Skip to main content

Bergen - Flåm - Geiranger - Ålesund - Florø - Bergen

Norge har flere turistveier som tar pusten fra tilreisende, og flere severdigheter som er på UNESCOs verdensarvliste.  På denne turen tar vi dere med på en rundreise gjennom et enormt landskap, som viser hvorfor Norge er et så populært reisemål for naturopplevelser. I løpet av denne turen får dere oppleve noe av det vakreste Norge har: fjorder, fjell, kyst og dype daler. 
Her er et hav av muligheter, dere må bare bestemme hva dere ønsker å oppleve i sommer. Dette området har garantert akkurat det dere vil ha!

Kontakt oss!

Søk reise

Kart

Dagsprogram

 • Dag 1: Bergen – Flåm

  Oppstart i Bergen og kjører gjennom storslått natur til Flåm innerst i Aurlandsfjorden. Her finner dere severdighetene som perler på en snor, med Flåmsbanen som den mest kjente. Flåmsbana trenger ingen nærmere introduksjon, det som ofte beskrevet som "verdens vakreste togreise" går fra brygga i Flåm til Myrdal Stasjon på høyfjellet, gjennom vakker vestlandsnatur.
  Smak forfriskende øl på Ægir Bryggeripub, siden oppstarten i 2007 har dette handverksbryggeriet vunnet både gull-, sølv- og bronsemedaljer i "VM". Ikke nok med det men de har også sin egen akevitt og gin.
  Flåm er også et glimrende utgangspunkt for toppturer, sykling og vandring langs Rallarvegen, eller kajakk- og RIB turer på en av verdens vakreste fjorder. Overnatting i Flåm.

  Bergen – Flåm
 • Dag 2: Flåm – Geiranger

  Ferden går videre mot Geiranger. Ferge fra Fodnes til Mannheller og videre nordover. Første stopp kan man gjøre allerede i Lærdal, og se den flotte historiske trehusbebyggelsen.
  I Loen kan Loen Skylift ta dere fra fjorden til toppen av Hovenfjellet (1011 moh.), på bare 5 minutter. Alternativt kan vi stoppe i Jostedalsbreen Nasjonalpark, hvor vi finner Birkedalsbreen. Fra 1200 meters høyde stuper det ville brefallet ned i den frodige Briksdalen.
  Videre over fjellet, gjør en avstikker til utkikkspunktet Dalsnibba og få en av Norges mest ikoniske utsikter. Det godt tilrettelagte utkikkspunktet gir deg "Europas høgste fjordutsikt frå bilveg – 1500 meter", over Geirangerfjorden og fjellandskapet rundt.
  Geirangerfjorden er på UNESCOs verdensarvliste, og beskrives som juvelen i Fjordkronen. Dette er et fantastiske skaperverket, som viser folks utrolige vilje og evne til å klore seg fast i bratte fjellsider, der "ingen skulle tro at noen kunne bu". Opplev fossefallene De syv søstre, Friaren og Brudesløret, . Her er opplevelser for hele familien, og det er bare å ta frem topp 10-listen over det dere vil oppleve. Overnatting i Geiranger.

  Flåm – Geiranger
 • Dag 3: Geiranger – Ålesund

  Etter å ha tilbrakt hele formiddagen i Geiranger, skal vi i dag ha en kort etappe til jugendbyen Ålesund.
  Ålesund ligger på flere øyer som strekker seg ut i Atlanterhavet, og er omringet av høye fjell. Byen er en arkitekturisk skatt, og vi vil anbefale dere å ta en spasertur blant byens vakre bygninger i jugendstil. Gå opp de 418 trappetrinnene fra Byparken til Fjellstua på Aksla. På Fjellstua kan dere nyte den flotte utsikten over skjærgård, bysentrum og Sunnmørsalpene. Besøk Atlanterhavsparken og lær om livet i havet langs kysten. I de enorme akvariene svømmer fisk av alle slag, og ute kan man se mating av oter, sel og pingviner. Overnatting i Ålesund.

  Geiranger – Ålesund
 • Dag 4: Ålesund – Florø

  Når formiddagen i Ålesund er over, følger vi kysten sørover. Denne gangen setter vi nesen mot Florø. Etter ønske fra dere legger vi inn et stopp i Ørsta, Volda, eller kanskje Nordfjordeid. Turen til Florø tar oss igjen ut på svingete veier langs fjorden, og den ene naturperlen etter den andre dukker opp langs veien. Man kan gjøre en avstikker ut til Vestkapp, Norges vestligste punkt, men det betyr 100km ekstra kjøring.
  Florø er Norges vestligste by, med en unik skjærgård som består av spennende øyer, fjellformasjoner og fyr. Delta gjerne på en av byens mange aktiviteter - kanskje et besøk i Florø kirke, Kystmuseet eller Byakvariet frister? Uansett anbefaler vi dere å nyte småbyidyllen, og oppleve båtatmosfæren på Florø Gjestebrygge, fylkets største gjestebrygge. Overnatting i Florø.

  Ålesund – Florø
 • Dag 5: Florø – Bergen

  Enten kan tilbringe formiddagen i Florø, eller sette kursen sørover langs E39 tidlig og være fremme i Bergen rundt lunsjtider. Uansett, din rundtur er fullendt, mange kilometer er tilbakelagt og mange flotte opplevelser skal fordøyes.

  Florø – Bergen
 • Reisefakta og pakkepris

  Destinasjoner: Bergen, Flåm, Geiranger, Ålesund, Florø, Bergen
  Varighet: 4 netter / 5 dager
  Programmet er et forslag og et utgangspunkt, vi trekke fra og legger til slik du og dine ønsker det for å få en best mulig tur – helt på deres premisser. Programmet kan være travelt og innholdsrikt, rolig og behagelig – eller en blanding.


  Pristilbud på forespørsel – ta kontakt!
  Prisen inkluderer:
  • Koordinasjon og kvalitetssikring av Boreal Adventure
  • Transport som valgt, i Hertz leiebil eller egen turbuss fra Boreal.
  • Program, servicer og måltider som ønsket
  • Overnatting på hotell i valgt kategori