utreisen og sete-reservasjon på hjemreisen.
  • 3 netter på Comwell Kolding inkludert frokost og middag torsdag og fredag.
  • 1 natt på Comwell Rebild Hotell inkludert frokost og middag.
  • Innganger og utflukter som beskrevet i turprogram
Bestill reise

Vi opplever den store blomsterfestivalen i Odense som et høydepunkt.  H.C. Andersens by, Odense, ligger midt i Fyn og er en av Danmarks eldste og sjarmerende byer. Blomsterfestivalen foregår i gater og smug, vi opplever fantastiske blomsterverden med fargerike opplevelser. Vi tilbringer hele fredagen på festivalen, slik at vi fredelig kan beundre alle blomster og delta på blomsterarrangementer. I tillegg besøker vi Kolding Geografisk hage og Jesperhus Blomsterpark.

Onsdag 14.08.
Avreise fra Stavanger kl 11.00 med påstigning underveis til Kristiansand. Innsjekk SuperSpeed1 med avgang kl. 16:30. om bord har vi reserverte plasser i buffet restauranten. Etter ankomst Hirtshals kl. 19:45 kjører vi til Comwell Middelfart hotell for innsjekk.

Torsdag 15.08.

Vi starter dagen med god dansk morgenmad. I dag blir det utflukt til Kolding Geografisk hage. Hagen er 12 hektar eventyrpark og botanisk hage med mer enn 2000 forskjellige trær og busker. Her kan du se hvor plantene tilhører etter geografisk opprinnelse. Deretter tar vi en avstikker til Flensburg for grensehandel. Til Kvelden samles vi til felles middag på hotellet.

Fredag 16.08.

Frokost og avreise til Blomsterfestivalen i Odense hvor vi tilbringer hele dagen. Vi starter med lokalguide som viser oss byen før vi har tid på egenhånd til å beundre alle blomster i gater og smug. I tillegg kan en delta på blomsterarrangementer. Til kvelden samles vi til felles middag på hotellet vårt.

Lørdag 17.08.

Frokost og utsjekk. I dag går turen til Jespershus blomsterpark som åpnet første gang i 1966 og er i dag Nord-Europas største blomsterpark. Her kan vi gå fredfullt blant inspirerende blomsterbed. Vi kan også anbefale rundtur med parkens minitog for å se større området av parken. I løpet av ettermiddagen sjekker vi inn på Comwell Rebild hotell sør for Aalborg og samles til felles middag.  

Søndag 18.08.

Frokost og avreise til Hirtshals hvor vi sjekker inn på Super Speed1 med avgang kl. 12.15. Om bord har vi reserverte sitteplasser i Voyager Clas. Vi har mulighet til å besøke taxfree butikker og flere restauranter. Etter ankomst Kristiansand kl. 15.30 kjører vi tilbake til våre hjemsteder.  

 

Pris kr 6 990,- 

Dato: 14.08 – 18.08

Prisen inkluderer:

Buss reisen

Colorline tur/retur inkludert buffet middag på utreisen og sete-reservasjon på hjemreisen.

3 netter på Comwell Kolding inkludert frokost og middag torsdag og fredag.

1 natt på Comwell Rebild Hotell inkludert frokost og middag.

Innganger og utflukter som beskrevet i turprogram

 

Tillegg:

Singelrom, 4 netter kr 1 000,- pr person.

 

Kanselleringsregler og avbestillings frister pr person.

Avbestilling mellom 42 til 15 dager før avreise beholder arrangøren depositum kr 1 500,-

Avbestilling sener en 14 dager før utreise eller uteblivelse beholder arrangøren 100 % av totalpris.

Søk reise

 

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra kr.
14/8Blomsterfestival-OdenseMer enn 86 990,-Bestill