Skip to main content

Algarve med Berit Wollan

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Reis med Berit Wollan til Algarve, Portugals sørligste region som byr på historiske byer, herlige landsbyer og nydelige strender. Vi bor i Tavira, en autentisk portugisisk by, med mange historiske kirker, flotte bygninger og ypperlige restauranter hvor du kan nyte lokal mat – spesielt førsteklasses sjømat. 

 

Flytider

Tirsdag 24. september    Bergen – London Gatwick        kl. 09.15 – 10.15 

                                            London Gatwick – Faro            kl. 12.05 – 14.55

Tirsdag 08. oktober         Faro – London Gatwick            kl. 15.40 – 18.20 

                                            London Gatwick – Bergen        kl. 20.50 – 23.45

26.09 Lagos & Porches

Vi besøker byen Lagos, en av de eldste i regionen. De små gatene i det historiske senteret er fulle av liv og passer perfekt for en spasertur. Santa Maria kirken er vendt mot statuen av Henrik Sjøfareren, prinsen som støttet de portugisiske oppdagelsesferdene langs Afrikas vestkyst. Rett over torget kan man også se det gamle slavemarkedet. Etterpå opplever vi den fantastiske utsikten fra klippene i Ponta da Piedade. Videre til det tradisjonelle pottemakeriet i Porches, hvor vi kan se når det males på keramiske materialer. Det er et sted med sjel, hvor kunst og tradisjon går hånd i hånd. Vi besøker også et unikt kapell på toppen av en klippe med uovertruffen utsikt over de omliggende områdene og strendene.

 

01.10 Silves, Monchique & likørsmaking

Vi hentes på hotellet og turen går til den historiske landsbyen Silves. Borgen er et "must" å se, den ble bygget av maurerne. Katedralen og det arkeologiske museet er også vel verdt å besøke. Vi tar en pust i bakken med smaking av lokale viner, og rusler langs Arade-elven før lunsj. På ettermiddagen drar vi opp i fjellene og stopper ved de termiske kildene i Caldas de Monchique, et veldig pittoresk sted fullt av historie og flott natur. Vi ser de naturlige kildene og drikker vannet hvis man ønsker. Videre til byen Monchique, hvor vi smaker den lokale likøren fra Algarve, kalt "Medronho". Vårt siste stopp er på fjellet Fóia (902 moh), for å nyte den fantastiske utsikten.

 

REISEFAKTA

DATO: 24.09-08.10. 2019

PRIS ved 30 reisende: 16 490,–  kr per person i dobbeltrom

PÅMELDINGSFRIST: 19.06. 2019

 

 

PRISEN INKLUDERER:

Reiseleder Berit Wollan

Flyreise Bergen – Algarve t/r med Norwegian

Overnatting 14 netter på 4* hotell, inkl. buffetfrokost

14 middager på hotellet

2 dagsutflukter som beskrevet i tilbud, inkl. lokalguide

All transport med egen buss iht. til programbeskrivelse

 

IKKE INKLUDERT:

Enkeltromstillegg 14 netter: 4 390,- kr

Tips til sjåfør/lokalguide

Søk reise