Skip to main content

Adventsopplevelser i Tyrol & München

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

En eksklusiv førjulstur til de vakreste stedene i Bayern og Tyrol.  Besøk på de fineste julemarkeder og opphold i VM landsbyen Seefeld. To kvelder med kjente artister som garantert vil gi den rette julestemningen. Etter gode tilbakemeldinger fra de 2 siste årene er det en glede å tilby denne innholdsrike turen igjen.

 

DAG 1 Avreise

Avreise fra Sola med SAS  kl. 08:25, mellomlanding i Oslo, og ankomst München kl.12:25. Lunsj i Gaststätte zum Erdinger Weissbräu  i Erding  på vei til sjarmerende Seefeld i Tyrol. Overnatting 4 netter på Hotel Seefelder Hof **** med middager  og frokoster under oppholdet.

 

Dag 2 Seefeld

I dag opplever vi Seefeld som er pyntet til julehøytiden. Hit kommer besøkende fra hele verden og det tilbys en mengde aktiviteter. Lei ski, ta gondolbane til alpetoppene, besøk kasino mm. Det blir også gjensyn med skiområdet hvor norske skistjerner kastet glans under VM i år, og besøk til det lille julemarkedet  i sentrum.

 

Dag  3 Innsbruck & julekonsert

Ferden går til Tyrols hovedstad Innsbruck. Aller først besøker vi Swarovski Krystallverden med sanserom og utsalg, før vi drar inn til gamlebyen  i Innsbruck og de berømte julemarkedene. Tilbake i hotellet i Seefeld slapper vi av, evt. tar en tur i saunaene eller nyter det varme innebassenget. For mer info om hotellet: www.seefelderhof.com. Tidlig middag før vi besøker pilgrimkirken St. Oswald. Vi får oppleve sopranen og operasangerinnen Eva Lind, en høyt aktet artist fra Innsbruck som sammen med sine musikere gir oss en helt spesiell og stemningsfull julekonsert.   

 

Dag 4  Sledetur & julekonsert

Nye opplevelser venter, med hest og slede (vogntur hvis ikke snø) gjennom tre koselige landsbyer.  I et fortryllende vinterlandskap også kjent som de 3 perler med skjønnhet og historie. Landsbyer kjente fra filminnspillinger og den fineste valfartskirke i Götzens i Tyrol. Tidlig middag, før vi samles om kvelden til den store julekonserten i VM Halle. Hit kommer slagerstjerne Petra Frey, det lokale orkesteret "die Granaten", og superstjerne Semino Rossi. Sammen løfter de  stemningen i taket med ballader og hits, med en julekonsert som gir oss den rette førjulsstemningen. Her blir det ren spilleglede og musikk på høyt nivå. En dekorert scene omgir artistene og en 2,5 times  konsert blir en av mange høydepunkter på denne turen.

 

Dag 5 München / hjemreise

Avreise etter frokost med buss til München. Vi rusler i sentrum og gågatene som er vakkert pyntet til jul. Også julemarkedet her er viden kjent.  Her gjør vi våre  julegaveinnkjøp blant boder og stormagasiner! Flyavgang med SAS kl 17:15. Mellomlanding i København og ankomst Stavanger Lufthavn Sola kl. 22:10.

 

REISEFAKTA

DATO: 09.-13.12. 2019

PRIS: 10 950,–  kr per person i dobbeltrom

PÅMELDINGSFRIST: 01.09. 2019

 

PRISEN INKLUDERER:

  • Flyreise tur/retur inkl avgifter og setereservasjon. 23 kg innsjekket bagasje + håndbagasje.

Reiseleder fra Boreal Reiser.

4 hotell overnattinger i dobbeltrom  inkl 4 frokoster og 4 middager

Lunsjrett med drikke  første dag i Erding

Dagstur til  Innsbruck

Besøk i Swarovski Krystallverden 

Hest og sledetur med musikk og drikke på bondegård.

Konsert Onsdag  med Eva Lind og orkester

Konsert Torsdag med Petra Frey, Die Granaten og Semino  Rossi

Besøk siste dag i München

All busstransport som nevnt i beskrivelsen

 

IKKE INKLUDERT:

Enkeltromstillegg 4 netter: 600,- kr (begrenset størrelse/antall)

Drikke på måltidene

Tips til sjåfør/lokalguide

 

Informasjonsbrev om turen sendes ut 2-3 uker før avreise. Sjekk at navn på alle påmeldte på bestillingsbekreftelsen er identisk med pass, inkl. alle for-, mellom- og etternavn.

Søk reise