Skip to main content

Åland - øyparadiset

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Øygruppen Åland i Østersjøen består av over 6000 øyer. Tidligere har de tilhørt Sverige og Russland, men i dag er de underlagt Finland. Det offisielle språket er svensk. Det har bodd mennesker her ute i flere tusen år, og de har utviklet en særpreget livsstil og kultur. Vi får høre historien om øyriket i Østersjøen av vår lokalguide som tar oss med på flere utflukter.

 

DAG 1
Vi kjører Sørlandet til Sandefjord og sjekker inn på Colorline sitt nyeste skip Color Hybrid med avgang kl 17.00 til Strømstad. Om bord har vi reserverte plasser i Buffet restauranten. Etter ankomst Strømstad kjører vi til  First Hotel Royal.

 

DAG 2

Frokost før vi setter kursen mot Kapellskjär på Sveriges østkyst. Der går vi ombord på Viking Line sin båt til Mariehamn på Åland, med avgang kl. 20.00. På båten spiser vi en velsmakende kveldsbuffet før vi legger til kai i Mariehamn kl. 23.20. Vi bor på Savoy Hotel, i sentrum av byen. Et flott opphold på Åland er begynt.

 

DAG 3 - 5

3 herlige dager skal vi tilbringe på Åland. Frokost og middag intar vi på hotellet vårt. Øyriket Åland består av over 6000 øyer, holmer og skjær. Det har bodd mennesker her ute i flere tusen år, og de har utviklet en særpreget livsstil og kultur. Vi får høre historien om øyriket i Østersjøen av vår lokalguide som tar oss med på utflukter inkludert lunsjer rundt på Åland.

 

DAG 6 – 7

Frokost før tiden er inne til å ta farvell med vakre Åland, morgen ferge til  Kapellskjär. Deretter kjører vi mot gamlelandet for overnatting og tilbake til våre hjemsteder.  

 

 

REISEFAKTA

DATO  01.07. – 06.07.

PRIS kr: 10 990,- 

PRISEN INKLUDERER

Reiseleder Boreal Reiser

Ferge Sandefjord-Strømstad inkludert lunsjbuffet

Ferge Kapellskär – Mariehamn tur/retur, inkl middagsbuffé

6 overnattinger inkludert frokost

7 middager/buffet

Utflukter og innganger som beskrevet i turprogram, inkludert 2 lunsjer.

 

IKKE INKLUDERT:

Enkeltrom: kr 2 200,-

Søk reise