Skip to main content

Bergen-Flåm-Geiranger-Ålesund-Florø-Bergen

Norge har flere turistveier som tar pusten fra tilreisende, og flere severdigheter som er på UNESCOs verdensarvliste.  På denne turen tar vi dere med på en rundreise gjennom et enormt landskap, som viser hvorfor Norge er et så populært reisemål for naturopplevelser. I løpet av denne turen får dere oppleve noe av det vakreste Norge har: fjorder, fjell, kyst og dype daler. 
Her er et hav av muligheter, dere må bare bestemme hva dere ønsker å oppleve i sommer. Dette området har garantert akkurat det dere vil ha!

Kontakt oss!

Søk reise

Kart

Dagsprogram

 • Dag 1: Bergen – Flåm 174 km

  Bussen starter i Bergen og kjører til Flåm. Det er storslått natur så langt øye kan se, så dere kan bare lene dere godt tilbake og nyte turen.
  Bussen tar oss til Flåm som ligger innerst i Aurlandsfjorden. Her finner dere severdighetene som perler på en snor, med Flåmsbanen som den mest kjente. En tur med Flåmsbanen gir deg panoramautsikt over noe av det villeste og mest storslåtte som finnes av norsk fjellandskap.
  Hvis dere ønsker dere en tur ut på Aurlandsfjorden, kan dere blant annet velge mellom kajakkpadling, fjordsafari og fjordcruise. Ønsker dere bare å slappe, senke skuldrene og oppnå hvilepuls, er Flåm det perfekte stedet. Nå er ferien i gang!
  Overnatting i Flåm.

  Bergen – Flåm 174 km
 • Dag 2: Flåm – Geiranger 281 km

  Dagen starter med nydelig frokost, før bussen igjen tar oss med ut på en fantastisk tur i flott natur.
  Ferden går til Geiranger. Dette er en lang tur, men på turen kan vi ta flere stopp, for eksempel i Loen.
  Her kan Loen Skylift ta dere fra fjorden til toppen av Hovenfjellet (1011 moh.), på bare 5 minutter. Alternativt kan vi stoppe i Jostedalsbreen Nasjonalpark, hvor vi finner Birkedalsbreen. Fra 1200 meters høyde stuper det ville brefallet ned i den frodige Briksdalen.

  Geiranger ligger innerst i Geirangerfjorden, og turen hit imponerer selv de mest verdensvante naturentusiastene. Vår sjåfør er godt kjent, og tar bussen trygt frem på veier som snirklete svinger seg opp og ned fjellsidene, mens dere kan lene dere tilbake og nyte utsikten.

  Geirangerfjorden er på UNESCOs verdensarvliste, og beskrives som juvelen i Fjordkronen. Dette er et fantastiske skaperverket, som viser folks utrolige vilje og evne til å klore seg fast i bratte fjellsider, der ingen skulle tro at noen kunne bo.

  Opplev fossefallene De syv søstre, Friaren og Brudesløret, eller ta en svipptur innom jordbærdalen Valldal, som er kjent for sine søte jordbær. Her er opplevelser for hele familien, og det er bare å ta frem topp 10-listen over det dere vil oppleve.
  Overnatting i Geiranger.

  Flåm – Geiranger 281 km
 • Dag 3: Geiranger – Ålesund 109 km

  Etter å ha tilbrakt hele formiddagen i Geiranger, setter vi oss i bussen og kjører videre mot Ålesund, hvor vi overnatter.

  Ålesund ligger på flere øyer som strekker seg ut i Atlanterhavet, og er omringet av høye fjell. Byen er en arkitekturisk skatt, og vi vil anbefale dere å ta en spasertur blant byens vakre bygninger i jugendstil.

  Når man besøker Ålesund, må man ta et valg på hva man vil oppleve.
  Byen har mye å tilby, enten dere vil vandre i den flotte naturen, dra på sightseeing, eller gå opp de 418 trappetrinnene fra Byparken til Fjellstua på Aksla. På Fjellstua kan dere nyte den flotte utsikten over skjærgård, bysentrum og Sunnmørsalpene.

  Geiranger – Ålesund 109 km
 • Dag 4: Ålesund – Florø 216 km

  Når formiddagen i Ålesund er over, er vi igjen klar for å busse videre. Denne gangen setter vi nesen mot Florø. Etter ønske fra dere legger vi inn et stopp i Ørsta, Volda, eller kanskje Nordfjordeid. Dere bestemmer!

  Turen til Florø tar oss igjen ut på svingete veier langs fjorden, og den ene naturperlen etter den andre dukker opp langs veien. Så her er det bare å sette seg ned og prioritere hvor man vil stoppe, og hva man vil se.

  Florø er Norges vestligste by, med en unik skjærgård som består av spennende øyer, fjellformasjoner og fyr. Delta gjerne på en av byens mange aktiviteter - kanskje et besøk i Florø kirke, Kystmuseet eller Byakvariet frister? Uansett anbefaler vi dere å nyte småbyidyllen, og oppleve båtatmosfæren på Florø Gjestebrygge, fylkets største gjestebrygge.

  Vi overnatter i Florø.

  Ålesund – Florø 216 km
 • Dag 5: Florø – Bergen 230 km

  Etter en lang dag i Florø, pakker vi sammen og setter oss i bussen. Sommersolen går ned i horisonten, mens bussen sakte, men sikkert starter på hjemturen. Skjærgården, Trollstigen, og den mektige naturen har satt sine spor, og vi er igjen klar for å komme hjem og starte på hverdagen.

 • Reisefakta og pakkepris


  Destinasjon: Bergen, Flåm, Geiranger, Ålesund, Florø, Bergen
  Varighet: 4 netter,5 dager
  Vi har utarbeidet et forslag til dere, men det finnes mange flotte steder å stoppe på underveis. Sjåføren kjører dit dere vil, og opplevelsene står i kø om man ønsker det.

  Pakkepris (fra Pris):
  Pris per person i dobbeltrom: NOK 11.850,-
  Prisen er gyldig tom 30 sept 2020

  Prisen inkluderer:
  • Koordinasjon og kvalitetssikring av North Adventure
  • Transport beskrevet
  • Frokost er inkl med overnattingene
  • Drikke med måltid (annet enn springvann) er ikke inkl i prisen, men kan kjøpes på stedet
  • Feriebussen med Sjåfør.

  Bompenger og ferge er ikke inkludert.