Skip to main content

Åland Øyparadiset

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Sommertur til Åland, øyriket i Østersjøen.

Øygruppen Åland i Østersjøen består av over 6000 øyer. Tidligere har de tilhørt Sverige og Russland, men i dag er Åland underlagt Finland. Det offisielle språket er svensk.
Vi gjør oss kjent med turmannskapene og hverandre mens turen går via Sørlandet til Sandefjord. Ferge til Strømstad med Colorline sitt nyeste skip Color Hybrid. Om bord har vi reserverte plasser i Buffet restauranten. Neste dag setter vi kursen mot Kapellskjär på Sveriges østkyst. Her går vi ombord på Viking Line sitt skip til Mariehamn. Om bord spiser vi en velsmakende kveldsbuffet. Ved ankomst Mariehamn sjekker vi inn på vårt sentrumshotell Savoy Hotel. Et flott opphold på Åland er begynt. 3 hele dager skal vi tilbringe på vakre Åland. Her ute har bodd mennesker i flere tusen år, og de har utviklet en særpreget livsstil og kultur. Vi får høre historien om øyriket i Østersjøen av vår lokalguide som i 2 dager tar oss med på utflukter inkludert lunsj rundt Åland. I tillegg får vi tid til å oppleve Åland på egenhånd. 

REISEFAKTA
DATO
 13.07-19.07.2020

PRIS kr: 10 990,- 

PRISEN INKLUDERER
Bussreisen med Gaute Espedal og Jane Edland

Ferge Sandefjord-StrømstadFerge Kapellskär – Mariehamn tur/retur6 overnattinger inkludert frokost7 middager/buffet Utflukter og innganger som beskrevet i turprogram, inkludert 2 lunsjer.

TILLEGG

Enkeltrom: kr 2 200,-

Søk reise

Dagsprogram

 • Dag 1: Stavanger - Strømstad

  Turbuss fra Boreal reiser møter for avreise fra Byterminalen i Stavanger kl. 08.00 og Bystasjonen i Sandnes kl. 08.30 med påstigning underveis. Vi ønskes velkommen av våre mannskaper Jane Edland og Gaute Espedal. Vi kjører Sørlandet til Sandefjord og gjør oss kjent md hverandre og mannskapet. Innsjekk på Colorline sitt nyeste skip Color Hybrid med avgang kl 17.00 til Strømstad. Om bord har vi reserverte plasser i Buffet restauranten. Etter ankomst Strømstad kjører vi til First Hotel Royal.

  Stavanger - Strømstad
 • Dag 2: Strømstad - Mariehamn

  Frokost før vi setter kursen mot Kapellskjär på Sveriges østkyst. Der går vi ombord på Viking Line sin båt til Mariehamn på Åland, med avgang kl. 20.00. På båten spiser vi en velsmakende kveldsbuffet før vi legger til kai i Mariehamn kl. 23.20. Vi bor på Savoy Hotel, i sentrum av byen. Et flott opphold på Åland er begynt.

  Strømstad - Mariehamn
 • Dag 3 - 5: Åland

  3 herlige dager skal vi tilbringe på Åland. Frokost og middag inntar vi på hotellet vårt. Øyriket Åland består av over 6000 øyer, holmer og skjær. Det har bodd mennesker her ute i flere tusen år, og de har utviklet en særpreget livsstil og kultur. Vi får høre historien om øyriket i Østersjøen av vår lokalguide som tar oss med på utflukter inkludert lunsjer rundt på Åland.

  Åland
 • Dag 6 - 7: Hjemreise

  DAG 6 – 7
  Frokost før tiden er inne til å ta farvell med vakre Åland, morgen ferge til Kapellskjär. Deretter kjører vi mot gamlelandet for overnatting og tilbake til våre hjemsteder.

  Hjemreise