Skip to main content

Actionferie i Jotunheimen

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

"Ja det er fullt mulig" er svaret når du har lest dette: Bestige Galdhøpiggen, Norges høyeste fjell. Gå Besseggen, med eller uten guide. Rafting i ville stryk og storslått natur. Utfordre deg selv i Brimiskogen klatrepark og toppe det hele med med en zipline-tur over fossestryk i Lom! Alt dette på fem dager!

Kontakt oss!

Søk reise

Kart

Dagsprogram

 • Dag 1: Stavanger - Vågå/Lom

  Vi starter om morgenen og kjører nordover via Odda, Hardangervidda, Geilo, Golsfjellet, Fagernes, Valdresflya til Vågå eller Lom. Dette er en full dagsetappe og da passer det perfekt å slappe av i bussetet med en god bok eller podcast, mens vi ruller langs fjord og fjell. Gode pauser legges inn på veien. Kjører du egen bil legger du opp dagen selv.

 • Dag 2: Besseggen

  Vi går rett på sak og går Besseggen. Vi kjører til Gjendesheim og tar båt på Gjendevannet til Memurubu. Herfra går vi turen tilbake over Besseggen til Gjendesheim. Turen er knappe 14 km og tar ca. 7-8 timer. Ønsker dere å ha med en privat turguide, som sikrer en trygg fjelltur og bidrar med gode historier, ordner vi det.

  Besseggen
 • Dag 3: Skjåk/Lom

  Rafting i Skjåk. Her finnes både ville og gjestmilde stryk, du kan selv velge hvor tøft du vil ha det. Familerafting passer for de som ikke søker mest adrenalin, mens den klassiske dagsturen passer for de som søker mer action.
  Etter raftingen kjører vi til Lom. Her kan de som tør, prøve seg i zipline nedover Prestfossen. Eller du kan slappe av med en is på en av de koselige kafeene, og besøke Lom stavkirke og Lom bygdemuseum.

  Skjåk/Lom
 • Dag 4: Galdhøpiggen

  Galdhøpiggen. Vi kjører opp til Juvasshytta. Herfra går vi de 5,7 km opp til toppen av Norges høyeste fjell. Turen tar ca. 6 – 7 timer før vi er nede igjen. Den er ikke spesielt krevende hvis man er i normalt god form. Her er det også mulig å leie guide til turen.

  Galdhøpiggen
 • Dag 5: Brimiland

  Brimiland og Brimiskogen klatrepark. Vi kjører først til klatreparken hvor vi skal utfordre oss selv i høyden. Her er det utfordringer til alle og enhver. Synes du det er enkelt i begynnelsen så kan vi love at det blir tøffere lengre ut i løypa. Etter aktiviteter i høyden blir det bålkos og utelunsj i Brimiskogen. Vi lover ikke noe, men det er stor sjans for at selveste Arne Brimi dukker opp for å servere mat.

  Etter endt dag her setter vi kursen hjemover. Vi kjører til Beitostølen og tar E16 til Lærdal for overnatting. Her blir det en litt annerledes middag på kroa om kvelden. Alternativ kan man overnatte i Brimiland eller annet sted på vei hjem.

 • Dag 6: Voss

  Turen går gjennom Lærdalstunnellen og videre til Voss. Hvis bussjåføren føler kallet legger han kanskje turen via Stalheimskleiva. På Voss legger vi inn en pause og de som ønsker kan ta en tur med den nye gondolen opp til Hangurstoppen. Ettermiddagen tilbringes i bussen. Vi tar ferge fra Kvanndal til Utne, og kjører strake veien hjem.

 • Reisefakta

  Priser:


  Voksen: fra kr. 5 500,-.

  Barn: fra kr. 3 500,-

  Inkludert i prisen:

  - Fire overnattinger på Lom eller Vågå inkl. frokost.
  - En overnatting i Lærdal eller annet sted inkl. middag og frokost.
  - Båttur på Gjendevann.
  - Inngang Brimiskogen klatrepark med lunsj.
  - Rafting.
  - Masse hygge og glede.

  Tillegg:

  - Enkeltrom.
  - Middager og lunsjer.
  - Zipline på Lom.
  - Inngang stavkirke og museum Lom.
  - Gondoltur Voss.
  - Fjellguide.


  Turen kan også bestilles med turbuss og egen sjåfør. Ta kontakt for informasjon.