Skip to main content

Athen Maraton 2020

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Bli med Stavanger Aftenblad og løp maraton fra Marathon! Vi deltar i løpet som er opphavet til det moderne maraton, fra byen med samme navn til hovedstaden Aten. Der var denne ruten soldaten Feidippides i følge legenden løp tilbake til Aten for å forkynne at perserne ble beseiret i slaget ved Marathon i 490 f.Kr.     

REISEFAKTA

DATO: 06.-10.11. 2020

PRIS: 12 950,–  kr per person i dobbeltrom

PÅMELDINGSFRIST FOR SIKRET PLASS: 27.03. 2020

 

PRISEN INKLUDERER:

Flyreise t/r

Reiseleder fra Boreal Reiser

Deltakelse i Athen Marathon 2020, inkl. startnummer med innebygget chip for tidtaking, mat/drikke soner under/etter løpet, ulykkesforsikring under løpet, offisiell t-skjorte, deltakermedalje med mer.

4 netter på hotell inkl. frokost

4 middager på hotellet

Halv dag sightseeing med lokalguide

Busstransport iht. program

OBS! Passnummer må meldes inn (helst ved påmelding) da løpsarrangøren krever dette. 

Avslag 1000,- kr  hvis man ikke skal løpe

Avslag 250,- kr hvis man kun skal løpe 10 km løpet

 

IKKE INKLUDERT:

Enkeltromstillegg 4 netter: 1 000,- kr

Lokal turistskatt 3€ per rom per natt, betales direkte til hotellet før utsjekk

Drikke på måltidene

Tips til sjåfør/lokalguide

 

Søk reise

Dagsprogram

 • 06. november: Avreise

  Avreise fra Sola med SAS kl. 06:00, mellomlanding i København, ankomst Athen kl. 12:55. Ved ankomst venter innleid buss som tar oss med til Hotel Candia. Hotellet ligger sentralt i Athen, med de fleste av byens attraksjoner innen rekkevidde.

  Avreise
 • 07. november: Registrering / 10 km løp

  Dagen før dagen drar vi til ACM Registration Centre og henter registreringspakkene våre, møter medløpere fra hele verden og kjenner på atmosfæren og forventningene til løpet. Resten av dagen til å lade opp til løpet evt. gjøre litt sightseeing i Athen. Ønsker man kun løpe 10 km finner dette løpet sted på ettermiddagen. Pastamiddag på hotellet på kvelden.

  Registrering / 10 km løp
 • 08. november: Athen maraton

  En uforglemmelig opplevelse begynner med tidlig transfer til Marathon by, som er startsted for det klassiske maratonet, på stedet der det hele begynte for over 2500 år siden. Etter gjennomførte 42,195 meter ankommer vi Panathinaikon stadion i Athen. Det gamle marmorstadionet er et av de mest historiske sportsstadioner i verden, det var her de første olympiske lekene ble arrangert i moderne tid i 1896. Etter endt løp mottar man deltakermedalje, og det er mulig å få massasje hos en fysioterapeut i det nærliggende gymanlegget. Medaljeseremoni med vinnerne til slutt, retur til hotellet for middag og overnatting.

  Athen maraton
 • 09. november: Athen sightseeing

  Etter frokost utforsker vi Hellas' hovedstad sammen med lokalguide. Athen har hatt sterk innflytelse på vår kultur, både demokrati og moderne naturvitenskap har sin opprinnelse her. Høyt over byen kroner Akropolis med det berømte Parthenon tempelet. Plaka er den mest populære bydelen, med trange gater, småbutikker og det berømte loppemarkedet.

  Athen sightseeing
 • 10. november: Hjemreise

  Frokost og utsjekk fra hotellet, transfer til flyplassen for hjemreise. Avgang med SAS kl. 13:45, ankomst København 16:05. Videre til Stavanger kl. 16:55, ankomst Sola lufthavn 18:10.

  Hjemreise