Skip to main content

Baska Voda

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Forleng sommeren i herlige Kroatia! Vi inviterer til en flott og avslappende uke på Hotel Horizont i Baska Voda sør for Split. Hotellet ligger ved promenaden og 50m fra stranden, og våre rom har balkong mot havet. Under oppholdet drar vi på to heldagsutflukter til Split og Mostar (Bosnia), og en halvdags båttur til Brac-øya.

 

REISEFAKTA

Dato:  17.-24.10  2023

Pris: kr 16 490,-

Påmeldingsfrist:  ta kontakt!

 

PRISEN INKLUDERER:

 • Reiseleder fra Boreal Adventure
 • Fly Stavanger – Split t/r inkl. bagasje
 • Overnatting 7 netter på 4* hotell inkl. frokost og rom med balkong
 • 6 middager på hotellet
 • Busstransport i Kroatia iht. program
 • 1 heldagsutflukt til Split med lokalguide, inkl. lett lunsj med lokale spesialiteter og vin
 • 1 heldagsuflukt til Mostar med lokalguide, inkl. 3-retters lunsj
 • 1 halvdagsutflukt til Brac med båt, inkl. lunsj med drikke

 

IKKE INKLUDERT:

 • Enkeltromstillegg 7 netter: kr 1 980,-
 • Evt. tips til lokalguide/sjåfør

 

Påmelding til Boreal Adventure: Treskeveien 5, 4043  Hafrsfjord

Telefon  51 82 02 10  / epost reiser@boreal.no 

Informasjonsbrev om turen sendes ut 10-14 dager før avreise. Sjekk at navn på alle påmeldte på bestillingsbekreftelsen er identisk med pass, inkl. alle for-, mellom og etternavn slik at det blir riktig på flybilletten (navne endring kan medføre merkostnader).

Vi anbefaler alle å ha en gyldig reiseforsikring ved påmelding, og i tillegg ha med Europeisk helstrygdkort på alle reiser i EØS-land. Det kan bestilles på www.helsenorge.no      / veiledning tlf. 23 32 70 00.       

Søk reise

Dagsprogram

 • Dag 1: Avreise

  Møt din Boreal Adventure reiseleder på Sola lufthavn for insjekk og avreise. Avgang med Norwegian DY 970 kl. 16:00, via København, ankomst Split i Kroatia kl. 21:05. Ved ankomst transfer sørover ca. 1t 20min med egen buss til Baska Voda. Her sjekker vi inn på Hotel Horizont**** for 7 netter. Hotellet har eget wellness/spa senter, innendørs- og utendørs basseng, «sauna world» med flere forskjellige typer sauna, tennisbane, flott restaurant, treningssenter med mer.
  Nettside hotellet: https://hoteli-baskavoda.hr/en/hotel-horizont

  Avreise
 • Heldagsutflukt: Split

  Lokalguide tar oss med til Split og viser oss rundt. Split er Kroatias nest største by, og er bygd rundt den romerske keiseren Diokletian sitt palass fra begynnelsen av 300-tallet. Som del av vårt besøk på Stella Croatica blir det også mulighet for å smake på lokale spesialiteter som ost, olivenolje, brød, syltetøy, fikenkaker, nøtter, tørket frukt, lokal vin og juice.

  Split
 • Heldagsutflukt: Mostar (Bosnia)

  Lokalguide og egen buss tar oss med over grensen til Bosnia-Herzegovina. Her besøker vi byen som har fått navn etter sin berømte bro – Mostar. Mye av Mostars historie og begivenheter knyttes til broen, og den er et yndet stupetår for de mest vågale. Gamlebyen «carsija» står på UNESCOs verdensarvliste, og det er en fryd å rusle i ujevne steingater blant de lave natursteinhusene.

  Mostar (Bosnia)
 • Halvdagsutflukt: Båttur Baska Voda – Pucisca (Brac)

  Vi må også en tur ut med båt på det azurblå Adriaterhavet, over til ferieøya Brac. Her besøker vi kystbyen Pučišća, ofte omtalt som en av de mest billedskjønne landsbyene i Europa. Hvit kalkstein er brukt som byggmateriale på hus og promenader, og byen ligger som en hvit perle ved den flotte bukten. Inkl. lunsj med drikke.

  Båttur Baska Voda – Pucisca (Brac)
 • Dag 8: Hjemreise

  En flott uke har kommet til sin ende. Utsjekk fra hotellet og bagasjen legges i bussen som tar oss til flyplassen. Avreise fra Split med Norwegian DY 1991 kl. 10:50, ankomst Oslo 13:40. Vi rekker en liten tur innom taxfree før flyet går videre til Stavanger kl. 15:15. Ankomst Sola lufthavn 16:05, takk for følget!

  Hjemreise